- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #2.721
benekliiiii o avatarındaki gerçek mi? senin miiii? ayyyyy neeee güzel bi şiii o öyle yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canlar, kuzular, beni merakla bekleyen dostlarrrrr....
özellikle de sevgili nazcım. ben ne zaman test yapcaktım, mübarek cuma günü..... bugün mübarek cuma mı? mübarek perşembe bugün.... hem ben sana demedim mi nazcım, yarın 12 de birlikte yaptıralım.... ben leyla, siz benden leylaaaayarın sonucu alınca koşar söylerim size... ama bugün malesef heberler yok bende DDDDD
Benimde 24 Ağustos'ta transferim oldu yumurta toplana islemi anesteziden sonra biraz agrili oluyor yani kimisinde olmuyomus ama benim cok yunurtam vardi o yuzden oldu..ama cok sukur 2 Eylül'de pozitifi gordum ilk tüp bebek denememdi.. Size moral olsun diye yazıyorum.. Pozitif Sonucu alınca bütün sıkıntılarınızı unutursunuz ins..moralinizi yüksek tutun belirtilere takılmayın :) bide agır kaldırmayın :))
canlar, kuzular, beni merakla bekleyen dostlarrrrr....
özellikle de sevgili nazcım. ben ne zaman test yapcaktım, mübarek cuma günü..... bugün mübarek cuma mı? mübarek perşembe bugün.... hem ben sana demedim mi nazcım, yarın 12 de birlikte yaptıralım.... ben leyla, siz benden leylaaaayarın sonucu alınca koşar söylerim size... ama bugün malesef heberler yok bende DDDDD
Allah tamamına erdirsin. Darısı tez vakitte başımıza. Transferden sonra ne gibi belirtilerin oldu? Ağrıların oldu mu? Bulduk ya deneyimli birini sorar dururuz artık :))
Allah tamamına erdirsin. Darısı tez vakitte başımıza. Transferden sonra ne gibi belirtilerin oldu? Ağrıların oldu mu? Bulduk ya deneyimli birini sorar dururuz artık :))
o bende 13 gündür var, pazartesi çok korktum, beklediğim tarihti, o günü atlatınca geçti dedim anlaşıldı gelmicen sen, maksadın beni germek, gerilmicem işteeee dedim.Ben biliyordum valla, atlamadım o yüzden :)) Yarın gidiyon sen teste, 12'de. Bak, saatini bile biliyom. 5 gibi evde olurum yarın, ilk iş buraya bakmak olucak. Benim bugün hafiften adet sancımsılarım var ya. Olmasın adet sancım. Adet olmak istemiyom, hamile olmak istiom ben.
Ay evet yaa:)) ben de sana olur yarın birlikte yaptıralım dedim dimi:)))) anla işte nasıl olduğumu:))))
Ay evet yaa:)) ben de sana olur yarın birlikte yaptıralım dedim dimi:)))) anla işte nasıl olduğumu:))))
aynen bitanem bizde niye olamayalaım kiaminn cnm ilk denemede hamile kalan çok kişi var, neden olmasın ki , inş olucak..
bende transferden sonra evde vakit geçirmek için komedi ağırlıklı film önerilerine bakıyordum, ii bi arşiv yapıım kendime bol kahkahalı stressiz bir 3-5 gün geçireyim istiyorum, sana da tavsiye ederim
ay maşallah canım allahım tamamına erdirsin inşşBenimde 24 Ağustos'ta transferim oldu yumurta toplana islemi anesteziden sonra biraz agrili oluyor yani kimisinde olmuyomus ama benim cok yunurtam vardi o yuzden oldu..ama cok sukur 2 Eylül'de pozitifi gordum ilk tüp bebek denememdi.. Size moral olsun diye yazıyorum.. Pozitif Sonucu alınca bütün sıkıntılarınızı unutursunuz ins..moralinizi yüksek tutun belirtilere takılmayın :) bide agır kaldırmayın :))
aynen bitanem sizler sonuç bekliyosunuz hayırlısylaAynı bennnn ahahahaaaa
Hayırlı uğurlu olsun inşallah pozitif sonucu görmek nasip olsunnnnnnn
Hadi bakalım bebeklere bir adım daha yaklaşınnnnnn
Yaaaa böle böle uok daha detaylı olman lazım anksiyeteden patlayan bi topluma hitap ediosunnn
Kaçıncı gün embiryosu kaç tane hangi test yaptın değerin kaç çıktı vs bilumum sorularımız var
Sorun cevapliyim kızlar her zaman yardımcı olurum bilirim ne zordur beklemek ve sabretmek
Temmuz'da yumoslar toplandı 23 tane 10 tanesi döllendi 6 tanesi blast (5.gun embriyosu) oldu ve donduruldu..
