• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

canım ya allah sana daha hayılrı kapılar açsın, bu ailelerde hep sorun zaten, bende nişanlıyım onun aileside epey sorun çıkardı bize, ama biz bekliyoruz bakalım bu sene sonu gibi düğün olucak inşallah. bizimde sorunlarımız var, ama sabrediyoruz bakalım.
allah sana daha hayılrı kapılar açsın güzelim

:25::25:bız yapamadık ben adım attım ama olmadı o ıstemedı

off kübracım yaaa :5::5:
her gün bakıyorum şu topiğe acaba bi değişiklik var mı die:5::5:
eşin niye bu kadar bilendi ki ailene görüştürmicem dio off offff
şu erkeklerin ani çıkışlarıı :26::26::26:
hakkında hayırlısı neyse o olsun canımm :26::26::26:

dilammm ne desem bılmıyorm bn dun aksam aradı agladı ama nuh dedı ya kaçarsn dedı yada aılenle olursnnn babam benım yuzumden dun aglams bnde ıstıfamı verdm antalyaya gıdıyorum zor aglıyorum toprlaanamıyrm sankı ruya daym rabbım cok zor gucum kalmadı oysakı sadece 3 gunumuz kalmstı

Yine girdim yine baktım bir değişiklik var mı diye ama maalesef yok:50::50: Hayırlısı olsun Kübra'cım, kardeşim yaşındaymışsın, ne denir nasıl dile getirilir bilmiyorum ama, umarım hayat bundan sonra sana yeni kapılar açar.

nill RABBIM HEPINZDEN RAZI OLSNN AMIN BEN DUN SIZI DINLEDIM ARADI DEDIM SENI COK SEVIYORUM SENSZ OLMAZ NOLUR CIKIN GELIN BABAMLA KONSN GUCUM YOK SENSZLIGE BEN DURUSUMU BOZAMAM KIMSEDEN OZUR DILEYEMM DEDI GECE ARADI ARADI AMA OLMADI KII NİL BANA DUA EDIN YUREGM YANIYO

,
:25::25:cok zor sabah faceden yazdm gelın konsn nolur yapamam sensz dedı bu saaten sonra cınayet cıkar ben durusumu bozmam dddıııı napacam dayanamyrm ıcım acıyo

Gururla inatla bir aşkı heba etmeyin canım, belliki o da gurur yapıyor ve bence şu an sensiz kalabileceğini idrak edememiş, olayın şokunda o da hala. Sen anlat hayatınızın bundan sonra nasıl olabileceğini anlat, sensiz kalacağını anlat, buna rağmen razı olur mu özür dilememeye?

ey affetmeyi seven Rabbim,
sil göz yaşlarımı..
Sen teselli et beni, serinlik sun şu bağrıma...
Vardır bunda da bir hayır.. Hayırlı kederlerimi sen sevdir bana!..
Tıpkı geceye saçılan yıldızlar gibi,
Ömrüme ışık olsun, sıkıntı anlarımda ettiğim dualar..
Hüzünlerde olgunlaştır beni..
Cahilim çok cahilim..
Sen yolum ol!
Sen sonum ol...

DAYANAMIYORUM RABBIM DAYANAMIYORUM GUUCUM TUKENDI HERSEYDE O VAR KOKUSU VAR NASIL ATLATR BILMIYORUM CABALIYORUM AMA YOK UYKULARM KAÇTI NEFESIM KESILIYOR BIR CIKIS YOLU MEVLAM YALVARYRM BIR CIKIS YOLU GOSTER GELINLIGIMI IPTAL ETTIM :25::25:ACIYA ACIYA KANAYA KANAYA

Tatlım şu saatten sonra yalnızca hayırlısı de ve dua et...

Evlilik tek taraflı özveri ile asla yürümeyecek bir kurum.. Evlilikte her şey ama her şey dengeli ve karşılıklı olmalı yoksa ortak bir hayatın sürebilmesi imkansız. Hep bir taraf verirse bir süre sonra yorulur tükenir ve çok daha büyük sorunlar yaşanır.

Görüyorum senin özverin karşılıksız... Biz sana dün "ne olursa olsun de" dedik, dedik ama bunu karşı tarafın da diyebilmesi gerekiyordu. Sadece senin söylemen anlamsız

Ne yaşandı bilemiyorum ama bu kadar fazla gurur, bu kadar öfkeye yenilgi zaten evlilik hayatında da devam edecekse seni üzecekti... O erkek ve ne olursa olsun karşısındaki bir BABA... saygılı olmak ve her şeyi konuşarak çözmeliydi.

