• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

nasıl halini anlayan yok ben varım bennn:2:ölcem korkudan..aynı senin gibiyim ikide bir göğüslerimi yokluyorum yok acımıyolar.ama çekiştirmiyorum:1: ondan da korkuyorum..bugün adet günüm sadece belim ağrıyo ve kasığıma kramp giriyo çok korkuyorum teste giderken yolda adet olmaktan..:18:

Aynı durum ama bu şekilde olup pozitif sonuç alan çok var tatlım. O sancıyı yaşayıp sürekli kanama oldumu diye bakan birine pek inandırıcı gelmiyor ama gerçekten öyle. Aynı durumda çok kişi var pozitifi gören. Hatta canım hemşirem beni telde test için ikna etmeye çalışırken de söyledi:) regil oldum diye ilaçları bırakanlar var dedi. Sonra bakıyorlar ki pozitif.

Hiç endişelenme. Allah'ın izniyle git güzel haberlerle dön inşallahn. Kaç embriyo transfer ettiler? Kaçıncı gün embriyosuydu senin?

Heeeeeeeeeyyyy, bi hastaneye gittim geldim neler olmuş. Ya yaptır testini, lütfeeeeeeen. İyi ki gece çok ağrım olmuş da işe gitmemişim, en geç ben öğrenecektim yoksa. Ne kadar zamanda çıkıyor sonuç. Hadi bekletme bizi.

canım,sen nasıl oldun bacağın ne durumda? biraz rahatlayabildin mi?

hadi kızlar güzel haberlerle gelinde sevinelim hep birliktee:16::16:
bak topiğin orta yerinde dansöz oynatcam sözzzz:52::52:

Dansöze gerek yok ben oynarım:24::8:
Hatta ekd nin göbek atası vardı geçmediyse ki iğnelerden kurtuldu diye geçmemiştir zannımca beraber oyanrızzzz
Hadi bakalım marş marşşşşşşş herkes testeeeeee
Çufffff çuffffffffff test yolcusu kalmsın bakim yoksa topic ce toplanıp havuza atarız sizi:47::27::52:

Heeeeeeeeeyyyy, bi hastaneye gittim geldim neler olmuş. Ya yaptır testini, lütfeeeeeeen. İyi ki gece çok ağrım olmuş da işe gitmemişim, en geç ben öğrenecektim yoksa. Ne kadar zamanda çıkıyor sonuç. Hadi bekletme bizi.

Bugün gidemem talım ya. Gerçekten elimde değil bu duygu, ama korkuyorum. Ağlayıp duruyorum her şeye sersem gibi:) bugün hiç bişe yapamam...

Son düzenleme:
Arkadaşlar şu an nasıl rahatladım anlatamam. Doktora gittim. Doktor ben daha ağzımı açmadan nolmuş böyle, progestonu kes, dedi. Oysaki saatini erkene alarak uzlaşmaya hazırdım. Hapa geçiyoruz, deyince sarılıp öpecektim adamı. Bu sabah adet ağrısı gibi ağrılarım oldu, onu da sormak istedim ama düşünme onları, deyip lafı ağzıma tıktı. Böyle yaptıklarında nefret ediyorum doktorlardan, ama değil mi ki iğneyi kesti bu defalık affediyorum seni Dr. Cem ama bir daha olmasın. Soğuk kolonyayı günde 3 defa büyükçe bir parça pamuğa döküp kalçalarıma koyacakmışım, ona da eyvallah.[/QUOT

canım hadi gözün aydın o iğne iğrenç bişey 70adet vurundugumu bilirim etleim çürümüştü resmen :53:hapa nasıl geçtin pregastanın hapımı ay oda lanet bişey bütün yan etkilri mevcut jel kullansan daha rahat:34:

Bana transfer günü 13 gün sonra dediler, yani Pazar oluyor aslında. Ama bugün aradılar, sizi merak ediyoruz gelin yapalım testinizi diye. De ben gidemiyorum korkudan. Bugün gidemem kesin de yarın öbürün ruh halime bağlı:) test dediklerinde oturup ağlıyorum, iyice sulugöz oldum:)