1,5 ay bekledim cunku yumurtaliklarim dinlenmesi gerekirmiş cok yumurta uredigi için
24 Ağustos transfer en güzeli buydu 2 embriyo transfer edildi ekranda görünüyo Rahmime koyduklarında zipliyolar gibi:)
2 Eylül (9 gun sonra) sonuc 657
4 Eylül sonuc 1176
14 Eylül ultrason 2 tane kesecik :)
Pazartesi de kalplerini duymaya gidicem ins
Valla kızlar korkular hiç bitmiyo kalplerini duyacak miyim endişesi başladı simdi anne olmak cok zor hele tüp bebek annesi olmak daha mı zor ne...
Neyse darısı basınıza..
Ay ben sana sölemyi unuttum şindi ben hayatımda göbek atmadım hiçte sevmem bundan kelli bilmem şu hunili olanı tamtam dansı falan yapsak onuda bildiimden değilde tam deli gibi görünürüz daha şık olsun diye diommmmm
Yarın gidip ben de hapa geçmek istiyorum. Bu gece çıldırdım acıdan.
Antalya ivf de kemal beyle başladım sonra o yurt dışına çıktı benimde yumurta toplama zamanimdi Murat beye geçtim memnun kaldım Murat beyle devam ettim..canim.nerdesin.nerde yaptirdin tedavini
Amin canım yeterki moraliniz yerine gelsin.. İns sizler de yasayınAy allahım ne kadar güzel gitmiş herşeyin maşallah yaaaaaa
Allah tamamına ersirsin güzel güzel kalp atışlarını duymak nasip olsun inşallahhh
Teşekkür ederiz çok moral oldu vallahiiiii
İns teyzesi.. Aynısını senden de bekleriz ama..allah kucaklarımızı doldursun hayırlısıyla..inşallah kalp atışını da duy, pıtır pıtır.... sonra da al kucağına resimlerini paylaş burdan emiDDDD
o bende 13 gündür var, pazartesi çok korktum, beklediğim tarihti, o günü atlatınca geçti dedim anlaşıldı gelmicen sen, maksadın beni germek, gerilmicem işteeee dedim.yaptım ona, 9 ay sonra görüşürüz dedim
o bende 13 gündür var, pazartesi çok korktum, beklediğim tarihti, o günü atlatınca geçti dedim anlaşıldı gelmicen sen, maksadın beni germek, gerilmicem işteeee dedim.yaptım ona, 9 ay sonra görüşürüz dedim
Ben biliyordum valla, atlamadım o yüzden :)) Yarın gidiyon sen teste, 12'de. Bak, saatini bile biliyom. 5 gibi evde olurum yarın, ilk iş buraya bakmak olucak. Benim bugün hafiften adet sancımsılarım var ya. Olmasın adet sancım. Adet olmak istemiyom, hamile olmak istiom ben.
aynen bitanem bizde niye olamayalaım kiyeter ki rabbi nasip etsin
ben canım günlerimi annemle geçireceğim uzun zamandır görüşemedik tüp bebek işim olmasaydı ben memlekete gidip görecektim kısmette onun buraya gelip bana bakması varmışçooook özledim onu eşimde zaten 20 günlük izin de tam da tedaviye denk geldi allah biliyo valla işini bide benim eşim asker izin alma da baya bi sıkıntı olacaktı o yüzden çok rahatız
bugün kontrolüm vardı benim, yine açıldı iğne konusu benim olduğum yerde açılmama ihtimali yok haliyleeşim sordu benim daha önce sorduğumu bilmiyordu, yine aynı şeyi dedi doktor biz iğne kullanmıyoruz diyor tabletle iğne aynı etkiyi gösteriyormuş hasta dostu tedavileri tercih ediyoruz diyor, bence bi sıkıntı yoksa tablete geçsin senin doktorda bu böyle çekilmez ki :/
kızlar, 10 folikül gelişmiş cumartesi toplayacaklar bana şans dileyin ^^
Şu yazdıklarımızı okuyan kafayı sıyırdığımızı yeterince anlamaz, biz bi de hunili tamtamla durumumuzu netleştirelim diyon yanitamam yapalım yaf, yalnız sonuçları görelim dur bi bekle. Hamile olalım yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?