Haklılık haksızlık ya da tükürdüğünü yalamama davasına savrulacak kadar anlamsız görüyor demek ki bunca yılı ve düğününe 3 gün kalmış olmasını.

Buradan baktığımda evlilik hayatında da seni üzebilme ihtimali olan bir adam görüyorum. Şöyle düşün belki de çok daha büyük üzüntülerden korundun.

Allah yardımcın olsun dilerim çabuk atlatırsın

Son düzenleme:
gururla inatla bir aşkı heba etmeyin canım, belliki o da gurur yapıyor ve bence şu an sensiz kalabileceğini idrak edememiş, olayın şokunda o da hala. Sen anlat hayatınızın bundan sonra nasıl olabileceğini anlat, sensiz kalacağını anlat, buna rağmen razı olur mu özür dilememeye?

anlattm canım anlattm ama yapmıyo adım atmıyo telfunumu aldılar faceden yazdm ama yok yok dedım gurur yapma gel guselce kons ellerını asla bırakmayacagm dedım dedı sen coktan bıraktn dedı:25::25:artık olmaz bu ıs dedı

nill RABBIM HEPINZDEN RAZI OLSNN AMIN BEN DUN SIZI DINLEDIM ARADI DEDIM SENI COK SEVIYORUM SENSZ OLMAZ NOLUR CIKIN GELIN BABAMLA KONSN GUCUM YOK SENSZLIGE BEN DURUSUMU BOZAMAM KIMSEDEN OZUR DILEYEMM DEDI GECE ARADI ARADI AMA OLMADI KII NİL BANA DUA EDIN YUREGM YANIYO

cnm ya seni seviyorum sensiz olmaz diyen birine nasıl denir ki ben duruşumu bozmam diye:31: cnm istemiyor olabilir mi aşk varsa kimse gurur tanımaz eşim mesela suçsuz olduğu halde ablamdan çok özür dilemişliği vardır ablam huysuz aksi olduğu için çok çatışırlardı:31:eşimde huysuzdur ama senin ailendir ben haklı olsamda özür dilerim sen üzülme yeterki derdi:31:

tatlım şu saatten sonra yalnızca hayırlısı de ve dua et...

Evlilik tek taraflı özveri ile asla yürümeyecek bir kurum.. Evlilikte her şey ama her şey dengeli ve karşılıklı olmalı yoksa ortak bir hayatın sürebilmesi imkansız. Hep bir taraf verirse bir süre sonra yorulur tükenir ve çok daha büyük sorunlar yaşanır.

Görüyorum senin özverin karşılıksız... Biz sana dün "ne olursa olsun de" dedik, dedik ama bunu karşı tarafın da diyebilmesi gerekiyordu. Sadece senin söylemen anlamsız

ne yaşandı bilemiyorum ama bu kadar fazla gurur, bu kadar öfkeye yenilgi zaten evlilik hayatında da devam edecekse seni üzecekti... O erkek ve ne olursa olsun karşısındaki bir baba... Saygılı olmak ve her şeyi konuşarak çözmeliydi.

Haklılık haksızlık ya da tükürdüğünü yalamama davasına savrulacak kadar anlamsız görüyor demek ki bunca yılı ve düğününe 3 gün kalmış olmasını.

Buradan baktığımda evlilik hayatında da seni üzebilme ihtimali olan bir adam görüyorum. şöyle düşün belki de çok daha büyük üzüntülerden korundun.

Allah yardımcın olsun dilerim çabuk atlatırsın
çağlammm ınsalahh hakkımdan hayrlısı budur sımdı bıle face.yazdım yapmaylm bızı dusun daha gec deıl gel guselce konss yok deıdı bıttı dedı benım hayallerım onunla bıttı evet belkı 7 yıl boyunca hep ben fedakarlık ettım ıssz kaldı 3 yıl yınede yılmadım pesetmedm ona yerı geldı ıs buldum karslıgı bu olmamalıydı yuregm vazgecmyor cok acıyor ama mevlam buyuk buda benım ımtıhanım dıyorum babamın basını da one egememkı benım yzuumden 3 gundur ıse gıdemıyrr çağlamm duadan sabırdn baska bıseye ıhtycm yok

