2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Aynı durum ama bu şekilde olup pozitif sonuç alan çok var tatlım. O sancıyı yaşayıp sürekli kanama oldumu diye bakan birine pek inandırıcı gelmiyor ama gerçekten öyle. Aynı durumda çok kişi var pozitifi gören. Hatta canım hemşirem beni telde test için ikna etmeye çalışırken de söyledi:) regil oldum diye ilaçları bırakanlar var dedi. Sonra bakıyorlar ki pozitif.

Hiç endişelenme. Allah'ın izniyle git güzel haberlerle dön inşallahn. Kaç embriyo transfer ettiler? Kaçıncı gün embriyosuydu senin?

canım,sen nasıl oldun bacağın ne durumda? biraz rahatlayabildin mi?

hadi kızlar güzel haberlerle gelinde sevinelim hep birliktee
bak topiğin orta yerinde dansöz oynatcam sözzzz

Dansöze gerek yok ben oynarım
Hatta ekd nin göbek atası vardı geçmediyse ki iğnelerden kurtuldu diye geçmemiştir zannımca beraber oyanrızzzz
Hadi bakalım marş marşşşşşşş herkes testeeeeee
Çufffff çuffffffffff test yolcusu kalmsın bakim yoksa topic ce toplanıp havuza atarız sizi

Bugün gidemem talım ya. Gerçekten elimde değil bu duygu, ama korkuyorum. Ağlayıp duruyorum her şeye sersem gibi:) bugün hiç bişe yapamam...

Son düzenleme:

kız halini anlamaz olur muyuz kuzum yaaaa :)))) anlıyoruz, hatta bi çoğunu kendimizden de biliyoruz da sana hak verirsek yada tekil konuşayım, sana hak verirsem bütün endişelerim su yüzüne çıkacak, biz burdayızzzz diycekler yapcaklar bana. ondan, bi de duygusala bağlayıp melankolik mi takılalım şekerim???? istediğin buysaaa hemen o moda geçebilirim, bak bugün çok müsaitim

madem bugün yaptıramazsın yarın birlikte yaptıralım olma mı? saat 12 de

canım bana 2 embriyo transfer ettiler 5. gün embriyosuydu..ya senin kaç embriyo ve kaçınçı gün dü

Benim bu 9. Denemem tatlım ya. Son şanslarım yani çünkü yumurta yok arık. Ama en olumlu gideni, en ümit vereni, doktorları bile şaşırtan embriyo bu:)))

Haklısın her iki türlü de sonuca alışacağız, kabulleneceğiz elbet. Allah hakkımızda hayırlısını versin hepimiz için. Senin de göbüşünü doldursun inşallah.

yok şekerim ben ille dansöz oynatcam ama oynamak isteyende cıksın lütfen hadi
yteyyy teyy teyy teyyy

s.a. kızlar ben salı günü histeroskopi oldum ve bana doğum kontrol hapı verdiler ama ben içmek istemiyorum belki bu ay kendiliğinden hamile kalırım bellimi olur diye düşündüm acaba doğrumu yapıyorum ne diyorsunuz? ve bugün 3. gün oldu halaa kanamam geliyor adet gibi normalmi?

Oynayasım var da kendimi hepimizin sonucuna saklıyorum. Ya normal oynayacağım, ya huni takıp. Test sonuçlarına göre durumu değerlendireceğim:))))

ee 9.muş işte daha alışkınız sonuçta:) evet yumurta falan kalmadı alına alına kaç kez gurkkkkkkkk diye yatar ki tavuk yine iyiydik
ne diyim nezman hazır hissedersen git baklaım hakkımızda hayırlısı drum ben aglarken transferde ALLAH ın hazinesinde çok birtek sanamı vermeyecek sanıyorsun diye oda bana bagırıyordu doktorum artık böyle bagrışa bagrışa anlaşıyoruzda

hepimize versin rabbim hazinesinden amiiiiinnnnnnnn..

Son düzenleme:

Histereskopide bir süre kanama benim de oldu. Rahme çizik attılar, ondan kaynaklanıyor. Sakın hapı kullanmamazlık etme. Hap yumurtaları da dinlendiriyor. Doktorunu dinle sen, uslu uslu denileni yap

olurmu öyle şey istesende kalamazsın rahmin içi yaralı canım hemen bşla dogum kontrol hapına korunmak amaçlı degil zaten şuan içecegin kiste yapışıklık ve adetini normale dödürmek için yoksa uzar kısalır günlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…