• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

ben onsuz yapamam bız onunla ıkımız mutluyzz mutluyduk ama babam kestrdı bıttı dedı esylarmı topladı gelıyorr ben yasayamamm kııı

Güzelim, ben seninle tanışmadım sanırım, pek sohbetimiz de olmadı hatırladığım kadarıyla.Yaşın kaç bilemiyorum ama, tahminimce senden büyüğümdür.İsmim Nil, şimdi söyleyeceklerimi iyice anlayarak oku.Ben dün senin ilk bitti yazını görünce çok üzüldüm ve inan akşam işten eve gidince kardeşime bile söyledim.Neden bilmiyorum ama, aklımdan çıkmadın.Sabah işe gelir gelmez de sen birşey yazdın mı diye baktım ve yazdıklarını okuyunca adeta yüreğim acıdı.

Öncelikle, resmi nikahınız var olduğuna göre, boşanma davası açılması gerekiyor.Ve durum şu ki, mahkeme muhtemelen boşanma davasını bile reddedecek, varsay ki , dava açıldı mahkeme sizi boşamayacak.Sizi şuan ki durumdan çok daha üzücü günler bekliyor olacak.Bu işin resmi tarafı, gelelim diğer tarafına:

Bak canım, anne-baba hepimiz için değerli. Kolay mı bunca yaşa getirmişler bizi, emek vermişler.Ama şunu bil ki, birgün Allah uzun ömür versin de, onlar hayatından gittiklerinde sırf onların istekleri için vazgeçtiğin herşeyden pişman olacaksın.Onlar hayatta yada yanında olmadıkları o gün geldiğinde, bu pişmanlık sana ağır gelecek.Evet anne-baba, kutsal iki varlık, ama sana şunu söyliyim bence artık kendin için birşeyler yapma vaktin gelmiş. Ya insan hayatta neleri unutuyor, yada hatır için nelere katlanıyor.

Şimdi ben kendimi koydum senin yerine, aynen şunu düşünürdüm; "evet hayatta onurumuz, gururumuz için yaşıyoruz burası kesin.Ama babamın, sinirle verdiği tepkilerin kurbanı olmayacağım. Hayatımı, başkalarının gurur mücadelesinin malzemesi yapmayacağım" ve bence ağlamak sızlanmak yerine, "git babanla görüş, olmadı kıramayacağı birini koy araya" , bundan 5 gün sonra evlenip, koca bir evin yükünü kaldırabilecek kadar güçlüysen, bence hayatını başkalarının elinden kurtar.Seni evlendirecek kadar büyüdüğüne inanıyorlar ama, hayatınla ilgili kocaman bu kararı tek kelimeye sığdırıp "bitti" diyip eşyalarını toplamamalılar.

Aşkının büyüklüğünü, sevgini şunu bunu bilemem ama "HAYATINA SAHİP ÇIK" Bunu sen yapmazsan, işte böyle birileri senin adına senin hayatına sahip çıkar.Ve sen sadece ağlarsın.

ben onsuz yapamam bız onunla ıkımız mutluyzz mutluyduk ama babam kestrdı bıttı dedı esylarmı topladı gelıyorr ben yasayamamm kııı

İnanması çok güç gerçekten, bir baba her ne olursa olsun ortada kıyılmış bir nikahta var üstelik, nasıl olurda bu kadar yıkıcı olur.Kusura bakma ama aklım almıyor. Hattını kırmışlar bir de, buna inanamıyorum, gerçekten inanamıyorum.

Babamı çiğneyip gidemem demişsin ama, baban çok güzel çiğnemiş seni.Seni ,kişiliğini, sevgini, hayallerini herşeyini çiğnemiş. Ve ben bir üstte yazdığım mesajımdaki kelimeleri tekrarlıyorum "HAYATINA SAHİP ÇIK"
İstediğin hayatı yaşa, başkalarının istediği hayatı değil.

