2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

benekliiiii o avatarındaki gerçek mi? senin miiii? ayyyyy neeee güzel bi şiii o öyle yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Yok kuzum benimki eşşek kadar benden büyükşaka diil ciddiyim bu arada
Onu internetten huldum çok hoşuma gitti ondan koydum

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben biliyordum valla, atlamadım o yüzden :)) Yarın gidiyon sen teste, 12'de. Bak, saatini bile biliyom. 5 gibi evde olurum yarın, ilk iş buraya bakmak olucak. Benim bugün hafiften adet sancımsılarım var ya. Olmasın adet sancım. Adet olmak istemiyom, hamile olmak istiom ben.

canim.nerdesin.nerde yaptirdin tedavini

Ay evet yaa:)) ben de sana olur yarın birlikte yaptıralım dedim dimi:)))) anla işte nasıl olduğumu:))))

Allah tamamına erdirsin. Darısı tez vakitte başımıza. Transferden sonra ne gibi belirtilerin oldu? Ağrıların oldu mu? Bulduk ya deneyimli birini sorar dururuz artık :))

Ay ben sana sölemyi unuttum şindi ben hayatımda göbek atmadım hiçte sevmem bundan kelli bilmem şu hunili olanı tamtam dansı falan yapsak onuda bildiimden değilde tam deli gibi görünürüz daha şık olsun diye diommmmm

Allah tamamına erdirsin. Darısı tez vakitte başımıza. Transferden sonra ne gibi belirtilerin oldu? Ağrıların oldu mu? Bulduk ya deneyimli birini sorar dururuz artık :))

Sorun degil cevaplarım tabiki.. Transferden sonra hiçbişe hissetmedim hatta dedim ki bebek yok yine galiba..

Göğüslerim sert ama zaten serttiler ilaçlardan dolayı..

sadece hizlica yerden kalktığımda ( 2 kere oldu bu) kramp girdi kasığıma ama hemen gecti..

birde sol kasığımda 5 cm uzunluğunda bi elektrik devresi varmış da elektrik geciyormuş gibi cok hafif bi agrı oldu ama cok az saniyelik yani cizirdayip geciyo gibi..beni şüpheye bile sevketmedi yani..adet ağrısı diye düşündüm sonuc belli olunca o agrı arttı ve farkını o zaman anladım..

o bende 13 gündür var, pazartesi çok korktum, beklediğim tarihti, o günü atlatınca geçti dedim anlaşıldı gelmicen sen, maksadın beni germek, gerilmicem işteeee dedim. yaptım ona, 9 ay sonra görüşürüz dedim

aynen bitanem bizde niye olamayalaım ki yeter ki rabbi nasip etsin
ben canım günlerimi annemle geçireceğim uzun zamandır görüşemedik tüp bebek işim olmasaydı ben memlekete gidip görecektim kısmette onun buraya gelip bana bakması varmış çooook özledim onu eşimde zaten 20 günlük izin de tam da tedaviye denk geldi allah biliyo valla işini bide benim eşim asker izin alma da baya bi sıkıntı olacaktı o yüzden çok rahatız
ay maşallah canım allahım tamamına erdirsin inşş ne güzel ilk denemen de pozitifi görmüşsün darısı hepimizin başına olursiz böyle yazdıkça içimiz kıpır kıpır oluyo
aynen bitanem sizler sonuç bekliyosunuz hayırlısyla bizler toplasınlar diye gün sayıyoruz

ben okurken heyecanlandım bide ikizzzzz aman allahım ne güzel ya rabbim çifter çifter nasip etmiş
bi an önce cumartesi olsun

Şu yazdıklarımızı okuyan kafayı sıyırdığımızı yeterince anlamaz, biz bi de hunili tamtamla durumumuzu netleştirelim diyon yani tamam yapalım yaf, yalnız sonuçları görelim dur bi bekle. Hamile olalım yaaaaa

Yarın gidip ben de hapa geçmek istiyorum. Bu gece çıldırdım acıdan.

bugün kontrolüm vardı benim, yine açıldı iğne konusu benim olduğum yerde açılmama ihtimali yok haliyle eşim sordu benim daha önce sorduğumu bilmiyordu, yine aynı şeyi dedi doktor biz iğne kullanmıyoruz diyor tabletle iğne aynı etkiyi gösteriyormuş hasta dostu tedavileri tercih ediyoruz diyor, bence bi sıkıntı yoksa tablete geçsin senin doktorda bu böyle çekilmez ki :/

kızlar, 10 folikül gelişmiş cumartesi toplayacaklar bana şans dileyin ^^

canim.nerdesin.nerde yaptirdin tedavini
Antalya ivf de kemal beyle başladım sonra o yurt dışına çıktı benimde yumurta toplama zamanimdi Murat beye geçtim memnun kaldım Murat beyle devam ettim..
Ay allahım ne kadar güzel gitmiş herşeyin maşallah yaaaaaa
Allah tamamına ersirsin güzel güzel kalp atışlarını duymak nasip olsun inşallahhh
Teşekkür ederiz çok moral oldu vallahiiiii
Amin canım yeterki moraliniz yerine gelsin.. İns sizler de yasayın
inşallah kalp atışını da duy, pıtır pıtır.... sonra da al kucağına resimlerini paylaş burdan emi DDDD
İns teyzesi.. Aynısını senden de bekleriz ama..allah kucaklarımızı doldursun hayırlısıyla..

Benim test günüm aynı zamanda adet günüm beni sinir bastı her akıntı gelmesinde koştur tuvalete kahverengi mi geldi diyeee

Yavrucum sen şimdi adet tarihinden sonra mı yaptırmış olacaksın testini? Ben adet tarihinden önce yaptırmış olacağım. Nasıl hesaplıyor bu doktor civanlar tarihleri? Kafam karıştı.

Endişelerinizi ve sorularınızı paylaşın çekinmeden her türlü yardımcı olurum kızlar.. Görüşürüz

Valla EDK cım ben 6. Günden beri çekiyorum o sancıyı, ama öyle hemen adet olunmuyomuş hiç korkma. Rahat ol ve şöyle düşün, "bunlar bebişimin inşaat halleri, o kendine ev yapıyor içerde acısını ben çekiyorum...."

ohh ohh şahaneymiş
bak şanslı başlamışsın tedaviye, böyle de devam eder inşallah şansın cnm

Sağol canım, bugün gittim doktora ben de hapa geçtim. Akşam al, dedi. 18.30 akşam sayılır di mi?

Bunlar aramızda kimse kumuo çaktırma o yüzden
Bu arada onca iğne der miyim allah çarptı vajinam yanıo azda şişmiş bugün .o tüp bi daha girmicek galiba yarın bugünkü gibi olursa arayam soram diom belki hapa geçerlerrrr ay ne bilimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…