- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
- 448
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #2.621
sağol canım hayırlısyla bir kez daha çıkıyoruz bu yola
canım,hadi,hayırlı haberlerini bekliyoruz......Allah yardımcın olsun
kızlar saat 4 ten sonra teste gidicez.eşimin işten gelmesini bekliyorum ya da bekleyemiyorum çok kötüyüm elim ayağım titriyor.bugün aynı zamanda adet günüm.sabah 7 de uyandım 9 buçuğa kadar kalkamadım korkudan kalkarsam gelecek adetim diye..sabahtan beri sürekli tuvalete gidiyorum bugün akıntı da yok...çok heyecanlıyım çok korkuyorum...
oooo bugün topiğimizde çokkkk haber getiren olcak demek kiiii..... Rabbim hayırlısıyla pozitifi görmeyi nasip etsin, sağlıklı bi gebelik geçirip sağlıcakla kucağına al inşallah
ayyyyy sen benden önce mi alcan şimdi sonucu... dedim ama ben sana 10. gün çıkıyomuş diye :))) hadiiiiii korkcak bi şey yokkkkkk. git gel ve yaz bir an evvellll..... halaya durmuş bekliyoz burda
bu arada ben merkeze 1 saat mesafedeyim şekerler, çalışıyorum diye 4 olsun demiştim, şimdi de öğle arasına denk getirdim. yaniii anlayacağınız çok izin aldım zaten, tamam devlet memuruyum, tamam müdür de ses etmiyo ama, yani utanmaya başladım artık... izin izin izin.....
kızlar saat 4 ten sonra teste gidicez.eşimin işten gelmesini bekliyorum ya da bekleyemiyorum çok kötüyüm elim ayağım titriyor.bugün aynı zamanda adet günüm.sabah 7 de uyandım 9 buçuğa kadar kalkamadım korkudan kalkarsam gelecek adetim diye..sabahtan beri sürekli tuvalete gidiyorum bugün akıntı da yok...çok heyecanlıyım çok korkuyorum...
Kızlar beni şimdi hastaneden aradılar, gelin testinizi yapalım dediler; elim ayağım titredi, telefonda ağlamaya başladım deli gibi... Canım hemşirem de öyle tatlı biri ki, gülüyor karşıda;"sizinle aynı gün transfer olan bayanın pozitif sonucunu aldık, sizi merak ediyoruz" diyor, ben de "gelmiyom, test yatırmak istemiyom" deyip ağlıyorum. Sanki iğne olmaya gitmek istemeyen çocuk gibi... Eşime söyledim, eşim geliyorum seni almaya, gidelim teste dedi, "gelme boşuna, çıkmam" dedim.
Ya kızlar galiba korkudan yapamicam ben bu testi...((
caanım senin de test günün bugün galiba..Allh yardımcımız olsun..ağrın sızın var mı adet olacakmış gibi..benim belim ağrıyo çok bide sol kasığımdan sol bacağıma bi kramp giriyo arada...
Arkadaşlar şu an nasıl rahatladım anaylatamam. Doktora gittim. Doktor ben daha ağzımı açmadan nolmuş böyle, progestonu kes, dedi. Oysaki saatini erkene alarak uzlaşmaya hazırdım. Hapa geçiyoruz, deyince sarılıp öpecektim adamı. Bu sabah adet ağrısı gibi ağrılarım oldu, onu da sormak istedim ama düşünme onları, deyip lafı ağzıma tıktı. Böyle yaptıklarında nefret ediyorum doktorlardan, ama değil mi ki iğneyi kesti bu defalık affediyorum seni Dr. Cem ama bir daha olmasın. Soğuk kolonyayı günde 3 defa büyükçe bir parça pamuğa döküp kalçalarıma koyacakmışım, ona da eyvallah.
teşekkür ederim sağolasın bi deniyim bakayımmm...
NormaaaaaaaalllllllllHepimizden geldi sıkıntı yokkkkkkkk yok kuzum olmamıştır hepsinin dozu zayi payı bırakılmış biraz fazla zatennn.
Hayırlı olsun şimdidennnn
Bana transfer günü 13 gün sonra dediler, yani Pazar oluyor aslında. Ama bugün aradılar, sizi merak ediyoruz gelin yapalım testinizi diye. De ben gidemiyorum korkudan. Bugün gidemem kesin de yarın öbürün ruh halime bağlı:) test dediklerinde oturup ağlıyorum, iyice sulugöz oldum:)
Benim ilk 3 gün ağrım oldu ama değil ağrısı gibi değildi, yanma, batma şeklindeydi. 6. Günden itibaren baya değil sancısı ve bel ağrısı şeklinde. 10 dk da bir gidip bakıyorum başladı mı diye. Ama başka hiç bir şey yok. Göğüş şişmedi, hassaslaşmadı. Hatta tutup çekiyorum, sürdürüyorum uçlarından ağrıtmak için, bamamısın demiyo:)) gaz şişkinlik, kabız yok, olsun diye her şeyi yedim... Cık!!! Olmuyo :)) anlayacağın çok endişeliym çok, halimi anlayan de yok(
Kızlar beni şimdi hastaneden aradılar, gelin testinizi yapalım dediler; elim ayağım titredi, telefonda ağlamaya başladım deli gibi... Canım hemşirem de öyle tatlı biri ki, gülüyor karşıda;"sizinle aynı gün transfer olan bayanın pozitif sonucunu aldık, sizi merak ediyoruz" diyor, ben de "gelmiyom, test yatırmak istemiyom" deyip ağlıyorum. Sanki iğne olmaya gitmek istemeyen çocuk gibi... Eşime söyledim, eşim geliyorum seni almaya, gidelim teste dedi, "gelme boşuna, çıkmam" dedim.
Ya kızlar galiba korkudan yapamicam ben bu testi...((
İnşallah dualarin kabul olur da alırsın bebegini kucağına...
Bana transfer günü 13 gün sonra dediler, yani Pazar oluyor aslında. Ama bugün aradılar, sizi merak ediyoruz gelin yapalım testinizi diye. De ben gidemiyorum korkudan. Bugün gidemem kesin de yarın öbürün ruh halime bağlı:) test dediklerinde oturup ağlıyorum, iyice sulugöz oldum:)
Benim ilk 3 gün ağrım oldu ama değil ağrısı gibi değildi, yanma, batma şeklindeydi. 6. Günden itibaren baya değil sancısı ve bel ağrısı şeklinde. 10 dk da bir gidip bakıyorum başladı mı diye. Ama başka hiç bir şey yok. Göğüş şişmedi, hassaslaşmadı. Hatta tutup çekiyorum, sürdürüyorum uçlarından ağrıtmak için, bamamısın demiyo:)) gaz şişkinlik, kabız yok, olsun diye her şeyi yedim... Cık!!! Olmuyo :)) anlayacağın çok endişeliym çok, halimi anlayan de yok(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?