2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

günaydın kızlar keyifler nasılll:26::26::26::26::26:

banada tek yapacaklar 3 ü çöpe gidecek yavrucuklarımm evetyaaa

Son düzenleme:

bana 35 yaşın altında olduğum için tek yerleştireceklerini söylemişti diğer konuştuğum merkez.. öyle olunca buna sormadım bile .. yasal olarak 35 altına tek 35 üstüne çift yerleştiriyorlarmış sanırım

amiin canım dolapta muhafaza edilecek ilaçları eczaneler buz aküleriyle veriyor zaten cronel jelin varmı o dolapta saklanıyor çatlatma ignesi ovitrelle varsa o da buz dolabı kapagında bilgin olsun cnm

yok ben daha çatlatma tedavisine geçmedim bunlar yumurtaları olgunlaştırmak yada çoğaltman için artık neyse adetin ikinci günü başladım bu iğnelere 4 günlük verdiler zaten 5. gün kontrole gideceğim ozaman devamını verecekler sanırım

banada tek yapacaklar 3 ü çöpe gidecek yavrucuklarımm

bazı merkezler çift yapabiliyolar o yüzden dedim ben

maalesef çözünmüş ama işe yarar olmayan embriyolar çöpe atılıyor çünkü çürümüş oluyor

bazı merkezler çift yapabiliyolar o yüzden dedim ben

inisiyatife mi bağlı oluyor şimdi .. ben hiç konuşmadım bu merkezle ozaman bi yoklayayım ağızlarını...

maalesef çözünmüş ama işe yarar olmayan embriyolar çöpe atılıyor çünkü çürümüş oluyor

yumurta toplama işleminden kaç gün sonra transfer oluyor acaba??

teşekkür ederim inşallah ama donmuş çözüldü benm geri dondurulmaz ki yani herhalde
canım tekarr dondurulmuyo malesef

inisiyatife mi bağlı oluyor şimdi .. ben hiç konuşmadım bu merkezle ozaman bi yoklayayım ağızlarını...
?
kuzum normalde dediğin gibi yasalara göre 35 altı tek üstü çift ama bazı dr lar sansı arttırmak için 2 tanede koyabiliyolar bu birazda onların bu kurala uymamalarıyla alakalı

duygu patlaması yaşıyorum tatlım 1:30 da transferim var bebişimi almaya gidiyorum

ohh maşallah misler gibi git al bebeğini GÖBÜÜNE SARIL YAT UYU ONUNLA KONUŞ 12 GÜN BOYUNCA ŞIMART ONU ONA KENDİSİNİ NE KADAR BEKLEDİĞİNİ ÖZLEDİĞİNİ ANLAT göşüne kök salsın inşşşşş 12 GÜNDEN SONRAAA GÖBÜŞÜNDE BÜYÜSÜN BÜYÜSÜN KUCAĞINI DOLDURSUN

İnşallah dualarin kabul olur da alırsın bebegini kucağına...

merkezden aradılar ve 4 çok geç, sabah erken gelin dediler. hatta 9 dediler.... olmaz dedim 12 de anlaştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…