2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Merhaba arkadaşlar,

6 eylülde tedavime başladım dün yumurta toplama işlemim yapıldı 30 tane yumurta toplanmış. bu sefer daha rahatım ilk denemeye göre ama kötü bir zamanda tedaviye başlamak zorunda kaldım ailevi sağlık meselelerimiz var sıkıntılar üst üste geldi inşallah ben hayırlı haberler veririm seviniriz bu kadar sıkıntıdan sonra. Dualarınızı esirgemeyin. Rabbim herkese anne olmayı nasip etsin....

çok zor canımmm çok zorrr bizim sınavımız:2::2:

zor tabi canm zor olmazmı yaterki yanlış yola sapıpta sınavı kaybetmeyelim er yada gec kazanacgız..
hayırlısı olsun esincim umarım hayırlı güzel haberler alırsın

rabbim yüzünü gülüdürüsn inş

Rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr...

Rabbi yessir=Rabbim kolaylaştır
ve la tuassir=Zorlaştırma
Rabbi temmim bil hayr= Rabbim hayırla sonuçlandır.

cnm Allah en kısa zamanda senın yaşadığın bu acıyı unuttursun inşallah, o kadar sevin ki bu üzüntün aklına bile gelmesin inşallah..

akşam baya bi kaynatmışsınız kızlar
ben de dun akşam son kontrolüme gittim 12 adet yumurtam var hepside aynı boy cumartesi günü opu olcak inşallah,

muayne sonrası doktorla konuşurken kocam biz erkek istiyooruz mümkün mü demez mi
ama çok ciddiydi bi görseniz hala gülüyorumm

çok güzel şeker, yumurtalar aynı boy :)))) cumartesi rahatça geçsin inşallah .

sende dönüp ona erkek yok ama elimde beş kardeş var ister misin deseydin aynı ciddiyetle

Son düzenleme:
çok güzel şeker, yumurtalar aynı boy :)))) cumartesi rahatça geçsin inşallah .

sende dönüp ona erkek yok ama elimde beş kardeş var ister misin deseydin aynı ciddiyetle

saol cnm inşşallah şu ana kadar herşey yolunda gitti bundan sorada öle olur inşallahh
canım kocam yaa napsın o da çok şaşkın şu sıralar

off, şimdi kalktım, evde su kalmamış.kefir içtim, taze cevizlerimi ,kivimi yedim. dün canım nar istedi, eşim aldı. bugün 5. gün bebişlerimle.burada erken test yapanlar o kadar çoktu ki, çıkmayacağını bile bile idrar testi yaptım. tabi ki de çıkmadı. olsun, hiç bir şey hissetmedim, ne üzüntü, ne sevinç, sadece merakıma yenilip yaptım.

kız yurt dışında cinsiyet belirleme varrr

günaydın cnmmmm bir daha yapma ama test tamam mı?

tedavin hayırlı olsun canım sonu bebekli olsun inşallah

Yumurta toplanacak arkadaşlara, eve gelir gelmez bol su içmelerini tavsiye ederim, yoksa karında şişlik ve şu toplama yapıyor ki bazen litrelerce su tutuyor. eğer transfer gününe kadar o su toplama olayı çoğalırsa, transfer ertelenebiliyor. çok su içerseniz vücut sürekli su geldiği için su toplayamaz. bol şans, Allah yardımcımız olsun

kız yurt dışında cinsiyet belirleme varrr

cnm doktor burda da yaptıklarını söyledi ama mesala ailede tüm erkeklerde cidii kalp rahatsızlığı var diyelim o zaman seçim yapabiliyosun ozaman kız belirliyorlamış, kıbrısa bu yuzden gidenler var cinsiyet seçimi yapmak için,

ama bizim durum aynı mı sipariş vericek durumdamıyız şu halde
ben kız çocuklarını çok seviyorum diye bana bişe demedi gitti direk doktora söledi derdini ona çok güldüm ben

canım benim burda bi yanlışın daha doğrusu yanlış demeyeyimde eksik bilgin var
o su toplama meselesi yumurtaların asırı uyarılması sonucu gelişen ohss rahatsızlıgı..
evet burda vücudun temizlenmesi için su cok önemli ancak bundan ziyade protein agırlıklı beslenmek daha önemli çükü protein kaçağı oluyo vücutta..
aynı şeyleri ilk denememde yasadım karnım su topladı ve transferim 2 ay ertelendi canm

Ay sabah sabah çok güldümmmmmmm
Bu erkekler çok ilginç biz sağlıklı evlat derdindeyiz onlar buldularda bide cinsiyet seçmek istiolar valla ilginçler işteeeee
Benim gıcık olduğum bi konu daha geldi işte eşim embiryoloğa demişki genetik taramalarını yaptınız mı hani down turner vssss yoooo yapmadık siz sölemediniz demiş eşimde eee siz teklif etmedinizki demiş o da zaten 3. Ve 5. Günler bakıoruz diyibce eşin eee ha di bakın 5 bugun demiş kızda sonra yok biz 3 bakıoruz ama demiş onada ayrıca sinirlenmiştim ay bak aklıma geldi şimdi gene sinirlendimmmmmm

o zaman et süt yoğurt peynir dukan diyeti misali yemeye başlayayım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…