Bu olanları kabullenirsen, emin ol hayatın boyunca kendini affetmeyeceksin.

emınem geldıler dayı k.v. gorumcem vs.ama babam dems artık bıttı zaten onlarda sadece dugun yakın dıye yok kaçarlarsa falan yapıcı laflar etmemsler cok zor onsuz olmak ama babam dems benı cıynayıp gıdecekse gıtsn dugunude kendınz yapın bu laftan sonra napılırkı:25::25:yuregım yanıyor sakınlestrı verdı doktor o ayakta tutuyor allah hepınızıden razı olsn

neden baban vazgeçmiş anlamadım ben olsam derdim nikahlı kocam neden ayrılıyım ya düğün olduktan sonra ayrıl diye tuttursalardı gelip seni almaya çalışsalardı paşa paşa babanın evine mi gidicektin yapma Allah aşkına kim seni senin rızan dışında nikahlı kocandan ayırmaya çalışabilir boşanma sebebini ne diye göstericeksiniz sonra hakim sorucak neden boşanmak istiyosun kızım diye sen o anda ağlarsan bişey diyemezsen birilerinin seni zorladığını anlar ve sizi boşamaz bence sırf baban istiyo diye sevdiğin adamı yuvanı bırakma bak ne kadar üzülüyosun ayrıldığınızı okuyunca bile çok üzüldüm baban istiyo diye ayrıldığınızı duyunca hem üzüldüm hemde kızdım ayrıca şimdi boşansan yarın öbür gün baban karşına bi adam çıkarsa bununla evleniceksin dese olmaz diyebilicek misin sevmediğin bi adamla sırf baban istiyo diye evlenebilicek misin?

Son düzenleme:
emınem geldıler dayı k.v. gorumcem vs.ama babam dems artık bıttı zaten onlarda sadece dugun yakın dıye yok kaçarlarsa falan yapıcı laflar etmemsler cok zor onsuz olmak ama babam dems benı cıynayıp gıdecekse gıtsn dugunude kendınz yapın bu laftan sonra napılırkı:25::25:yuregım yanıyor sakınlestrı verdı doktor o ayakta tutuyor allah hepınızıden razı olsn

canım bence babanla açık açık konuş durumunu anlat utanma sıkılma fedakarlık yapılıcak bi konu değil bu canım ya so bi kaç gün zaten sonra istesende geri getiremicen madem bu kadar kötüsün ben senin yerine koyuyorum kendimi aynı durum 7 sene ilişki bende babamın sözünden çıkmayan birisiyim çok aşırı düşkünümm böyle bişey başıma gelse herhalde oturur babamla sabaha kadar konuşur onu ikna ederdim dene canım ama tabi sadece senin istemen yetmez nişanlın sana bi ulaşsa bi konuşsanız hiç bişey duramaz önünüzde ben eminim ..... kendini yıpratma üzme dicem ama inan hiç kolay değil tahmin edebiliyorum:19:..hayırlısı olsun kübram hayırlısı

burada bunu yazmak sana akıl vermek istemezdim ama çoğu kişi ailesini karşısına alırdı gibi geliyor bana erz evet muhakak ailesi istemedi diye inatla evlenip mutlu olanlar vardır çevrende

hattaha çok modern bir ailenin kızı kaçtı hemde sevdiği aşık olduğu adama sonra ne oldu biliyormusun hemen evlendiler, ve 3 ay sonra kız hamile kaldı ailesi dedi kızım affet bizi bizim zorumuzla bu oldu die kızına kızın ailesi ev açtı halbuki oğlan ailesi herşeyi yapmıştı ama kız ailesi mahçuptu ve herkes birbini affetti o tatlı bebek büyüyor şimdi

sana kaç demem allah o fikre getirmesin ama aşk iki kişiliktir belki yıkıcıdır ama aşk zaten ateştir, ben sevdiğini bırakma diyorum ne yap ne et ikna et insanları

sen hayatına bugün sahip çıkmazsan ilerde zaten kimseyi alamazsın, hele hele boşanma süreci ailene ve sana kolay gelmemeli ne acılar çekeceğini düşündükçe gözlerim doluyor

sırf ego gurur için kırma, aşkta gurur yok illa gururun kırılcaksada sevdiğin adam için kırılsın başın öne eğilecekse onun için eğilsin be canım seviyorum diyosun kan ağlıyor içim diyorsun kıyma kendine

nişanlım dediğin insan senin eşin olmuş daha ne olsun sahip çık yuvana yoksa hayatın ellerinden kayıp gidicek baban bugün var yanında yarın gelip 1 ay oldu halamı ağlıyorsun halamı yaran var diyecek

başkaları mutlu yuva kurarken sen düğünlerinde nedenler ve keşkelerle ağlıyacakmısın

bunu kendine yapma azcık dirayetli ol gerekirse yak ortalığı ama bitirme aksi halde seviyorum deme babanın rızasına düştüysen sevmiyorsun acımasız oldu değilmi ama böyle

