2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

çok haklısın canım hakkımızda hayırlısı olsun..diyecek birşey yok rabbim ol diyecek olacak.o istemesse yaprak bile kıpırdamıyo yerinden...

kızlarr ben kacar bugunku stresten sonra bıraz dınleneyım ınsallah guzel haberlerle dolar topık herkese ıyıgeceeler...

amin darısı isteyen herkese.umarım sonuna kadar gider ve kucağıma alırım

Hayırlı olsun:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:. Rabbim sağ-salim kucağına aldığın günleri de yaşatsın. Senin değerine göre ikize benziyor Veee asıl endişe bundan sonra başlıyor. Umarım tüm süreci rahatlıkla atlatırsın ve bebişini kolay bir hamilelik sonunda kucağına alırsın.

Bir gün tanrı duyguları yaratmış ama bakmış ki bunlar çok yoğun ve güçlü şeyler ve insanlar henüz bunlara hazır görünmüyorlar; bunları bir kutuya koymuş ve bir meleğine emanet etmiş. Bu kutuyu ona söyleyinceye dek hiç açmamasını ve hatta aralayıp bakmamasını söylemiş.
Bir zaman bu meleğin dünyaya inmesi gerekiyormuş. kutuyu yanında götürmemek için bir başka meleğe teslim etmiş ve ona kesinlikle açmamasını yoksa Tanrı'nın kızacağını söylemiş. Ancak bu ikinci melek kutunun içindekileri çok merak etmiş ve biraz aralayıp baksa hiçbir zarar gelmeyeceğini düşünmüş. Kutuyu aralamış; o kutuyu aralar aralamaz duygular birden kutudan fırlamış ve birer birer dünyaya dökülmeye başlamış. dünyada insanların değiştiğini, birbirlerini sevmeye, nefret etmeye, öldürmeye, yüceltmeye başladığını gören birinci melek apar topar yukarı fırlamış ve duyguların neredeyse tamamının kutudan dökülmüş olduğunu görünce bir hışımla ikinci meleğin elinden kutuyu aldığı gibi kapatmış. Ancak kutuda tek bir duygu sıkışmış kalmış. Yarısı içerde, yarısı dünyada... O da "umut”muş. Tüm duygular vaktinden önce de olsa dünyaya inmiş ama yalnızca umudun yarısı inebilmiş.
İşte o yüzden, bir aceleci, meraklı melek yüzünden "umut" hep bir varmış bir yokmuş.

@şiddetligeçimsiz

Bu kırgınlığın ortasında söyleyecek pek birşey yok arkadaşım. Ama dilerim en kısa sürede toparlanır ayağa kalkarsın, çünkü zaman da önemli bir yandan... Zaman kaybetme nolur...

Amin canim.umarim rahat bi hamilelik olur.ikiz olurmu bilmiyorum ama dogrusu cok istiyorum.

İnşallah canım inşallah şu sözleri soyle belki biliyorsunndur ya halık ya bari ya musavvir bunlar allahin izni cekirdegi bile nasil yoktan var ettigi gibi anlami maniviyati yuksek kelimeler istersen surekli soyle için ferahliyor ben bu aralar söylemeye çalışıyorum

Yine herkes mışıl mışıl uyumakta, kimimiz acısını, kırgınlığını aldı koynuna; kimimiz hayalellerini, ümitlerini sarıp sarmalamakta... ve ben yine bir başıma Cemal Süreya'dan bir şiirler kapatıyorum geceyi...

Ayrıca: En geç ben yattığıma göre 11'e kadar uyumaya hakkım var, bu durumda sabah gürültü yapmayınız lütfen, sessiz olunuz...

Hepinize bol bebişli rüyalar...

Dalından kopan yaprakların
Sararan yanlarına yazdım adını
Sahte bir gülüşten ibarettin oysa.
Ve hiç bilmedin ellerimin soğuğunu.
Eylül’dü.

Di’li geçmiş bir zamandı yaşadığımız
Adımlarımızın kısalığı bundandı
Bundandı gözlerimin durgunluğu.
Sarı sıcak cümlelerde sözün kadar yalan,
Ellerin kadar ıssız,
Sen kadar zamansız molalar veriyordum
Ve çocuksu bir bencillikti hüznümüz.
Eylül’dü.

İzlerini çizdiği zaman ansızın gidişin,
Şimdi yoktu bi anlamı suskunluğun.
Çırılçıplak kalakaldım sessizliğinin orta yerinde.

Sonra sesime yankı vermeyen uçurumlar kıyısında yürüdüm bir zaman
En çok sesini aradım.
Gözlerinse asılı bıraktığın yerdeydiler hâlâ.
Gözlerini sildi zaman..
Dedim ya... Eylül’dü.
Savruluşu bundandı kimsesizliğimizin.

Cemal Süreya

canım şimdiağla üzül üzlebildiğin kadar ama bugun yeni bi gün olsun senin için inanki cok zor anlıyorum seni ben tüp bebekte olan bebeğimi kürtaj olmak zorunda kaldım başka arkadaşlar dahada içinde büyütüp hissedip ölü dogum yaptılar inan böylesi daha zor..
insan hiç tekrar aynı gücü kendinde bulamıcakmıs gibi geliyo ama inan küllerinden tekrar doguyor
şimdi senin yanma vaktin şimdi yan ve lütfen kısa zamanda toparlan

ben zannediyodum ki hersey bitti yapamam bi daha ama bak şimdi tekrar mucizemi bekliyorum ve inanılmaz tuhaf duygular yaşıyorum Rabbine yalvar vakti xzamanı var Allah ım ama yakın zamanda hayırlısıyla kucagıma gönder de..

mucizelerimiz gelsin ve bizimle kalsın inşallah..

hoşgeldin aramıza inşallah tedavin sonuc verrde pozitifi görürsün 1. sayfadaki listeye bakınca yalnız olmadıını cok rahat anlarsın oğluşunu öp yerime

Kızlar dün akşam kontrole gittim ve yumurtalarımdan biri çok büyüdüğü için aldılar. Diğerlerininde sayısı çok azmış doktor ümitsiz gibi konuştu... Ne yapmalıyım...

kızlar görünür mü hiç ultrason da tutunmuş olsa bile daha onların keseleri oluşmamış nasıl göreceksiniz anneleri saklanıyor yavrularınız size süpriz yapacaklar

kusura bakma canım çok soru sordum ama merak ediyorum :2:tabi ki de ilaçlara göre değişebilir ne zaman başlanacağı ama bana bir sonraki adete yetişir demişlerdi normal şartlarda bir sorun çıkmazsa. sende nasıl olmuştu süreç. cgh sonuçları kaç günde çıkmıştı. ilk adetle başlandı mı.

çok zor canımmm çok zorrr bizim sınavımız:2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…