• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

arkadaşlar perşembe test günüm.çok çok korkuyorum..belim ağrıyor acayip gazım var.bunlar adet belirtisimi hamilelik belirtisimi diye diye kafayı yiyecem..sonuca çok az kaldı hiç cesaretim yok test yaptırmaya..transferin 8. günü idrar testi yapmıştım kocaman bir negatif çıkmıştı.o günden beri resmen umudum kırıldı..
benden önce haber verecekler de varmış; güzel. ya sen idrar testine ne takılıyon ki, unut onu... yapmasaydın daha da iyiydi hatta... güzel haberlerini alırız inşallah

Canım çok tşkler. Ben ikinci çocuğu oğlum kardeş istediği için istiyorum ve inan bana hergün önce hiç anne olamayanlar için sonra kendim için dua ediyorum. İnanın bu 6 yılda o kadar yıprandımki sizleri çoookkk iyi anlıyorum umarım bu çabalarınızın karşılığını alırsınız

amin cnım Allah razı olsun evet cok sıkıtılı yıpratıcı bır surec ınsallah hepımız en ıyı sekılde anlatıcaz bu surecı

ben Beşiktaş Jinemed de Dr. Münip berberoğlu'na gittim. 4500 tüp bebek. 1500 ilaçlar.

benım bır arkdasımda orda yaptı cnım ılk denemesınde hamıle suanda 7 aylık ınsallah senınde ıkızler sıkı sıkı gelırlerr maddıyatı gercekten cok zor allah kolaylık versın herkese

evet canım doktorum Mustafa Bahçeci. sen memnun musun merkezden ve mustafa beyden. ben bikez gittim şu ana kadar. kist çıktı bu ay başlayamadık. yumurtalar topandıktan sonra adet oluyorsun ya hemen başlanabiliyor mu transfere ilk adetle. sonuçlar kaç günde çıkıyor.

Kesinlikte memnunum, o kadar güveniyorum ki... Tüm ekipten tek tek memnunum. Sanki her biri arkadaşım gibi, öyle hissettiriyorlar. Hemen başlar mı, süreç ne olur bilemem. Senin bünyende, yani ilaçlara tepkisiyle ve kontörünün kararıyla ilgili.

senin ne zaman test günün.sende de var mı korku.bende heyecan kalmadı sadece korku var
yok canım ne korkum var ne heyecanım, yani aslında şöyle bir düşüncem var eğer ilerleyen safhalarda üzüleceksem ve seçme şansım varsa cuma negatifi görmek daha mantıklı. ama daha önce de dediğim gibi cuma ben aslında oraya hamileliğimi doktor raporuyla ispatlamaya gidicem :) rahatım, iyiyim sorun yok

yok canım ne korkum var ne heyecanım, yani aslında şöyle bir düşüncem var eğer ilerleyen safhalarda üzüleceksem ve seçme şansım varsa cuma negatifi görmek daha mantıklı. ama daha önce de dediğim gibi cuma ben aslında oraya hamileliğimi doktor raporuyla ispatlamaya gidicem :) rahatım, iyiyim sorun yok
senin adına sevindim pozitif düşünmene.bende bi an kendimi hayallere dalmış buluyorum bebeğim yada bebeklerim olmuş da evde böyle onlarla ilgilenirken emzirirken falan,bebek odası hayalleri falan kuruyorum sonra birden ya tutmamışsa ne yapıcam nasıl atlatıcam diye birden kararıyorum..offf çok kötü..

benım bır arkdasımda orda yaptı cnım ılk denemesınde hamıle suanda 7 aylık ınsallah senınde ıkızler sıkı sıkı gelırlerr maddıyatı gercekten cok zor allah kolaylık versın herkese[/QUOTE]

amin canım. Jinemed Beşiktaş oldukça ilgili. Fulya bahçeci de evime çok yakın ama oraya giden arkadaşlarım pek tavsiye etmediler

arkadaşlar bende bu ay tüp bebek yaptım ve bugun öğrendim hamileyim.darısı isteyen herkese inşallah.
canım ya bi şii sorcam, hatta bi kaç şey.... kaçıncı denemen, sorun neydi, kaçıncı güm emriyosuydu veeeee belirti varmıydı hissettiğin ???????????????? he heeee yok öyle hamileyim diyip kenara çekilmek. açıkla bakalım :D

