nill RABBIM HEPINZDEN RAZI OLSNN AMIN BEN DUN SIZI DINLEDIM ARADI DEDIM SENI COK SEVIYORUM SENSZ OLMAZ NOLUR CIKIN GELIN BABAMLA KONSN GUCUM YOK SENSZLIGE BEN DURUSUMU BOZAMAM KIMSEDEN OZUR DILEYEMM DEDI GECE ARADI ARADI AMA OLMADI KII NİL BANA DUA EDIN YUREGM YANIYO
aynen ama oda bı adım atmadı dedı ben buyum benı ıstemeyenle ısım yok dedı sen yedı yılı btrdın aılenı secerekpersembe davamızı acıyorz
Perşembe dava açacağınızı şimdi okudum, şimdiden sana sabır diliyorum. Ama şunu da biliyorum, bu iş makhkeme salonlarında bitmeyecek. İçimden bir ses tatlıya bağlanacak diyor ama, sabır biraz.
Sizi sor bir süreç bekliyor. Henüz resmi nikahınız 1 yılını doldurmadığı için anlaşmalı boşanma davası açamıyorsunuz. Yani biz boşanmak istiyoruz, bizi boşa hakim bey yok. Hatta belki mahkeme boşanma davanızı bile reddedebilir. Dava açmak için 1 yılı doldurmayı beklemek zorunda kalabilirsiniz.
Açacağınız dava, evliliğin temelinden sarsılmasına dayalı çekişmeli dava olacaktır. Bu tarz boşanma davalarında da, bu sebebinizi kanıtlayıcı şahitler bulmanız gerekecek.Şunu da belirteyim, boşanma davalarında hakimler böyle kısa süreli evlilikleri hemen bitirmiyorlar.Ve yalancı şahitlik durumunu hemen anlıyorlar, iş aile psikoloğuna falanda gidebilir.
"""anlaşmalı boşanmanın koşullarından birisi de evlilik birliğinin en az 1 (bir) yıl sürmüş olması halidir. Bu süre kamu düzenine ilişkin olup hakim tarafından resen değerlendirilir. Dolayısı ile tarafların boşanmayı karşılıklı olarak kabul etmeleri ile tazminat v.b. konular üzerinde anlaşmaları burada önem arz etmeyecektir. """
Bu aşamlar çok zorlu, hatta pek çok insan bu aşamalarda anlıyor hatalarını, düğün günü düğünü iptal olanlar, senin gibi 3 gün kalıp iptal olanlar olduğu kadar emin ol mahkeme kapısında boşanmak vazgeçip sarılarak giden çiftlerde çok.Şimdi herkes sinirli, herkes asıp kesiyor.Zamanla sinirler yatışacak, duygusal yönler ağır basacak, yapılan hatalar, söylenen sözler işte o zaman dang edecek.
Benim sana söyleyebileceğim tek şey, dik dur ayakta dur. Şu an zor bir süreçten geçiyorsun ama şunu bil ki daha zor bir süreç seni bekliyor.
Son düzenleme: