• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

merkezden aradılar ve 4 çok geç, sabah erken gelin dediler. hatta 9 dediler.... olmaz dedim 12 de anlaştık :D

12 de çok geç ay ben sana ne diyom sen ne edionnnnnnn:47:ben meraktan ölmüşüm burda aaaaaaaa sabah erkenden kalk gidiverrrrrr cicim nolacaktaaaaa:4::4::4:
Ay ben crinone hheli dışarda tutuodum dolapta diil zaten bi gün burdan yapmamam gerekn yapmamış olarak ayrılsam çatlarım tarz yaptım:42:
Ayrıca ben şindi jeli yapamdım vajinam yandı resmen sokamadım tüpü içeri suyal ıslattımda öle olduuu şimdide yanıo çok fena tahriş mi oldu acaba günlerdir bilemedimki napsammmm var mı bilen duyannnnnn:17:

12 de çok geç ay ben sana ne diyom sen ne edionnnnnnn:47:ben meraktan ölmüşüm burda aaaaaaaa sabah erkenden kalk gidiverrrrrr cicim nolacaktaaaaa:4::4::4:
Ay ben crinone hheli dışarda tutuodum dolapta diil zaten bi gün burdan yapmamam gerekn yapmamış olarak ayrılsam çatlarım tarz yaptım:42:
Ayrıca ben şindi jeli yapamdım vajinam yandı resmen sokamadım tüpü içeri suyal ıslattımda öle olduuu şimdide yanıo çok fena tahriş mi oldu acaba günlerdir bilemedimki napsammmm var mı bilen duyannnnnn:17:
canım suyla ıslatma jeli tutual yerden asağıya dogru 1-2 salla sonra kapagı ac azıcık ilaç cıksın onu ilacım girecek kısmına birazcık sür daha sonra sırt üstü yatar pozisyonda bacaklarını geri cekerek hatta ben yastıkta koyuodum o şekilde içeriye girdir canım

kızlar benim epey bir akıntım var beyaz renk. normal mi? yarın kontrolüm var pazar günü kısmetse toplancak erken çatlama olur diye korkuyorum. bir de dün cetrodit vururken göbeğimden kan geldi ilaç zayi olmamıştır değil mi?:52::52:

kızlar adet oldummm yarın için randevu aldık bakalım dr neyi uygun görecek

canım suyla ıslatma jeli tutual yerden asağıya dogru 1-2 salla sonra kapagı ac azıcık ilaç cıksın onu ilacım girecek kısmına birazcık sür daha sonra sırt üstü yatar pozisyonda bacaklarını geri cekerek hatta ben yastıkta koyuodum o şekilde içeriye girdir canım

Teşekkür ederim sağolasın bi deniyim bakayımmm...

kızlar benim epey bir akıntım var beyaz renk. normal mi? yarın kontrolüm var pazar günü kısmetse toplancak erken çatlama olur diye korkuyorum. bir de dün cetrodit vururken göbeğimden kan geldi ilaç zayi olmamıştır değil mi?:52::52:

Normaaaaaaaalllllllll :34: hepimizden geldi sıkıntı yokkkkkkkk:32:yok kuzum olmamıştır hepsinin dozu zayi payı bırakılmış biraz fazla zatennn.

kızlar adet oldummm yarın için randevu aldık bakalım dr neyi uygun görecek

Hayırlı olsun şimdidennnn

Sağ bacağım ayak bileğime kadar o kadar şiddetli ağrıdı ki şu saat oldu daha gözüme uyku girmedi. Annem ve eşim ağlamama uyandılar. Bir ara ben daha fazla tedavi istemiyorum diye duvarları yumrukladım. Canım annem havluyu ısıttı, bacağıma sardı birkaç kez. Bir de masaj yaptı. Şimdi ben uyumuyorum, o da oturuyor yanımda, yatmaya ikna edemedim. Acaba ben onun kadar müşfik bir anne olamam diye mi bir türlü evlat sahibi olamıyorum? Bu geceki ağrı ve ağrıya verdiğim tepkiyle bebeklerim hala benimleler midir çok merak ediyorum.

Tatlım benim böyle ağlamayla, duvar yumruklamayla bebek düşer mi!! O şimdi annesine sımsıkı tutundu, git desen gitmez artık.
Müşfik bir anne olamaz mışmış. Sen dana bebeğinin yüzünü görmeden katlanıklarını düşün önce... Bunlar sadece gelsin diye, geldikten sonra kimdiler nelere katlanırsın hiç düşündün mü? Böyle deli deli konuşma, şimdi ben sana kızıyorum ama...

Sadece canın yanıyor diye değildir bu gerginliğin sanırım. Beklemek, endişe hepsi ağrıyla birleşince çıldırır insanı,seni anlıyorum ben...
Ayrıca iğnenin o kadar ağrıtmaması gerek. Tamam çok ağrıtıyo ama sabaha kadar ağlatacak ağrı olmamalı. ben de oluyorum her akşam, hem de 2 tüp, çok ağrıyor ama senin anlatığın kadar değil. Bir de ben yürüyorum sürekli...