Benim ilk 3 gün ağrım oldu ama değil ağrısı gibi değildi, yanma, batma şeklindeydi. 6. Günden itibaren baya değil sancısı ve bel ağrısı şeklinde. 10 dk da bir gidip bakıyorum başladı mı diye. Ama başka hiç bir şey yok. Göğüş şişmedi, hassaslaşmadı. Hatta tutup çekiyorum, sürdürüyorum uçlarından ağrıtmak için, bamamısın demiyo:)) gaz şişkinlik, kabız yok, olsun diye her şeyi yedim... Cık!!! Olmuyo :)) anlayacağın çok endişeliym çok, halimi anlayan de yok :((

kız halini anlamaz olur muyuz kuzum yaaaa :)))) anlıyoruz, hatta bi çoğunu kendimizden de biliyoruz da sana hak verirsek yada tekil konuşayım, sana hak verirsem bütün endişelerim su yüzüne çıkacak, biz burdayızzzz diycekler :33: yapcaklar bana. ondan, bi de duygusala bağlayıp melankolik mi takılalım şekerim???? istediğin buysaaa hemen o moda geçebilirim, bak bugün çok müsaitim :14:

madem bugün yaptıramazsın yarın birlikte yaptıralım olma mı? saat 12 de :54:

Aynı durum ama bu şekilde olup pozitif sonuç alan çok var tatlım. O sancıyı yaşayıp sürekli kanama oldumu diye bakan birine pek inandırıcı gelmiyor ama gerçekten öyle. Aynı durumda çok kişi var pozitifi gören. Hatta canım hemşirem beni telde test için ikna etmeye çalışırken de söyledi:) regil oldum diye ilaçları bırakanlar var dedi. Sonra bakıyorlar ki pozitif.

Hiç endişelenme. Allah'ın izniyle git güzel haberlerle dön inşallahn. Kaç embriyo transfer ettiler? Kaçıncı gün embriyosuydu senin?

canım bana 2 embriyo transfer ettiler 5. gün embriyosuydu..ya senin kaç embriyo ve kaçınçı gün dü

Arkadaşlar şu an nasıl rahatladım anlatamam. Doktora gittim. Doktor ben daha ağzımı açmadan nolmuş böyle, progestonu kes, dedi. Oysaki saatini erkene alarak uzlaşmaya hazırdım. Hapa geçiyoruz, deyince sarılıp öpecektim adamı. Bu sabah adet ağrısı gibi ağrılarım oldu, onu da sormak istedim ama düşünme onları, deyip lafı ağzıma tıktı. Böyle yaptıklarında nefret ediyorum doktorlardan, ama değil mi ki iğneyi kesti bu defalık affediyorum seni Dr. Cem ama bir daha olmasın. Soğuk kolonyayı günde 3 defa büyükçe bir parça pamuğa döküp kalçalarıma koyacakmışım, ona da eyvallah.[/QUOT

canım hadi gözün aydın o iğne iğrenç bişey 70adet vurundugumu bilirim etleim çürümüştü resmen :53:hapa nasıl geçtin pregastanın hapımı ay oda lanet bişey bütün yan etkilri mevcut jel kullansan daha rahat:34:

Yan etkilerini okumayacağım bile. Progestonun hapı, akşamları bir tane içeceğim. Jel zaten kullanıyorum. Doktorum bu defa bir tek mobilya tutkalı kullanmadı yapışsınlar diye. Allah onun da benim de emeklerini boşa çıkarmasın.

canımmm seni çok iyi anlıyorum en kötüsünden başlayım negatif çıkarsa hepimiz gibi hayallerin yıkılacak en zor dönemler geçireceksin ama geçicek be güzelim inan hayatına yön verip kaldıgın yerden devam ediceksin :34:boşu boşuna bukadar ilaç igene stresin olmayacak vücudunda:34:

yadaaaa pozitif çıkarsa ALLAHHHH haytının en güzel unutulmaz günü olucak sonra ilaçlar belki degişecek bebegini daha çok benimseyecek bütün stresin yok olacak :16::16:

ak benim 6.deneme senin gibi neler yaşadım kayıp bebeklerim dahil keşke banada desler gel diye hiç olmazsa belli olurda ne halim varsa görsemyaaaaaaaaaaa:52::52::52:

Benim bu 9. Denemem tatlım ya. Son şanslarım yani çünkü yumurta yok arık. Ama en olumlu gideni, en ümit vereni, doktorları bile şaşırtan embriyo bu:)))

Haklısın her iki türlü de sonuca alışacağız, kabulleneceğiz elbet. Allah hakkımızda hayırlısını versin hepimiz için. Senin de göbüşünü doldursun inşallah.