benim babam bilir gözüm döndümü herşey biter giderim terkedirm herşeyi yaparım hele sevdiğim adam için dağları yakarım o kadar kendi canıma kıyacak kendimden vazgeçecek kadar ona sevgi besliyorum bazen diyorum etme gizem yapma kendine yazık etme didinme diyorum ama olmuyor eline dokunduğumda o el bırakılmıyor be ben bu yoğun duyguları hissediyorsam o daha çok seviyordur diyorum

sen üzülmüceksen vazgeç ama vazgeçeşin seni ağlatmasın kendi seçimin diye vazgeç babanın zoruyla değil

son düzlüktesin ya hep ya hiç bir karar ver

erz24 eğer sen ilerde bu adam beni korur kollar diyorsan kesinlikle mutlu olurum diyorsan ailelere inat kurun yuvanızı ama eğer seni koruyacağına inanmıyorsan ki şimdiye kadar aramadı diyorsun bence bitmişken böyle kalsın.

herkes duygusal yaklaşmış ama evliliğin birde mantık yönü var sadece aşkla yürümüyor evlilik tmm nişanlıyken sevgiliyken çok iyi anlaşırsınız ama evlenince dört duvar arasına girince işler değişiyor. delicesine aşk gerçekten bitiyor tmm yine onsuz olamayacağını onu ne kadar sevdiğini düşünüyorsun ama en ufak bir lafta davranışta evliliğin sonuna gelinebiliyor.bir derdim var topiğinde neler okuyoruz ya da etrafımızda delicesine aşık olanlar ayrılmıyor mu?

bence bu dediklerimi çok iyi düşün aileler öyle böyle ikna edilir ya da sen bu ayrılığı öyle böyle atlatırsın ama aynı eve girdikten sonra aileler yüzünden tekrar kavga çıkarsa hayat sana zindan olur evlenip boşanmak o kadar zor ki hele dul bir hayat benim babam öldüğü için annem dul kaldı ve onun hayatının zorluklarını bizzat gördüğüm için endişeleniyorum. Evlendikten sonra kalbinde açılacak yaraları düşün bence işin bu yönünüde düşün öyle karar ver cnm

inş hakkında herşey hayırlı olur dualarım seninle olacak....

güzelim, ben seninle tanışmadım sanırım, pek sohbetimiz de olmadı hatırladığım kadarıyla.yaşın kaç bilemiyorum ama, tahminimce senden büyüğümdür.ismim nil, şimdi söyleyeceklerimi iyice anlayarak oku.ben dün senin ilk bitti yazını görünce çok üzüldüm ve inan akşam işten eve gidince kardeşime bile söyledim.neden bilmiyorum ama, aklımdan çıkmadın.sabah işe gelir gelmez de sen birşey yazdın mı diye baktım ve yazdıklarını okuyunca adeta yüreğim acıdı.

öncelikle, resmi nikahınız var olduğuna göre, boşanma davası açılması gerekiyor.ve durum şu ki, mahkeme muhtemelen boşanma davasını bile reddedecek, varsay ki , dava açıldı mahkeme sizi boşamayacak.sizi şuan ki durumdan çok daha üzücü günler bekliyor olacak.bu işin resmi tarafı, gelelim diğer tarafına:

Bak canım, anne-baba hepimiz için değerli. Kolay mı bunca yaşa getirmişler bizi, emek vermişler.ama şunu bil ki, birgün allah uzun ömür versin de, onlar hayatından gittiklerinde sırf onların istekleri için vazgeçtiğin herşeyden pişman olacaksın.onlar hayatta yada yanında olmadıkları o gün geldiğinde, bu pişmanlık sana ağır gelecek.evet anne-baba, kutsal iki varlık, ama sana şunu söyliyim bence artık kendin için birşeyler yapma vaktin gelmiş. Ya insan hayatta neleri unutuyor, yada hatır için nelere katlanıyor.

şimdi ben kendimi koydum senin yerine, aynen şunu düşünürdüm; "evet hayatta onurumuz, gururumuz için yaşıyoruz burası kesin.ama babamın, sinirle verdiği tepkilerin kurbanı olmayacağım. Hayatımı, başkalarının gurur mücadelesinin malzemesi yapmayacağım" ve bence ağlamak sızlanmak yerine, "git babanla görüş, olmadı kıramayacağı birini koy araya" , bundan 5 gün sonra evlenip, koca bir evin yükünü kaldırabilecek kadar güçlüysen, bence hayatını başkalarının elinden kurtar.seni evlendirecek kadar büyüdüğüne inanıyorlar ama, hayatınla ilgili kocaman bu kararı tek kelimeye sığdırıp "bitti" diyip eşyalarını toplamamalılar.

