• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

Arkadaslar ben esımde kopamadım gızlı gızlı gryz aıeller ıkna olursa benım aılem ıkna olursa mayısta dugunumuz olcak esım cok kotu ben cok kotuym askımız umrım ustesınden geır daha cok baglandık brbrmıze

Ben evlendim geldim lalalalala diyecekken neler olmus burda agzim acik kaldi ....
Erz´cim yeni okudum canim gecmis olsun , gercekten cok zor bir durum olmali ..Ne denir bilemedim ki simdi.. Hayatta hersey kismet ve hayirlisi olan olsun diye dua ederiz

ben evlendim geldim lalalalala diyecekken neler olmus burda agzim acik kaldi ....
Erz´cim yeni okudum canim gecmis olsun , gercekten cok zor bir durum olmali ..ne denir bilemedim ki simdi.. Hayatta hersey kismet ve hayirlisi olan olsun diye dua ederiz

canımmm mutluluklarr dılerım oyle herseyn hayrlısı onu cok sevıyorum bız ayrılamadık hala konusuyrz okadar zokı nıkahmz var 2 ay oldu nıkahlanıama ayryz mevlamın bı bıldıgı vardır ınsalah bende esıme kavusurum:25:dualrınızı eksık etmeyın

yaaaa gözünü seveyim bak senden vazgeçmemiş sen neden dava açtın yaaa anlamıyorum madem seviyorsun ne işin var onsuz lütfen ama lütfen mantıklı düşün gözünü kapat gözünün önüne ne geliyorsa onu yaşa azcık duygulaırna bırak kendini lütfen yaa üzülüyorum sana çok

hakimin karşısında ben dava açtım ama onu seviyorum demek mi istiyorsun çünkü ailende orada olucak napıcaksın illla çekişmeli bir davamı olucak

bak sana dedik bu süreç sancılı diye nice insanlar inat uğruna dava açıp mahkeme koridorlarından üglerek ayrılıyorlar

siz ne yaşaıdnız ki anne baba hep birşey der ama kişiler kaderlerini seçer

sen bir seçim yapmak zorundasın artık bunu kendine yap ve kendini kendi ellerinle ateşelre atma lütfen lütfen

gızemımmmm evet bırakmadı benıarkamda çok kotu durumda dava atgımı soledım ama gene bırakmadı öl
mse ölüm dedı anca sılah dayarlar mahkemede senden canımı alırlar vazgecerm dedı..antalyaya geldı gızlı grstk cok zor gızemım davamı gerı cekıcem onsuz yapamam o benım ıcıme ısslems gızemmmımm babamı uzmek ıstemıyorum ama onsuzda yapaıyorum dualarınızı eksık etmeyın

gızemımmmm evet bırakmadı benıarkamda çok kotu durumda dava atgımı soledım ama gene bırakmadı öl
mse ölüm dedı anca sılah dayarlar mahkemede senden canımı alırlar vazgecerm dedı..antalyaya geldı gızlı grstk cok zor gızemım davamı gerı cekıcem onsuz yapamam o benım ıcıme ısslems gızemmmımm babamı uzmek ıstemıyorum ama onsuzda yapaıyorum dualarınızı eksık etmeyın

Babanin karari kesin mi yani asla olmaz mi dyior ? Canim kiyamam cok zor bu kadar severken ayri olmak ama babana da arkani donme. Aile ile küs yasamak en beteri. Yok mu hic ara yolu hem babanin gonlunu alacak hem sevdigine kavusucak ? Kuzenlerin kardeslerin oturun bulun düsünün babani ne yumusatir nasil ikna olur diye..... Ne desem bos biliyorum tatlim dualarim seninle, hakkinda hayirlisi olsun bugünlerde cabucak unutulup güzel günlerin önünü acsin

babanin karari kesin mi yani asla olmaz mi dyior ? Canim kiyamam cok zor bu kadar severken ayri olmak ama babana da arkani donme. Aile ile küs yasamak en beteri. Yok mu hic ara yolu hem babanin gonlunu alacak hem sevdigine kavusucak ? Kuzenlerin kardeslerin oturun bulun düsünün babani ne yumusatir nasil ikna olur diye..... Ne desem bos biliyorum tatlim dualarim seninle, hakkinda hayirlisi olsun bugünlerde cabucak unutulup güzel günlerin önünü acsin

canım:25::25:çok zor durumdayım kımse arkamzda deııl kımse ıstemıyor aılem net olarak olmaz dıyor ama cok sevıyorum nıe bu duruma geldık bılmıyorum hergun canım acıyor eşim benden beter ben uan antalyadaym o bızm memlekette napam nedem bılemıyorum aılemı asla karsıma almak ıstemıyorum esımde dıyor bbanın ananın rızası olsun dıyr ben babamın basını one egemem kı oda haklı onunda gururu ıncındı ama sevıyorum npaym yuregımız laftan anlamıyo herseye ragmen esım yanımda sıkı sıkı tuttu benı arkamda bende onun arkasındaym ama babama dıyemıyorum artık cıldırmak uzereyım cıkar yol bulamıyorum rabbımden baska sıgınagm yok çaresz kaldım

kübüüüüşşş herşeyin yolunda olmasına çooookkkk sevindim sabır.. bugüne dek sabrettiniz 5 ay daha sabredin.. Allah huzurunuzu daim kılsın :16:

eeeeee 2013 eylül ekim gelinleri nerelerdeler bakayım? büşralarım? anlatın nasıl gidiyor evlilik? :1:

kübüüüüşşş herşeyin yolunda olmasına çooookkkk sevindim sabır.. bugüne dek sabrettiniz 5 ay daha sabredin.. Allah huzurunuzu daim kılsın :16:

eeeeee 2013 eylül ekim gelinleri nerelerdeler bakayım? büşralarım? anlatın nasıl gidiyor evlilik? :1:

arzumm çok tsk ederım cnm benm:16::16:buda yenı ımtıhanımızmss napalım kuzumm dualarını eksık etme..