İstersen doktoruna görüş bir çözüm bulsunlar tatlım yaa, olmaz böyle, tamam böyle şeylerden bebiş gitmez ama üzülür valla...

benimde pazar günü muayenem var ve pazartesi yada salı yumurtalarım toplanıcak ilk denemede hiç krkmamıştım nedense şimdi tırsıyorum :32::30:

Teşekkür ederim sağolasın bi deniyim bakayımmm...

Normaaaaaaaalllllllll :34: hepimizden geldi sıkıntı yokkkkkkkk:32:yok kuzum olmamıştır hepsinin dozu zayi payı bırakılmış biraz fazla zatennn.

Hayırlı olsun şimdidennnn

sağol canım hayırlısyla bir kez daha çıkıyoruz bu yola

aşkım benm teşekkürler aradılar 4 tane beişim çözülmüş 1.30 da transferim var bebişimi alacam ama o 3taneyi atacaklarmı yaaa çok moralim bozuldu keşke 2 + 2 dondursalardı hemşiremi aradım jeli alma dedi transferden sonra alacakmışım bende sabah akşam kullanıyorm ama çoookk duygusalım bu gün yaa korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan çok heyecanlıyım :43::43::14::14:

Tatlım niye atsınlar, olur mu öyle şey yahu!!! Tekrar dondurmaları gerek.

Ay sen şimdi hastanedesin:) ne güzel bir heyecandan o:) birazdan alırlar içeri, bebişinle alır gelirsin evine:) hayırlısıyla..,

Tatlım niye atsınlar, olur mu öyle şey yahu!!! Tekrar dondurmaları gerek.

Ay sen şimdi hastanedesin:) ne güzel bir heyecandan o:) birazdan alırlar içeri, bebişinle alır gelirsin evine:) hayırlısıyla..,
nazcım dondurulup çözülen embriyoların kalitalisi transfer edilip diğerleri ne yazıkki atılıyor sultanında dondurulmus embriyo onlar taze değil:31:

Benim de öyle olmaya başlamıştı, doktor mantar olucak dedi ve iğneye çevirdi. Bir doktoruna görüş istersen...

Kızlar beni şimdi hastaneden aradılar, gelin testinizi yapalım dediler; elim ayağım titredi, telefonda ağlamaya başladım deli gibi... Canım hemşirem de öyle tatlı biri ki, gülüyor karşıda;"sizinle aynı gün transfer olan bayanın pozitif sonucunu aldık, sizi merak ediyoruz" diyor, ben de "gelmiyom, test yatırmak istemiyom" deyip ağlıyorum. Sanki iğne olmaya gitmek istemeyen çocuk gibi... Eşime söyledim, eşim geliyorum seni almaya, gidelim teste dedi, "gelme boşuna, çıkmam" dedim.

Ya kızlar galiba korkudan yapamicam ben bu testi... :(((

Kızlar beni şimdi hastaneden aradılar, gelin testinizi yapalım dediler; elim ayağım titredi, telefonda ağlamaya başladım deli gibi... Canım hemşirem de öyle tatlı biri ki, gülüyor karşıda;"sizinle aynı gün transfer olan bayanın pozitif sonucunu aldık, sizi merak ediyoruz" diyor, ben de "gelmiyom, test yatırmak istemiyom" deyip ağlıyorum. Sanki iğne olmaya gitmek istemeyen çocuk gibi... Eşime söyledim, eşim geliyorum seni almaya, gidelim teste dedi, "gelme boşuna, çıkmam" dedim.

canım,hadi,hayırlı haberlerini bekliyoruz......Allah yardımcın olsun

ayyyyy sen benden önce mi alcan şimdi sonucu... dedim ama ben sana 10. gün çıkıyomuş diye :))) hadiiiiii korkcak bi şey yokkkkkk. git gel ve yaz bir an evvellll..... halaya durmuş bekliyoz burda :D

bu arada ben merkeze 1 saat mesafedeyim şekerler, çalışıyorum diye 4 olsun demiştim, şimdi de öğle arasına denk getirdim. yaniii anlayacağınız çok izin aldım zaten, tamam devlet memuruyum, tamam müdür de ses etmiyo ama, yani utanmaya başladım artık... izin izin izin.....

kızlar saat 4 ten sonra teste gidicez.eşimin işten gelmesini bekliyorum ya da bekleyemiyorum çok kötüyüm elim ayağım titriyor.bugün aynı zamanda adet günüm.sabah 7 de uyandım 9 buçuğa kadar kalkamadım korkudan kalkarsam gelecek adetim diye..sabahtan beri sürekli tuvalete gidiyorum bugün akıntı da yok...çok heyecanlıyım çok korkuyorum...

Back
X