Allahim saglikla sıhhatle kucagina almayi nasip etsin acaba ikiz mi kac tane transfer edilmisti canim degerin kac çıktı kacinci gun embiryosu vs

canım bu benim üçüncü denemem daha öncekilerde tuttu ama düştü.bunda 2 tane konuldu.bugün 12 gün 118 çıktı.günlük iğne kullanıyorum.düşük olmasın diye.çok korkuyorum.inşallah sağ salim kucağıma alırım.

Valla anacım havuzada girersem hepinizin efsanesi olacadım ama dedim bu kadarınıda yapmasam ii :9::9::9:fil kadar yedim herkes şoka uğradı dahada olsa yerim hatta o kadar iştahlıyım milletin midesi bulanır iştahı kesilir ben fil oldum alın size belirti ahahahaha:56::56::56:senin kahverengi bence o kalanların jel yüzünden gelmesitydi adet olsa bugunde gelirdi iyi biy bence p yüzden sıkıntı yok:32::32: sen bi daha çukurlara gir bende havuza girecem anasını satayımmmm:47::47::47:
inş:34:

'İyi madem ben de çukurdan çıkar, havuza yanına atlarım o zaman' diyebilirdim tabii ama ben daha efendi davranıp 'seneye bebişlerle birlikte denize girelim şekerim' diyorum. Ve sana son defa HAVUZU UNUT diyorum:)))

Son düzenleme:
senin adına sevindim pozitif düşünmene.bende bi an kendimi hayallere dalmış buluyorum bebeğim yada bebeklerim olmuş da evde böyle onlarla ilgilenirken emzirirken falan,bebek odası hayalleri falan kuruyorum sonra birden ya tutmamışsa ne yapıcam nasıl atlatıcam diye birden kararıyorum..offf çok kötü..

kararma tatlım yaaa, benim hayatımın geleni için şöyle bi hayat felsefem vardır; "değiştiremeyeceğin şeyler için üzülme..." negatif olursa'lı cümleler düşünmüyorum şimdilik ama olasılık dahilinde tabiki. ama eğer öyle olursa dediğim gibi, düşün 4-5 ay karnında taşıyıp sonra aldıranlar var, Allah korusun, doğduğu gün kaybedilen bebekler var, Allah yaşatmasın.... bunlarda ihtimal dahilinde, ama sürekli kötü şeyleri düşünüp hayatı kendimize zehir edemeyiz ki, her an binlerce kötü olasılık var başımıza gelebilecek. ama dediğim gibi yukarda yazdığım olasılıklardansa cuma negatife razıyım ben. gerçi razı olmasam kaç yazar, Rabbim ol demedikten sonra, yapcak bi şey yok başımızla beraber, kabulumdur. vardır benden iyi bildiği....

Son düzenleme:
canım ya bi şii sorcam, hatta bi kaç şey.... kaçıncı denemen, sorun neydi, kaçıncı güm emriyosuydu veeeee belirti varmıydı hissettiğin ???????????????? he heeee yok öyle hamileyim diyip kenara çekilmek. açıkla bakalım :D

açıklamaya başlayayım tatlım.3. denemenm canım.sorun yok tanımlanamayan kısırlık deniyor sanırım.3. gün embriyosu. diğer iki denememdede hamile kaldım ben ve düştü yani bu üçüncü gebelik belirtiler hepsinde aynıydı.göğüslerde dolgunluk ve sızı,ayaklarda üşüme,ateş yükselmesi,kasıklarda 6,7 ve 8. günlerde yoğun diğer günlerde az sancı.