Aşkının büyüklüğünü, sevgini şunu bunu bilemem ama "hayatına sahip çık" bunu sen yapmazsan, işte böyle birileri senin adına senin hayatına sahip çıkar.ve sen sadece ağlarsın.

nill allah razı olsun adım kübra 23 yasndym eşimi çok sevdm sevıyorum ama olmadı bıttı zor gunler benı beklıyor sımdıden benı aldı ıcıne mutsuuzm ama esımde hıc bısey yapmadı dun geldı ama ben bu sekılde olmaz dedım benı aılemle gostermeyecegnı soledı cunku ama donup aramadı sadece tehdt ettı edıyor:25::25:

Ben onunla buyudum bu duruma gelecegım aklımın ucundan bıle gecmıyodu ne hayallerle gelınlıgımı begendm evımı dızdım babam sarıldı agladı benım kızımn ben sacının telıne kıyamadım o nasıl uzdu olmadı artık babamı cıynayamam babammm benım yzumden dun ıckı ıctı ama esım hıcbısey yapmadıı yapmadı ısten ayrldım gıdıyorum bu sehırden hakkımdan hayrlısı buymus zor ama bıttı yuregm yanıyo sakınletrcıye basladım doktor verdı yoksa kendıme hakım olamıyorum anılarım resımlerımmmzzıı yaktım hayallerım bıtııı

neden baban vazgeçmiş anlamadım ben olsam derdim nikahlı kocam neden ayrılıyım ya düğün olduktan sonra ayrıl diye tuttursalardı gelip seni almaya çalışsalardı paşa paşa babanın evine mi gidicektin yapma allah aşkına kim seni senin rızan dışında nikahlı kocandan ayırmaya çalışabilir boşanma sebebini ne diye göstericeksiniz sonra hakim sorucak neden boşanmak istiyosun kızım diye sen o anda ağlarsan bişey diyemezsen birilerinin seni zorladığını anlar ve sizi boşamaz bence sırf baban istiyo diye sevdiğin adamı yuvanı bırakma bak ne kadar üzülüyosun ayrıldığınızı okuyunca bile çok üzüldüm baban istiyo diye ayrıldığınızı duyunca hem üzüldüm hemde kızdım ayrıca şimdi boşansan yarın öbür gün baban karşına bi adam çıkarsa bununla evleniceksin dese olmaz diyebilicek misin sevmediğin bi adamla sırf baban istiyo diye evlenebilicek misin?

canım babam sebep deıl dun tartstık aıleler gırdı araya aılemın karsısına cıkıp dedıkı kübrayı hıc bırınızle grstrmıycem dugunumede gelemyın dıye annem babama soledı babamda aradı dedı oglum gel konusalım annesın aradılar ıkındıye kadar gelın konusalm kımse gelemdı eşim geldı sarıldık bırakmayılım dedık bırbırmızı ama olmadı olmadıı bız yapamadıkkkk babam benım ıcın agladı ıckı ıcıp geldı ıılkkez. Dedı ben kızımın sacnın telıne kıyamam dedı off olmadı zor kotuyum anlatamam yasadklarımı ıcım yanıyoooo sadece yanıyo sevrek ayrldımmm ayrıldıkkkkk

canım bence babanla açık açık konuş durumunu anlat utanma sıkılma fedakarlık yapılıcak bi konu değil bu canım ya so bi kaç gün zaten sonra istesende geri getiremicen madem bu kadar kötüsün ben senin yerine koyuyorum kendimi aynı durum 7 sene ilişki bende babamın sözünden çıkmayan birisiyim çok aşırı düşkünümm böyle bişey başıma gelse herhalde oturur babamla sabaha kadar konuşur onu ikna ederdim dene canım ama tabi sadece senin istemen yetmez nişanlın sana bi ulaşsa bi konuşsanız hiç bişey duramaz önünüzde ben eminim ..... Kendini yıpratma üzme dicem ama inan hiç kolay değil tahmin edebiliyorum:19:..hayırlısı olsun kübram hayırlısı

