- 5 Ekim 2012
- 326
- 88
- 118
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #2.181
kararma tatlım yaaa, benim hayatımın geleni için şöyle bi hayat felsefem vardır; "değiştiremeyeceğin şeyler için üzülme..." negatif olursa'lı cümleler düşünmüyorum şimdilik ama olasılık dahilinde tabiki. ama eğer öyle olursa dediğim gibi, düşün 4-5 ay karnında taşıyıp sonra aldıranlar var, Allah korusun, doğduğu gün kaybedilen bebekler var, Allah yaşatmasın.... bunlarda ihtimal dahilinde, ama sürekli kötü şeyleri düşünüp hayatı kendimize zehir edemeyiz ki, her an binlerce kötü olasılık var başımıza gelebilecek. ama dediğim gibi yukarda yazdığım olasılıklardansa cuma negatife razıyım ben. gerçi razı olmasam kaç yazar, Rabbim ol demedikten sonra, yapcak bi şey yok başımızla beraber, kabulumdur. vardır benden iyi bildiği....
amin darısı isteyen herkese.umarım sonuna kadar gider ve kucağıma alırım
naznaznaznaznaznaznaznaznaznazz6, ne kolisi kaldırması ne yapıyorsun, okudum şok oldum, gebesin diye kızamıyorum... Bebeğine sıkı sıkı tutunur musun lütfen?
arkadaşlar bende bu ay tüp bebek yaptım ve bugun öğrendim hamileyim.darısı isteyen herkese inşallah.
Hayırlı olsun:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:. Rabbim sağ-salim kucağına aldığın günleri de yaşatsın. Senin değerine göre ikize benziyorVeee asıl endişe bundan sonra başlıyor. Umarım tüm süreci rahatlıkla atlatırsın ve bebişini kolay bir hamilelik sonunda kucağına alırsın.
canım bu benim üçüncü denemem daha öncekilerde tuttu ama düştü.bunda 2 tane konuldu.bugün 12 gün 118 çıktı.günlük iğne kullanıyorum.düşük olmasın diye.çok korkuyorum.inşallah sağ salim kucağıma alırım.
aksam aksam sizlerinde moralinizi bozmak istemem ama sonucum negatif cıktı
21 adet yumos toplandı 16sı döllendi, 2 adet 8 hücreli transfer edildi ama olmadı
vardır bunda da bir hayır deyip sakin olmaya çalısıyorum ama helak oldum aglamaktan
benım için bi ışık olmustu, yıllardır ilk kez bu kadar mutlu olmustum tekrar hayata baglandıgımı hissetmiştim tedavilere gide gele..
hayatta herşey kısmet diyerek döndüm gene kendi karanlık dünyama.
hepsi bitti işte, bana kalansa kabarık ekstre borçları, bi kaç enjektör izi ve biraz umut kırıntısı...
ve en kötüsü de tekrar deneyecek ne sabrım var ne gücüm ne de gözümde yaş...
merhabalar...
Bende bu ay tüp bebek tedavisine başladım. Yaşım 33 11 yıllık evli 9 yaşında bir oğlum va fakat eşimin sperm sayısı düşük olduğu için ikinci gebeliğim 5 yıldır olmamakta idi... Son çare tüp bebek dedik ve başladık bakalım...
Bildiğiniz at gözlüğü takmış gibiyim bu konuda tam bir cahilim resmen ne dir nasıldır hiç bir bilgim yok bana şunu yap bunu yap diyorlar bende yapıyorum işte ... Buraya geldim benimle aynı yolda yürüyenlerim tecrübelerinden faydalanırım diye...
Bugün iğne tedavisine başladı doktor bir tane göbekten(aslında kalçadan ama benim yakınımda sağlık kuruluşu olmadığından kendim yapacağım) bir tane de koldan olmak üzere 4 gün boyunca iki iğne olucam her gün akşam yap dediler...
4 gün sonra gideceğim ve yumurtalamayı kontrol edecekler ve sanırım yeniden ilaç verecekler bilmiyorum açıkcası bu süreci gittikçe öğreniyorum...
Kendim mersinde oturuyorum ama tüp bebek için ankada tüp bebek merkezine gidiyorum adana da ...
Benim gibi kendi iğnesini yapan varmıydı aranızda ben bu konuda tedirginim ilk defa kendime iğne yapacağım çünkü
bendee senin test günün nezaman canım benim 27 eylül?
Acaba bebişleri ultrasonda görebiliyorlar mı? Eğer görebiliyorlarsa neden biz bekleme eziyetini yaşıyoruz? Göremiyorlarsa neden tıp o kadar da ileri değil? İlerlesin bu tıp. Her gün gidip ultrasona girelim, görelim ne durumda sevgili embriyolarımız.
Kesinlikte memnunum, o kadar güveniyorum ki... Tüm ekipten tek tek memnunum. Sanki her biri arkadaşım gibi, öyle hissettiriyorlar. Hemen başlar mı, süreç ne olur bilemem. Senin bünyende, yani ilaçlara tepkisiyle ve kontörünün kararıyla ilgili.
canım şimdiağla üzül üzlebildiğin kadar ama bugun yeni bi gün olsun senin için inanki cok zor anlıyorum seni ben tüp bebekte olan bebeğimi kürtaj olmak zorunda kaldım başka arkadaşlar dahada içinde büyütüp hissedip ölü dogum yaptılar inan böylesi daha zor..
insan hiç tekrar aynı gücü kendinde bulamıcakmıs gibi geliyo ama inan küllerinden tekrar doguyor
şimdi senin yanma vaktin şimdi yan ve lütfen kısa zamanda toparlan
ben zannediyodum ki hersey bitti yapamam bi daha ama bak şimdi tekrar mucizemi bekliyorum ve inanılmaz tuhaf duygular yaşıyorum Rabbine yalvar vakti xzamanı var Allah ım ama yakın zamanda hayırlısıyla kucagıma gönder de..
mucizelerimiz gelsin ve bizimle kalsın inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?