Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben evlendim geldim lalalalala diyecekken neler olmus burda agzim acik kaldi ....
Erz´cim yeni okudum canim gecmis olsun , gercekten cok zor bir durum olmali ..ne denir bilemedim ki simdi.. Hayatta hersey kismet ve hayirlisi olan olsun diye dua ederiz
yaaaa gözünü seveyim bak senden vazgeçmemiş sen neden dava açtın yaaa anlamıyorum madem seviyorsun ne işin var onsuz lütfen ama lütfen mantıklı düşün gözünü kapat gözünün önüne ne geliyorsa onu yaşa azcık duygulaırna bırak kendini lütfen yaa üzülüyorum sana çok
hakimin karşısında ben dava açtım ama onu seviyorum demek mi istiyorsun çünkü ailende orada olucak napıcaksın illla çekişmeli bir davamı olucak
bak sana dedik bu süreç sancılı diye nice insanlar inat uğruna dava açıp mahkeme koridorlarından üglerek ayrılıyorlar
siz ne yaşaıdnız ki anne baba hep birşey der ama kişiler kaderlerini seçer
sen bir seçim yapmak zorundasın artık bunu kendine yap ve kendini kendi ellerinle ateşelre atma lütfen lütfen
gızemımmmm evet bırakmadı benıarkamda çok kotu durumda dava atgımı soledım ama gene bırakmadı öl
mse ölüm dedı anca sılah dayarlar mahkemede senden canımı alırlar vazgecerm dedı..antalyaya geldı gızlı grstk cok zor gızemım davamı gerı cekıcem onsuz yapamam o benım ıcıme ısslems gızemmmımm babamı uzmek ıstemıyorum ama onsuzda yapaıyorum dualarınızı eksık etmeyın
babanin karari kesin mi yani asla olmaz mi dyior ? Canim kiyamam cok zor bu kadar severken ayri olmak ama babana da arkani donme. Aile ile küs yasamak en beteri. Yok mu hic ara yolu hem babanin gonlunu alacak hem sevdigine kavusucak ? Kuzenlerin kardeslerin oturun bulun düsünün babani ne yumusatir nasil ikna olur diye..... Ne desem bos biliyorum tatlim dualarim seninle, hakkinda hayirlisi olsun bugünlerde cabucak unutulup güzel günlerin önünü acsin
Ben yoğunluktan görene kadar ne güzel evlenmiş, 1 günlük de gelin olmuşsun :) Umarım her şey yolundadır ardemir![]()
sende 1 ayı devirmişsin Mutluluğun daim olsunnn![]()
![]()
kübüüüüşşş herşeyin yolunda olmasına çooookkkk sevindim sabır.. bugüne dek sabrettiniz 5 ay daha sabredin.. Allah huzurunuzu daim kılsın
eeeeee 2013 eylül ekim gelinleri nerelerdeler bakayım? büşralarım? anlatın nasıl gidiyor evlilik?![]()
arzumm çok tsk ederım cnm benmbuda yenı ımtıhanımızmss napalım kuzumm dualarını eksık etme..
sen nasılsn kuzum evlılık nasıl gıdıyo alıştın mııı
Geçer mi geçmez mi nasıl geçer o süreçler derken 1 ayı devirdik bile haklısın :)) Hepimizin mutluluğu daim olsun :)
çok şükür canımcım alıştık birbirimize
hep sana dua ettim zaten inan.. etmeyede devam![]()
![]()
erz24 cnm olanları yeni okuma fırsatım oluyor... cnm benim Allah sana sabır güç versin inşallah bu kara bulutların ardından pırıl pırıl bir güneş doğacak sizin için ben buna yürekten inanıyorum sadece sabret bu çok önemli
canımnıcı ALLAHIM MUTLULUGNU DAIM ETSIN.dualarını eksık etme bnden ınan buna cok ıhtycm var.bızımklere kalsa bı yıl daha bekleyn dıyolar ama bnde kestrp attım dedım bu benm hayatım arkamda durun ben bu dugunun daha fazla uzamasını ıstemıyorum dedım napayım zoruma gıdıyo nıkahmz var ama ayryz esyalarmn hepsı bı yerde...çok zoruma gıdıyo kullamak nasıp olmadı arzum
kuzum birlikte olacağınız günler eşyalarını kullanacağın günler çok uzak değil.. sabırlı ol biraz bak eminim daha tatlı olacak böylesi![]()
canımmmıyıkı varsın ıyıkı varsnzz...sabrımın mükâfatını Rabbım elbet banada vercekk sabırla ogunlerı sızınle paylascamm inşalahh..
canım ne zamandır giremiyorum takip edemiyorum her yeri düğünümüze derken gelişme olmuş sanırım kübişim çok sevindimmmanladığımsa inşallah zaman geçer bu kadar yoluna girmiş ya kavuşucan kocanla içimdeki his ayrılamıcanızı söylemişti zaten kuzum benim artık üzülme
Iyi günler seni bekliyo