2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

canım bugün transfer günümle birlikte 5.günüm bekliyorum işte uzun yoldan gelecek minicik misafiri:
27eylül test tarihim hiç bişey hissetmiyorum sadece uykulu halim var onca ilaç aramayalım kızlarrr belirtiii

Valla aramamak gerek belirti falan ama insanız işte, mümkün olmuyor ki :))
Test günü yaklaştıkça daha heyecanlı oluyormuş:) benden söylemesi :)

Elmaveturta bugun benimde 6.gunum.biraz gezdim alisveris yaptim yorulmusum.ic camasirimda pembemsi kan vardi.sendede var mi

ay geç cevap evrdm.koltukta uyuyakalmışım.bende 2.günün sabahından beri fıldır fıldır geziyorum.yoruldum herhalde.ama bende kanama falan yok.akıntı da yok.üstelik bugün cır cır oldum.kabızdım ,şimdi tersi oldu.ama herhngi bir belirtim yok.iyi yada kötü

saol canm teşekkürler ay öyle uykm varkı yorldm yoldan yaaa

Olur canim vücudun da gerildi ondan kocaman bi olay gibi geliyo transfer islemi ama yasayinca o kadat hızlı oluyor ki anlayamiyorsun kafandaki stresi bile yorulmana yetmistir.biz esimle eve geldik öyle birbirimizin suratina bakiyoruz bu gercek mi artik bebekler bizlemi nasil gecti tedavi aşaması diye hic bisey hissedememistim öylece kalakalmistim eve gelince rabbim emeklerimizi bosa cikatmasin bizi kapi kapi dolaştirmasin... guzelce uyu tatlim daha coook yatican zaten zaman cabuk gecsin

teşekkürler tatlım yedik geldik şimdide girim iyi bir banyo yapm diyorum nede olsa bayagı yapamıyacm
bal şeker olsun canım yarasın
allah yardımcın olsun canım inş rabbim bebişlerini sana bağışlar bu çektiklerine değer canım
kızlaaarrr bebişimi aldım geldiiimm o annesiyle artıkkk
maşallah canım demek aldın bebişini rabbim inş sana bağışlar canım pozitif haberinide alırız
Kızlar ikinizin de bugün pozitif sonuçlarına seviniriz inşallah,
bi an önce alın gelin sonuçlarınızı

darısı bizim de başımıza canım opu ya son 1 gün canım

cnm bu akşam 00:30 da çatlatma iğnmi oluyorum,
inşallah cnm burdaki pozitiflik bize de şans getirir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…