emınemmm olmadııı eşim aramadıııkıı aılesı geldı ben yazdım babamla gel kons sevyrz de ama yapmadıı dedı sen benı tutmadn dıye tehdıt etıı ben cok koutyum yanıyo yuregmmm

burada bunu yazmak sana akıl vermek istemezdim ama çoğu kişi ailesini karşısına alırdı gibi geliyor bana erz evet muhakak ailesi istemedi diye inatla evlenip mutlu olanlar vardır çevrende

hattaha çok modern bir ailenin kızı kaçtı hemde sevdiği aşık olduğu adama sonra ne oldu biliyormusun hemen evlendiler, ve 3 ay sonra kız hamile kaldı ailesi dedi kızım affet bizi bizim zorumuzla bu oldu die kızına kızın ailesi ev açtı halbuki oğlan ailesi herşeyi yapmıştı ama kız ailesi mahçuptu ve herkes birbini affetti o tatlı bebek büyüyor şimdi

sana kaç demem allah o fikre getirmesin ama aşk iki kişiliktir belki yıkıcıdır ama aşk zaten ateştir, ben sevdiğini bırakma diyorum ne yap ne et ikna et insanları

sen hayatına bugün sahip çıkmazsan ilerde zaten kimseyi alamazsın, hele hele boşanma süreci ailene ve sana kolay gelmemeli ne acılar çekeceğini düşündükçe gözlerim doluyor

sırf ego gurur için kırma, aşkta gurur yok illa gururun kırılcaksada sevdiğin adam için kırılsın başın öne eğilecekse onun için eğilsin be canım seviyorum diyosun kan ağlıyor içim diyorsun kıyma kendine

nişanlım dediğin insan senin eşin olmuş daha ne olsun sahip çık yuvana yoksa hayatın ellerinden kayıp gidicek baban bugün var yanında yarın gelip 1 ay oldu halamı ağlıyorsun halamı yaran var diyecek

başkaları mutlu yuva kurarken sen düğünlerinde nedenler ve keşkelerle ağlıyacakmısın

bunu kendine yapma azcık dirayetli ol gerekirse yak ortalığı ama bitirme aksi halde seviyorum deme babanın rızasına düştüysen sevmiyorsun acımasız oldu değilmi ama böyle

benim babam bilir gözüm döndümü herşey biter giderim terkedirm herşeyi yaparım hele sevdiğim adam için dağları yakarım o kadar kendi canıma kıyacak kendimden vazgeçecek kadar ona sevgi besliyorum bazen diyorum etme gizem yapma kendine yazık etme didinme diyorum ama olmuyor eline dokunduğumda o el bırakılmıyor be ben bu yoğun duyguları hissediyorsam o daha çok seviyordur diyorum

sen üzülmüceksen vazgeç ama vazgeçeşin seni ağlatmasın kendi seçimin diye vazgeç babanın zoruyla değil

son düzlüktesin ya hep ya hiç bir karar ver

olmadı yapamadıkk ben yazdım gel babamla kons aama yapmadı gızemım olmadı bız kıydık bız bıttık benım hayatım bıtıı yasayan ölüyüm ıcımdekı askı ıcımde yasayacagm yanayana ozleye ozleye dayanamıyorum zor durumdaym ben napacagm nasıl yasayacagm onsuzz

erz24 eğer sen ilerde bu adam beni korur kollar diyorsan kesinlikle mutlu olurum diyorsan ailelere inat kurun yuvanızı ama eğer seni koruyacağına inanmıyorsan ki şimdiye kadar aramadı diyorsun bence bitmişken böyle kalsın.

Herkes duygusal yaklaşmış ama evliliğin birde mantık yönü var sadece aşkla yürümüyor evlilik tmm nişanlıyken sevgiliyken çok iyi anlaşırsınız ama evlenince dört duvar arasına girince işler değişiyor. Delicesine aşk gerçekten bitiyor tmm yine onsuz olamayacağını onu ne kadar sevdiğini düşünüyorsun ama en ufak bir lafta davranışta evliliğin sonuna gelinebiliyor.bir derdim var topiğinde neler okuyoruz ya da etrafımızda delicesine aşık olanlar ayrılmıyor mu?