offf, bu kabızlık ile ne yapayım bilmiyorum. bütün gün tuvalete çıkamadım,demin girdim maalesef ıkındım, şimdi hafif bir ağrı var, moralim bozuldu. o kadar incir, kayısı yiyorum gene kabızım. ıkınınca bir şey olur mu acaba

Ikınmamaya çalış, ama ıkındığını da kendine dert etme derim. Benim de hep bağırsak sorunlu çalışır, o yüzden en son tedavimde kontrollu bir şekilde (artık nasıl oluyorsa:1:) sürekli ıkınmıştım, ancak hamile kalmama engel olmamıştı. Bana da eğer kabız olursan calsi-magnezi kullana bilirsin demişlerdi, ben hiç bir şey kullanmadım.

valla ben de hayatta hiç kabız olmamıştım ama transfer sonrası, o kadar dikkatli olmama rağmen kabızım. ve hiç bir şey işe yaramıyor. sadece bu ıkınma esnasında oluşan basıncın bebişlerime zarar vermesinden korkuyorum

Allah bebişlerinizi korusun, onlara can versin. Onlar için ne kadar incelikle düşündüğümüzü hiç bir zaman bilmeyecekler. Kabızlığın nedeni progesteron, kasları gevşetir. İnşeAllah hamile kalın, progesteron artokca sorun da artıyor. Ancak meyve yemek çok iyi geliyor, yani bana.
aksam aksam sizlerinde moralinizi bozmak istemem ama sonucum negatif cıktı :43::43::43::43::43:
21 adet yumos toplandı 16sı döllendi, 2 adet 8 hücreli transfer edildi ama olmadı :43::43::43:
vardır bunda da bir hayır deyip sakin olmaya çalısıyorum ama helak oldum aglamaktan

benım için bi ışık olmustu, yıllardır ilk kez bu kadar mutlu olmustum tekrar hayata baglandıgımı hissetmiştim tedavilere gide gele..
hayatta herşey kısmet diyerek döndüm gene kendi karanlık dünyama.

hepsi bitti işte, bana kalansa kabarık ekstre borçları, bi kaç enjektör izi ve biraz umut kırıntısı...

ve en kötüsü de tekrar deneyecek ne sabrım var ne gücüm ne de gözümde yaş...

Canım Rabbim yüzünü bir dahaki sefere güldürsün. Zordur. Ancak sana bir hikaye anlatım, belki azacıkta olsa için ferahlar.
KK de bir arkadaş 3. kez neqatif aldı, aynı senin gibi yazmıştı, hatta bu 3. ve sonuncuydu, ne umudum kaldı, ne de inancım diye yazmıştı. Maddi sıkıntılar, borçlar yüzünden, üstelik yurt dışından geliyordu tedaviye. Sonra tekrar tedavi planları yaptı, laproskopi oldu. Tedaviye başlıyacaktı ki, adeti geçikdi. Ve şimdi doğal yolla hamile. Biz önümüzü görmekte zorlanırız ama, emin ol, vardır bunda da bir hayır. Allah kalbine ferahlık versin, en kısa zamanda kolların sağlıklı bebişlerle dolsun. Umudunu sakın kayb etme. Ademi hiçten yaradan, İsa aleyhi sellemi babasız, Havva anamızı anasız yaratan, İbrahim aleyhi selleme 90 yaşında evlat nasip eyleyen Rabbim, elbet her şeye qadirdir.

canımmm
nasılsın görüşmeyeli? ben baya bi uzak kaldım tedaviden.dediğin gibi uzuuuun bir tatil yaptım.ama şimdi okuluma basladım.maddi yönden cok bozuguz o yüzden beklemedeyim.ya sen naptın?

ElhamduLillah iyiyim. Eğer kısmet olursa ekim adeti ile tedaviye başlıycam. Bakalım hayırlısı olsun. Elinden geldiyince uğraş, elinden gelmeyene ise boş ver. Vardır bunda da bir hayır. Allah en doğru zamanda size de bebişinizi getirecek tedaviye başlamayı nasip eylesin.

Back
X