Hatta ekd nin göbek atası vardı geçmediyse ki iğnelerden kurtuldu diye geçmemiştir zannımca beraber oyanrızzzz
Çufffff çuffffffffff test yolcusu kalmsın bakim yoksa topic ce toplanıp havuza atarız sizi:47::27::52:
yok şekerim ben ille dansöz oynatcam ama oynamak isteyende cıksın lütfen hadi
yteyyy teyy teyy teyyy:24::24::9::9::9::9:

Yan etkilerini okumayacağım bile. Progestonun hapı, akşamları bir tane içeceğim. Jel zaten kullanıyorum. Doktorum bu defa bir tek mobilya tutkalı kullanmadı yapışsınlar diye. Allah onun da benim de emeklerini boşa çıkarmasın.

sakınnnnn ama sakınnnn prospektüsleri okuma zaten, vazgeçme ihtimalin var, ben kocama dedim, bundan böyle kullandığım tüm ilaçların prospektüslerini bana çaktırmadan al ve at. gerçi bakmadım yapmış mı ama :) bu arada rahatlamana da sevindim şekerim. mobilya tutkal falan.... nası bi, bi, bi akıldır bunları kendisine getiren :52:

s.a. kızlar ben salı günü histeroskopi oldum ve bana doğum kontrol hapı verdiler ama ben içmek istemiyorum belki bu ay kendiliğinden hamile kalırım bellimi olur diye düşündüm acaba doğrumu yapıyorum ne diyorsunuz? ve bugün 3. gün oldu halaa kanamam geliyor adet gibi normalmi?

Oynayasım var da kendimi hepimizin sonucuna saklıyorum. Ya normal oynayacağım, ya huni takıp. Test sonuçlarına göre durumu değerlendireceğim:)))):35:

Benim bu 9. Denemem tatlım ya. Son şanslarım yani çünkü yumurta yok arık. Ama en olumlu gideni, en ümit vereni, doktorları bile şaşırtan embriyo bu:)))

Haklısın her iki türlü de sonuca alışacağız, kabulleneceğiz elbet. Allah hakkımızda hayırlısını versin hepimiz için. Senin de göbüşünü doldursun inşallah.

ee 9.muş işte daha alışkınız sonuçta:) evet yumurta falan kalmadı alına alına kaç kez gurkkkkkkkk diye yatar ki tavuk yine iyiydik :36:
ne diyim nezman hazır hissedersen git baklaım hakkımızda hayırlısı drum ben aglarken transferde ALLAH ın hazinesinde çok birtek sanamı vermeyecek sanıyorsun diye oda bana bagırıyordu doktorum :52::52:artık böyle bagrışa bagrışa anlaşıyoruzda:27:

hepimize versin rabbim hazinesinden amiiiiinnnnnnnn..

Son düzenleme:
s.a. kızlar ben salı günü histeroskopi oldum ve bana doğum kontrol hapı verdiler ama ben içmek istemiyorum belki bu ay kendiliğinden hamile kalırım bellimi olur diye düşündüm acaba doğrumu yapıyorum ne diyorsunuz? ve bugün 3. gün oldu halaa kanamam geliyor adet gibi normalmi?

Histereskopide bir süre kanama benim de oldu. Rahme çizik attılar, ondan kaynaklanıyor. Sakın hapı kullanmamazlık etme. Hap yumurtaları da dinlendiriyor. Doktorunu dinle sen, uslu uslu denileni yap :49::emir_bebek:

olurmu öyle şey istesende kalamazsın rahmin içi yaralı canım hemen bşla dogum kontrol hapına korunmak amaçlı degil zaten şuan içecegin kiste yapışıklık ve adetini normale dödürmek için yoksa uzar kısalır günlerin:31:

Back
X