- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #2.161
arkadaşlar bende bu ay tüp bebek yaptım ve bugun öğrendim hamileyim.darısı isteyen herkese inşallah.
benden önce haber verecekler de varmış; güzel. ya sen idrar testine ne takılıyon ki, unut onu... yapmasaydın daha da iyiydi hatta... güzel haberlerini alırız inşallaharkadaşlar perşembe test günüm.çok çok korkuyorum..belim ağrıyor acayip gazım var.bunlar adet belirtisimi hamilelik belirtisimi diye diye kafayı yiyecem..sonuca çok az kaldı hiç cesaretim yok test yaptırmaya..transferin 8. günü idrar testi yapmıştım kocaman bir negatif çıkmıştı.o günden beri resmen umudum kırıldı..
benden önce haber verecekler de varmış; güzel. ya sen idrar testine ne takılıyon ki, unut onu... yapmasaydın daha da iyiydi hatta... güzel haberlerini alırız inşallah
çok çok tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .darısı başımıza
tebrikler. Allah tamamına erdirsin canımarkadaşlar bende bu ay tüp bebek yaptım ve bugun öğrendim hamileyim.darısı isteyen herkese inşallah.
Canım çok tşkler. Ben ikinci çocuğu oğlum kardeş istediği için istiyorum ve inan bana hergün önce hiç anne olamayanlar için sonra kendim için dua ediyorum. İnanın bu 6 yılda o kadar yıprandımki sizleri çoookkk iyi anlıyorum umarım bu çabalarınızın karşılığını alırsınız
ben Beşiktaş Jinemed de Dr. Münip berberoğlu'na gittim. 4500 tüp bebek. 1500 ilaçlar.
arkadaşlar bende bu ay tüp bebek yaptım ve bugun öğrendim hamileyim.darısı isteyen herkese inşallah.
evet canım doktorum Mustafa Bahçeci. sen memnun musun merkezden ve mustafa beyden. ben bikez gittim şu ana kadar. kist çıktı bu ay başlayamadık. yumurtalar topandıktan sonra adet oluyorsun ya hemen başlanabiliyor mu transfere ilk adetle. sonuçlar kaç günde çıkıyor.
yok canım ne korkum var ne heyecanım, yani aslında şöyle bir düşüncem var eğer ilerleyen safhalarda üzüleceksem ve seçme şansım varsa cuma negatifi görmek daha mantıklı. ama daha önce de dediğim gibi cuma ben aslında oraya hamileliğimi doktor raporuyla ispatlamaya gidicem :) rahatım, iyiyim sorun yoksenin ne zaman test günün.sende de var mı korku.bende heyecan kalmadı sadece korku var
senin adına sevindim pozitif düşünmene.bende bi an kendimi hayallere dalmış buluyorum bebeğim yada bebeklerim olmuş da evde böyle onlarla ilgilenirken emzirirken falan,bebek odası hayalleri falan kuruyorum sonra birden ya tutmamışsa ne yapıcam nasıl atlatıcam diye birden kararıyorum..offf çok kötü..yok canım ne korkum var ne heyecanım, yani aslında şöyle bir düşüncem var eğer ilerleyen safhalarda üzüleceksem ve seçme şansım varsa cuma negatifi görmek daha mantıklı. ama daha önce de dediğim gibi cuma ben aslında oraya hamileliğimi doktor raporuyla ispatlamaya gidicem :) rahatım, iyiyim sorun yok
canım ya bi şii sorcam, hatta bi kaç şey.... kaçıncı denemen, sorun neydi, kaçıncı güm emriyosuydu veeeee belirti varmıydı hissettiğin ???????????????? he heeee yok öyle hamileyim diyip kenara çekilmek. açıkla bakalımarkadaşlar bende bu ay tüp bebek yaptım ve bugun öğrendim hamileyim.darısı isteyen herkese inşallah.
Allahim saglikla sıhhatle kucagina almayi nasip etsin acaba ikiz mi kac tane transfer edilmisti canim degerin kac çıktı kacinci gun embiryosu vs
Valla anacım havuzada girersem hepinizin efsanesi olacadım ama dedim bu kadarınıda yapmasam iifil kadar yedim herkes şoka uğradı dahada olsa yerim hatta o kadar iştahlıyım milletin midesi bulanır iştahı kesilir ben fil oldum alın size belirti ahahahaha senin kahverengi bence o kalanların jel yüzünden gelmesitydi adet olsa bugunde gelirdi iyi biy bence p yüzden sıkıntı yok sen bi daha çukurlara gir bende havuza girecem anasını satayımmmm
inş
Allahim o gunleri bize şöyle söyletsin ay benimki 3.gun tutundu biliyorum filan diye:))) olsun canim benim safaga 9 gün var. allahim hayirli haberlerini buraya yazmayi nasip etsinnnn
senin adına sevindim pozitif düşünmene.bende bi an kendimi hayallere dalmış buluyorum bebeğim yada bebeklerim olmuş da evde böyle onlarla ilgilenirken emzirirken falan,bebek odası hayalleri falan kuruyorum sonra birden ya tutmamışsa ne yapıcam nasıl atlatıcam diye birden kararıyorum..offf çok kötü..
canım ya bi şii sorcam, hatta bi kaç şey.... kaçıncı denemen, sorun neydi, kaçıncı güm emriyosuydu veeeee belirti varmıydı hissettiğin ???????????????? he heeee yok öyle hamileyim diyip kenara çekilmek. açıkla bakalım
offf, bu kabızlık ile ne yapayım bilmiyorum. bütün gün tuvalete çıkamadım,demin girdim maalesef ıkındım, şimdi hafif bir ağrı var, moralim bozuldu. o kadar incir, kayısı yiyorum gene kabızım. ıkınınca bir şey olur mu acaba
valla ben de hayatta hiç kabız olmamıştım ama transfer sonrası, o kadar dikkatli olmama rağmen kabızım. ve hiç bir şey işe yaramıyor. sadece bu ıkınma esnasında oluşan basıncın bebişlerime zarar vermesinden korkuyorum
aksam aksam sizlerinde moralinizi bozmak istemem ama sonucum negatif cıktı
21 adet yumos toplandı 16sı döllendi, 2 adet 8 hücreli transfer edildi ama olmadı
vardır bunda da bir hayır deyip sakin olmaya çalısıyorum ama helak oldum aglamaktan
benım için bi ışık olmustu, yıllardır ilk kez bu kadar mutlu olmustum tekrar hayata baglandıgımı hissetmiştim tedavilere gide gele..
hayatta herşey kısmet diyerek döndüm gene kendi karanlık dünyama.
hepsi bitti işte, bana kalansa kabarık ekstre borçları, bi kaç enjektör izi ve biraz umut kırıntısı...
ve en kötüsü de tekrar deneyecek ne sabrım var ne gücüm ne de gözümde yaş...
canımmm
nasılsın görüşmeyeli? ben baya bi uzak kaldım tedaviden.dediğin gibi uzuuuun bir tatil yaptım.ama şimdi okuluma basladım.maddi yönden cok bozuguz o yüzden beklemedeyim.ya sen naptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?