Bence bu dediklerimi çok iyi düşün aileler öyle böyle ikna edilir ya da sen bu ayrılığı öyle böyle atlatırsın ama aynı eve girdikten sonra aileler yüzünden tekrar kavga çıkarsa hayat sana zindan olur evlenip boşanmak o kadar zor ki hele dul bir hayat benim babam öldüğü için annem dul kaldı ve onun hayatının zorluklarını bizzat gördüğüm için endişeleniyorum. Evlendikten sonra kalbinde açılacak yaraları düşün bence işin bu yönünüde düşün öyle karar ver cnm

inş hakkında herşey hayırlı olur dualarım seninle olacak....

gamzemmm allah razı olsn sorunlarımız cok oldu ama sevdım hep unuttum ama bende belkı doldum aıleler araaya grdı ama olmadı ıste bız olamadık 7 yılım yıkıldı gıtıı evımı topalrlkenn öldüm öldüm dırıldım yatagmmmm resımlı yastgmzz :25::25:belkı zor gunler yasayacagm ama onsuzda olamayaıgmmm ölüyorum nefes alaaıyorum dualarınzda bana da yer verdgnz ıcın saolun canımmm

canım babam sebep deıl dun tartstık aıleler gırdı araya aılemın karsısına cıkıp dedıkı kübrayı hıc bırınızle grstrmıycem dugunumede gelemyın dıye annem babama soledı babamda aradı dedı oglum gel konusalım annesın aradılar ıkındıye kadar gelın konusalm kımse gelemdı eşim geldı sarıldık bırakmayılım dedık bırbırmızı ama olmadı olmadıı bız yapamadıkkkk babam benım ıcın agladı ıckı ıcıp geldı ıılkkez. Dedı ben kızımın sacnın telıne kıyamam dedı off olmadı zor kotuyum anlatamam yasadklarımı ıcım yanıyoooo sadece yanıyo sevrek ayrldımmm ayrıldıkkkkk

anladım canım hem saygısızlık yaptı hemde ailesi hiç ilgilenmedi diye istemedi sanırım bugün bizimle görüştürmek istemeyen yarın öbür gün neler yapar diye düşünmüştür belki de

erz24 akışta mesajlarını görünce üzülerek okudum yazmadan duramadım. Gerçekten çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun diyorum öncelikle...
Yaşanılanları, tam olarak neler olup bittiğini de bilemeyiz. Ama 7 yıldan bahsediyoruz bir kalemde atmak kolay mı?
Çoğu kişi yazmış zaten çabala, ne olursa olsun bir görüşün kopmayın diye...
Ama ben sana senin yaşadığını yıllar önce yaşamış bir insandan da bahsedeyim... sizin yaşadıklarınıza inanılmaz benziyor.
Aynı sizin gibi 7 yıl birbirlerini sevmişler, birlikte büyümüşler adeta... Sözlenip aynı şekilde nikah da kıymışlar, eşyalar alınmış, ev kurulmuş her şey hazır. Düğüne az kala bir sebepten aileler çok kötü kavga etmiş ve babalar birbirine inat edip olmaz bu iş demiş kesip atmışlar. Bu iki genç o zaman büyüklerine karşı gelmek ayıp, nasıl onların sözünden çıkarız diye hiçbir şey diyememiş ve ayrılmışlar... Ve hala eksik o arkadaşım, hala yarım.. 40lı yaşlarında şimdi ve hala bekar. Sevemedim kimseyi, olmuyor dedi...her bahsettiğinde gözleri yaşlı. Keşke diyor keşke bu bizim hayatımız diyebilseydik ikimizde. Annem babam bir yana çok kıymetliler elbette ama onlar şu an nerdee ben nerdeyim diyor. Onların kendi hayatı kendi düzeni var ya ben... yapayalnızım ve öyle kalacağım, şimdi babamlar bile bin pişman benim bu halimi gördükçe diyor.
Hayatın böyle olacak demiyorum Allah çok güzel kapılar, yollar açsın, hakkınızda hayırlısını versin tabi de... Aynılarını yaşamayı göze alma diyorum...:31:
Off çok zor gerçekten Allah yar ve yardımcınız olsun

gamzemmm allah razı olsn sorunlarımız cok oldu ama sevdım hep unuttum ama bende belkı doldum aıleler araaya grdı ama olmadı ıste bız olamadık 7 yılım yıkıldı gıtıı evımı topalrlkenn öldüm öldüm dırıldım yatagmmmm resımlı yastgmzz :25::25:belkı zor gunler yasayacagm ama onsuzda olamayaıgmmm ölüyorum nefes alaaıyorum dualarınzda bana da yer verdgnz ıcın saolun canımmm

