- 13 Mart 2009
- 142
- 72
- 98
- 42
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #2.201
çok zor canımmm çok zorrr bizim sınavımız:2::2:
hayırlısı olsun esincim umarım hayırlı güzel haberler alırsınMerhaba arkadaşlar,
6 eylülde tedavime başladım dün yumurta toplama işlemim yapıldı 30 tane yumurta toplanmış. bu sefer daha rahatım ilk denemeye göre ama kötü bir zamanda tedaviye başlamak zorunda kaldım ailevi sağlık meselelerimiz var sıkıntılar üst üste geldi inşallah ben hayırlı haberler veririm seviniriz bu kadar sıkıntıdan sonra. Dualarınızı esirgemeyin. Rabbim herkese anne olmayı nasip etsin....
merhaba arkadaşlar,
6 eylülde tedavime başladım dün yumurta toplama işlemim yapıldı 30 tane yumurta toplanmış. Bu sefer daha rahatım ilk denemeye göre ama kötü bir zamanda tedaviye başlamak zorunda kaldım ailevi sağlık meselelerimiz var sıkıntılar üst üste geldi inşallah ben hayırlı haberler veririm seviniriz bu kadar sıkıntıdan sonra. Dualarınızı esirgemeyin. Rabbim herkese anne olmayı nasip etsin....
aksam aksam sizlerinde moralinizi bozmak istemem ama sonucum negatif cıktı
21 adet yumos toplandı 16sı döllendi, 2 adet 8 hücreli transfer edildi ama olmadı
vardır bunda da bir hayır deyip sakin olmaya çalısıyorum ama helak oldum aglamaktan
benım için bi ışık olmustu, yıllardır ilk kez bu kadar mutlu olmustum tekrar hayata baglandıgımı hissetmiştim tedavilere gide gele..
hayatta herşey kısmet diyerek döndüm gene kendi karanlık dünyama.
hepsi bitti işte, bana kalansa kabarık ekstre borçları, bi kaç enjektör izi ve biraz umut kırıntısı...
ve en kötüsü de tekrar deneyecek ne sabrım var ne gücüm ne de gözümde yaş...
sık sık okudugum bi duadırRabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr...
Rabbi yessir=Rabbim kolaylaştır
ve la tuassir=Zorlaştırma
Rabbi temmim bil hayr= Rabbim hayırla sonuçlandır.
akşam baya bi kaynatmışsınız kızlar
ben de dun akşam son kontrolüme gittim 12 adet yumurtam var hepside aynı boycumartesi günü opu olcak inşallah,
muayne sonrası doktorla konuşurken kocam biz erkek istiyooruz mümkün mü demez mi
ama çok ciddiydi bi görseniz hala gülüyorumm
çok güzel şeker, yumurtalar aynı boy :)))) cumartesi rahatça geçsin inşallah .
sende dönüp ona erkek yok ama elimde beş kardeş var ister misin deseydin aynı ciddiyetle
tedavin hayırlı olsun canım sonu bebekli olsun inşallahmerhaba, benim de yarın yumurtalarım toplanacak. hakkımızda hayırlısı olsun.
akşam baya bi kaynatmışsınız kızlar
ben de dun akşam son kontrolüme gittim 12 adet yumurtam var hepside aynı boycumartesi günü opu olcak inşallah,
muayne sonrası doktorla konuşurken kocam biz erkek istiyooruz mümkün mü demez mi
ama çok ciddiydi bi görseniz hala gülüyorumm
off, şimdi kalktım, evde su kalmamış.kefir içtim, taze cevizlerimi ,kivimi yedim. dün canım nar istedi, eşim aldı. bugün 5. gün bebişlerimle.burada erken test yapanlar o kadar çoktu ki, çıkmayacağını bile bile idrar testi yaptım. tabi ki de çıkmadı. olsun, hiç bir şey hissetmedim, ne üzüntü, ne sevinç, sadece merakıma yenilip yaptım.
tedavin hayırlı olsun canım sonu bebekli olsun inşallah
günaydın cnmmmm bir daha yapma ama test tamam mı?
kız yurt dışında cinsiyet belirleme varrr
canım benim burda bi yanlışın daha doğrusu yanlış demeyeyimde eksik bilgin varYumurta toplanacak arkadaşlara, eve gelir gelmez bol su içmelerini tavsiye ederim, yoksa karında şişlik ve şu toplama yapıyor ki bazen litrelerce su tutuyor. eğer transfer gününe kadar o su toplama olayı çoğalırsa, transfer ertelenebiliyor. çok su içerseniz vücut sürekli su geldiği için su toplayamaz. bol şans, Allah yardımcımız olsun
cnm doktor burda da yaptıklarını söyledi ama mesala ailede tüm erkeklerde cidii kalp rahatsızlığı var diyelim o zaman seçim yapabiliyosun ozaman kız belirliyorlamış, kıbrısa bu yuzden gidenler var cinsiyet seçimi yapmak için,
ama bizim durum aynı mısipariş vericek durumdamıyız şu halde
ben kız çocuklarını çok seviyorum diye bana bişe demedi gitti direk doktora söledi derdini ona çok güldüm ben
canım benim burda bi yanlışın daha doğrusu yanlış demeyeyimde eksik bilgin var
o su toplama meselesi yumurtaların asırı uyarılması sonucu gelişen ohss rahatsızlıgı..
evet burda vücudun temizlenmesi için su cok önemli ancak bundan ziyade protein agırlıklı beslenmek daha önemli çükü protein kaçağı oluyo vücutta..
aynı şeyleri ilk denememde yasadım karnım su topladı ve transferim 2 ay ertelendi canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?