- 26 Ağustos 2013
- 246
- 269
- 73
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #2.141
offf, bu kabızlık ile ne yapayım bilmiyorum. bütün gün tuvalete çıkamadım,demin girdim maalesef ıkındım, şimdi hafif bir ağrı var, moralim bozuldu. o kadar incir, kayısı yiyorum gene kabızım. ıkınınca bir şey olur mu acaba
Kızlar apşırmaktan falan da korkmayın. İnşeAllah bir şey olmaz. Bir arkadaş transferin ertesi günü çok ağır grip olmuştu. Şimdi ikizlerini dünyaya getirdi.
2 tane transfer edildi. ilk denememiz. zaten maddi açıdan tekrar yapamam
aksam aksam sizlerinde moralinizi bozmak istemem ama sonucum negatif cıktı
21 adet yumos toplandı 16sı döllendi, 2 adet 8 hücreli transfer edildi ama olmadı
vardır bunda da bir hayır deyip sakin olmaya çalısıyorum ama helak oldum aglamaktan
benım için bi ışık olmustu, yıllardır ilk kez bu kadar mutlu olmustum tekrar hayata baglandıgımı hissetmiştim tedavilere gide gele..
hayatta herşey kısmet diyerek döndüm gene kendi karanlık dünyama.
hepsi bitti işte, bana kalansa kabarık ekstre borçları, bi kaç enjektör izi ve biraz umut kırıntısı...
ve en kötüsü de tekrar deneyecek ne sabrım var ne gücüm ne de gözümde yaş...
kızlar merhaba.. bende 6 yıldır ikinci çocuğum olsun diye uğraşyorum. İki gelişmeyen gebeliğim oldu(kanda pıhtılaşma olduğunu öğrendim) iki negatifle sonuçlanan aşılamam ve sonunda tüp bebeğe karar verdik ve bugün ilk görüşmeme gittim. memorial şişlide yapmaya karar verdim regl olmayı bekliyorum. umarım hepimiz için hayırlısı olur.....
kızlar 2e çok yüksek çıkınca transfer iptal mı ediliyor :18::18::18:bi arkadaşımın öyle olmuşta 5 binin üstündeymiş iptal edilmişpzt günü benim de e2 testim sanki kağıtta 9 binlerde falan gibiydi çok net göremedim ama içime kurt düştü bi kere :18::18:
yarın 11 de yumurta toplama işlemi var giderken yanımda bişey götürmeme gerek varmı?
4 olmuşuz ama herkes okuyo anlaşılan... ve ankara12 beni çok beğeniyo sanırsam
aksam aksam sizlerinde moralinizi bozmak istemem ama sonucum negatif cıktı
21 adet yumos toplandı 16sı döllendi, 2 adet 8 hücreli transfer edildi ama olmadı
vardır bunda da bir hayır deyip sakin olmaya çalısıyorum ama helak oldum aglamaktan
benım için bi ışık olmustu, yıllardır ilk kez bu kadar mutlu olmustum tekrar hayata baglandıgımı hissetmiştim tedavilere gide gele..
hayatta herşey kısmet diyerek döndüm gene kendi karanlık dünyama.
hepsi bitti işte, bana kalansa kabarık ekstre borçları, bi kaç enjektör izi ve biraz umut kırıntısı...
ve en kötüsü de tekrar deneyecek ne sabrım var ne gücüm ne de gözümde yaş...
kızlar 2e çok yüksek çıkınca transfer iptal mı ediliyor :18::18::18:bi arkadaşımın öyle olmuşta 5 binin üstündeymiş iptal edilmişpzt günü benim de e2 testim sanki kağıtta 9 binlerde falan gibiydi çok net göremedim ama içime kurt düştü bi kere :18::18:
söyle kız tel nonu seni özel arayıp söylicem, sende yazarsın burdanFantezi kurban ıolsun sana değerin 1000değil 10000000000........ Olsun inşallah
He ii o zaman ay ne bilim insanın güveni kaçınca herşeyi sorun edebilme potansiyeli böle bişiy işteeee
Evet evet evet ay çok sevdim bu fşjri
Ben bilmem arkadaş aynı gçn isterim haberi telefonu akıllı arkadaşın vardır o ekipte vallahi bak hemen söle küserim yoksaben sana odaklanmışım burda siftah yapacaz diye alalalalala
Neyse benimki ii bişiy yapmış o zaman çok günahını almayayım benimde tüpü kontrol ettiler kaldı mı diyeee
İyi yaaa içim rahatladı valla sağolun zaten bana birini yarım yamalk ölesine koydu ay bak düşündükçe hala kızıyorummmm
Allah yolunu acık etsın ınsallah tedavın hayırlı olsun bızlerden bıraz daha sanslısınkı bır evladın var Allah saglıklı ömür versın ınsallah ona
9bin kusurlarda olsa tedavini iptal ederdi bence çünkü ohss oldun olucan demek
Benimki 500 den bi günde 1500e çıktı diye panik yaptılardı
Ben hiç dokuzbinde duymadım bide valla ama bilmiom iice bi öğrende sende rahat et
Opudan sonrada 2200diye estrofemi başlatmadılar hatta transferden sonra başladım ben
arkadaşlar bende bu ay tüp bebek yaptım ve bugun öğrendim hamileyim.darısı isteyen herkese inşallah.
sımsıkıı tutunsunlar ınsallah annesıne cnım senden guzel haber alıcaz benım ıcıme oyle doguyor ben ılkınıde yapamıcaktım maddı yonden esım bankacı bır kısmını banka karsılıyor ılaclarında %20 sını odıcem ınsallah 2. ye gerek kalmazz ne sana ne bana herkesın tutsun ınsalla gobuslerınde bebıslerı :)nekadara mal oldu sıze? nerde yaptırdınız ?
arkadaşlar bende bu ay tüp bebek yaptım ve bugun öğrendim hamileyim.darısı isteyen herkese inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?