sen nasılsn kuzum evlılık nasıl gıdıyo alıştın mııı

arzumm çok tsk ederım cnm benm:16::16:buda yenı ımtıhanımızmss napalım kuzumm dualarını eksık etme..

sen nasılsn kuzum evlılık nasıl gıdıyo alıştın mııı

çok şükür canımcım alıştık birbirimize :16:

hep sana dua ettim zaten inan.. etmeyede devam :1: :1:

çok şükür canımcım alıştık birbirimize :16:

hep sana dua ettim zaten inan.. etmeyede devam :1: :1:

canımnıcı ALLAHIM MUTLULUGNU DAIM ETSIN.dualarını eksık etme bnden ınan buna cok ıhtycm var.bızımklere kalsa bı yıl daha bekleyn dıyolar ama bnde kestrp attım dedım bu benm hayatım arkamda durun ben bu dugunun daha fazla uzamasını ıstemıyorum dedım napayım zoruma gıdıyo nıkahmz var ama ayryz esyalarmn hepsı bı yerde...:25::25:çok zoruma gıdıyo kullamak nasıp olmadı arzum

Son düzenleme:
erz24 cnm olanları yeni okuma fırsatım oluyor... cnm benim Allah sana sabır güç versin inşallah bu kara bulutların ardından pırıl pırıl bir güneş doğacak sizin için ben buna yürekten inanıyorum sadece sabret bu çok önemli

erz24 cnm olanları yeni okuma fırsatım oluyor... cnm benim Allah sana sabır güç versin inşallah bu kara bulutların ardından pırıl pırıl bir güneş doğacak sizin için ben buna yürekten inanıyorum sadece sabret bu çok önemli

çok tsk edr.ıyı dıleklerın ıcın:16::16:aminn canımm inşalah sabretmek başka bırsey gelmıyo elımdenn ama cok zorlanıyorum aklıma geldıkce evmmm esyalrım...sende yenı evlenmsnn esınlee kocaman mutluluklar dılerım canım

canımnıcı ALLAHIM MUTLULUGNU DAIM ETSIN.dualarını eksık etme bnden ınan buna cok ıhtycm var.bızımklere kalsa bı yıl daha bekleyn dıyolar ama bnde kestrp attım dedım bu benm hayatım arkamda durun ben bu dugunun daha fazla uzamasını ıstemıyorum dedım napayım zoruma gıdıyo nıkahmz var ama ayryz esyalarmn hepsı bı yerde...:25::25:çok zoruma gıdıyo kullamak nasıp olmadı arzum

kuzum birlikte olacağınız günler eşyalarını kullanacağın günler çok uzak değil.. sabırlı ol biraz bak eminim daha tatlı olacak böylesi :16:

kuzum birlikte olacağınız günler eşyalarını kullanacağın günler çok uzak değil.. sabırlı ol biraz bak eminim daha tatlı olacak böylesi :16:

canımmm:16::16:ıyıkı varsın ıyıkı varsnzz...sabrımın mükâfatını Rabbım elbet banada vercekk sabırla ogunlerı sızınle paylascamm inşalahh..

canımmm:16::16:ıyıkı varsın ıyıkı varsnzz...sabrımın mükâfatını Rabbım elbet banada vercekk sabırla ogunlerı sızınle paylascamm inşalahh..

canım ne zamandır giremiyorum takip edemiyorum her yeri düğünümüze derken gelişme olmuş sanırım kübişim çok sevindimmm :21:anladığımsa inşallah zaman geçer bu kadar yoluna girmiş ya kavuşucan kocanla içimdeki his ayrılamıcanızı söylemişti zaten kuzum benim artık üzülme :16: iyi günler seni bekliyo

canım ne zamandır giremiyorum takip edemiyorum her yeri düğünümüze derken gelişme olmuş sanırım kübişim çok sevindimmm :21:anladığımsa inşallah zaman geçer bu kadar yoluna girmiş ya kavuşucan kocanla içimdeki his ayrılamıcanızı söylemişti zaten kuzum benim artık üzülme :16: Iyi günler seni bekliyo

canım benımmmm dusunmennn yeter:16::16:ınslahh kuzum ınslahh rabbımın yenı ımtıhanı ınslahh kazancazz martta kavuscam tamamenn eşimeee

KIZLAR NASILSNIZ

Sizebırsey sormak ıstıyorum sımdı bızım Rabbımın ıznıyle dugunumuz 8-9 mart olarak dusundukbu tarıhte olcaktı yalnız benım eşimin babası 10 yıl once vefat ettı babası gıbı sevdıgı dayısınıda dun kanser nedeniyle kaybettık.

sizce dugun mart ayında olur mu?dün eşimle konuştuk ağlıyordu yıkldım dıyor babam gıttı dıyor.
bende kendımı suçlu hıssetmeye başladım uyuyamadım benım aptalgım yüzünden dugunum 29 eylülde olmadı..

ben bu ayın 25de memeleketıme gıtcem.tazıye zıyaretıne gıtcem yanı benı dıslarlamı korkuyorum k.v.konstuk gecen hafta ..annesı annemın yannada gttı..ya kafam cok karışık napcam bılmıyorum.

uzerımızde bır musıbet mı var anlayamadm gııttı lütfen bana bır akıl verın

Back