canım ya allah sana daha hayılrı kapılar açsın, bu ailelerde hep sorun zaten, bende nişanlıyım onun aileside epey sorun çıkardı bize, ama biz bekliyoruz bakalım bu sene sonu gibi düğün olucak inşallah. bizimde sorunlarımız var, ama sabrediyoruz bakalım.
allah sana daha hayılrı kapılar açsın güzelim

bizimkisi geldii geçtii bilee hadi bakalım daha düğünü olmayanlar bu tatlı telaşı yaşamak için sırayı size verdik bile :1:

off kübracım yaaa :5::5:
her gün bakıyorum şu topiğe acaba bi değişiklik var mı die:5::5:
eşin niye bu kadar bilendi ki ailene görüştürmicem dio off offff
şu erkeklerin ani çıkışlarıı :26::26::26:
hakkında hayırlısı neyse o olsun canımm :26::26::26:

Yine girdim yine baktım bir değişiklik var mı diye ama maalesef yok:50::50: Hayırlısı olsun Kübra'cım, kardeşim yaşındaymışsın, ne denir nasıl dile getirilir bilmiyorum ama, umarım hayat bundan sonra sana yeni kapılar açar.

Merhaba bayanlaar... Yeni evleniceklere biraz olsun fikir sunabilmek için yazıyorum. Kızlar artık nişanda düğünde nikahta yemekte şeker yerinee süslü kurabiyeler dağıtıyorlar. Organze keselerde taşlı fiyonklu süslü. Güzel kutu ve paketlerde. İstediğiniz her biçim renk boyut ve desenlerde. Göz atmanızı tavsiye ederiim çünkü oldukça uygun, fiyatlar piyasanın altında :)) https://www.facebook.com/berilscookies

anladım canım hem saygısızlık yaptı hemde ailesi hiç ilgilenmedi diye istemedi sanırım bugün bizimle görüştürmek istemeyen yarın öbür gün neler yapar diye düşünmüştür belki de

aynen ama oda bı adım atmadı dedı ben buyum benı ıstemeyenle ısım yok dedı sen yedı yılı btrdın aılenı secerek:25::25:persembe davamızı acıyorz

erz24 akışta mesajlarını görünce üzülerek okudum yazmadan duramadım. Gerçekten çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun diyorum öncelikle...
Yaşanılanları, tam olarak neler olup bittiğini de bilemeyiz. Ama 7 yıldan bahsediyoruz bir kalemde atmak kolay mı?
Çoğu kişi yazmış zaten çabala, ne olursa olsun bir görüşün kopmayın diye...
Ama ben sana senin yaşadığını yıllar önce yaşamış bir insandan da bahsedeyim... sizin yaşadıklarınıza inanılmaz benziyor.
Aynı sizin gibi 7 yıl birbirlerini sevmişler, birlikte büyümüşler adeta... Sözlenip aynı şekilde nikah da kıymışlar, eşyalar alınmış, ev kurulmuş her şey hazır. Düğüne az kala bir sebepten aileler çok kötü kavga etmiş ve babalar birbirine inat edip olmaz bu iş demiş kesip atmışlar. Bu iki genç o zaman büyüklerine karşı gelmek ayıp, nasıl onların sözünden çıkarız diye hiçbir şey diyememiş ve ayrılmışlar... Ve hala eksik o arkadaşım, hala yarım.. 40lı yaşlarında şimdi ve hala bekar. Sevemedim kimseyi, olmuyor dedi...her bahsettiğinde gözleri yaşlı. Keşke diyor keşke bu bizim hayatımız diyebilseydik ikimizde. Annem babam bir yana çok kıymetliler elbette ama onlar şu an nerdee ben nerdeyim diyor. Onların kendi hayatı kendi düzeni var ya ben... yapayalnızım ve öyle kalacağım, şimdi babamlar bile bin pişman benim bu halimi gördükçe diyor.
Hayatın böyle olacak demiyorum Allah çok güzel kapılar, yollar açsın, hakkınızda hayırlısını versin tabi de... Aynılarını yaşamayı göze alma diyorum...:31:
Off çok zor gerçekten Allah yar ve yardımcınız olsun

,
:25::25:cok zor sabah faceden yazdm gelın konsn nolur yapamam sensz dedı bu saaten sonra cınayet cıkar ben durusumu bozmam dddıııı napacam dayanamyrm ıcım acıyo

Back