ben onsuz yapamam bız onunla ıkımız mutluyzz mutluyduk ama babam kestrdı bıttı dedı esylarmı topladı gelıyorr ben yasayamamm kııı
Güzelim, ben seninle tanışmadım sanırım, pek sohbetimiz de olmadı hatırladığım kadarıyla.Yaşın kaç bilemiyorum ama, tahminimce senden büyüğümdür.İsmim Nil, şimdi söyleyeceklerimi iyice anlayarak oku.Ben dün senin ilk bitti yazını görünce çok üzüldüm ve inan akşam işten eve gidince kardeşime bile söyledim.Neden bilmiyorum ama, aklımdan çıkmadın.Sabah işe gelir gelmez de sen birşey yazdın mı diye baktım ve yazdıklarını okuyunca adeta yüreğim acıdı.
Öncelikle, resmi nikahınız var olduğuna göre, boşanma davası açılması gerekiyor.Ve durum şu ki, mahkeme muhtemelen boşanma davasını bile reddedecek, varsay ki , dava açıldı mahkeme sizi boşamayacak.Sizi şuan ki durumdan çok daha üzücü günler bekliyor olacak.Bu işin resmi tarafı, gelelim diğer tarafına:
Bak canım, anne-baba hepimiz için değerli. Kolay mı bunca yaşa getirmişler bizi, emek vermişler.Ama şunu bil ki, birgün Allah uzun ömür versin de, onlar hayatından gittiklerinde sırf onların istekleri için vazgeçtiğin herşeyden pişman olacaksın.Onlar hayatta yada yanında olmadıkları o gün geldiğinde, bu pişmanlık sana ağır gelecek.Evet anne-baba, kutsal iki varlık, ama sana şunu söyliyim bence artık kendin için birşeyler yapma vaktin gelmiş. Ya insan hayatta neleri unutuyor, yada hatır için nelere katlanıyor.
Şimdi ben kendimi koydum senin yerine, aynen şunu düşünürdüm; "evet hayatta onurumuz, gururumuz için yaşıyoruz burası kesin.Ama babamın, sinirle verdiği tepkilerin kurbanı olmayacağım. Hayatımı, başkalarının gurur mücadelesinin malzemesi yapmayacağım" ve bence ağlamak sızlanmak yerine, "git babanla görüş, olmadı kıramayacağı birini koy araya" , bundan 5 gün sonra evlenip, koca bir evin yükünü kaldırabilecek kadar güçlüysen, bence hayatını başkalarının elinden kurtar.Seni evlendirecek kadar büyüdüğüne inanıyorlar ama, hayatınla ilgili kocaman bu kararı tek kelimeye sığdırıp "bitti" diyip eşyalarını toplamamalılar.
Aşkının büyüklüğünü, sevgini şunu bunu bilemem ama "HAYATINA SAHİP ÇIK" Bunu sen yapmazsan, işte böyle birileri senin adına senin hayatına sahip çıkar.Ve sen sadece ağlarsın.