cnm ya seni seviyorum sensiz olmaz diyen birine nasıl denir ki ben duruşumu bozmam diye:31: Cnm istemiyor olabilir mi aşk varsa kimse gurur tanımaz eşim mesela suçsuz olduğu halde ablamdan çok özür dilemişliği vardır ablam huysuz aksi olduğu için çok çatışırlardı:31:eşimde huysuzdur ama senin ailendir ben haklı olsamda özür dilerim sen üzülme yeterki derdi:31:

gamzem:25::25:yapamadı dedı ben buyum kımseden ozur dılemem artık dedı sen kararını verdın bıttı benden ve aılemden uzak dur dedı belkı sıınırle dedı dedım yapma bak daha 4 gunumuz var bı sans ver dedım yapmadı gamzem

anlattm canım anlattm ama yapmıyo adım atmıyo telfunumu aldılar faceden yazdm ama yok yok dedım gurur yapma gel guselce kons ellerını asla bırakmayacagm dedım dedı sen coktan bıraktn dedı:25::25:artık olmaz bu ıs dedı

O zaman yapacak bir şey de yok galiba canım...:50:
Yani sensizliği kabullenmişse ve bundan sonra olacaklara razıysa ne denilebilir ki.
Sen üzerine düşeni yapmış, aramış görüşmüşsün...
İnşallah Rabbim hayırlı ve güzel günler gösterir, ellerini bırakmayacak insanla karşılaştırır.
Allah hep yanında ve yardımcın olsun.

kübracım şuan inan içim kan ağlıyor sanki kardeşimin ya da kendi başıma gelmiş gibi, hissediyorum ve çağlanın yazdıklarına harfiyen katılıyorum karşına daha iyileri çıkacak inan ve sabret zaman gerçekten herşeyin ilacı şu an için bedbaht durumda olabilirsin ama insanoğlu neleri atlatıyor inş bunu atlatacaksın

O zaman yapacak bir şey de yok galiba canım...:50:
Yani sensizliği kabullenmişse ve bundan sonra olacaklara razıysa ne denilebilir ki.
Sen üzerine düşeni yapmış, aramış görüşmüşsün...
İnşallah Rabbim hayırlı ve güzel günler gösterir, ellerini bırakmayacak insanla karşılaştırır.
Allah hep yanında ve yardımcın olsun.

mevlam yardımcım olsn:25::25:hersey bıttı hayatım hayallerım bıttı ben bıttım

kübracım şuan inan içim kan ağlıyor sanki kardeşimin ya da kendi başıma gelmiş gibi, hissediyorum ve çağlanın yazdıklarına harfiyen katılıyorum karşına daha iyileri çıkacak inan ve sabret zaman gerçekten herşeyin ilacı şu an için bedbaht durumda olabilirsin ama insanoğlu neleri atlatıyor inş bunu atlatacaksın

gamzem buda benım ımtıhanımmss:25::25:ısyan etmıycem mevlam ın bı bıldıgı vardır ınsalahh atlatacagm ama bu sehırde duramam artık herseyde heryerde onla bı anım kan aglıyor kalbım rabbım hepınızıden razı olsun dualrınz ıcın

,
:25::25:cok zor sabah faceden yazdm gelın konsn nolur yapamam sensz dedı bu saaten sonra cınayet cıkar ben durusumu bozmam dddıııı napacam dayanamyrm ıcım acıyo

hadi ya bi gurur için senden vazgeçiyosa boşver bırak ne yaparsa yapsın takma kafana aşkta sevgide gurur olmaz seven insan sevdiği için mücadele eder

canım hakkında hayırlısı olsun sinirlerinizin eşininde sinirlerinin yatışması lazım kanunlar önünde senin kocan mecburen görüşüceksiniz bu süreç sancılı olucak

sadece zamana bırakın ben düzelceğni düşünüyorum bu yanı örnekleri yaşayıp mutlu olan belki 1 sene sonra olsada o kişiyle mutlu olan arkadaşlarım var benim kınasında ayrılan arkadaşım oldu düşün kına yakılmıştı vee o durdu bekledi 1 sene sustu sinirlerini yatıştırdı ona o anda el uzatmayan o adamın pişmanlığını büyüklüğüyle affetttiii sancılı günler geçirdi inan zordu

sadece sende böyle olma die zorla dedim ama görüyorum o çok çok kızgın biri var karşımızda sus canım sesizliğe bürün dua et istediklerin olucak tüm kalbimle dua edicem sana allahım sevenleri ayırma

sevenler şeytanının oyununa getirme sınama

gözlerim dolu dolu kendime yoruyorum kahretsin taktığım onca şey dünden beri umrumda değil daha başka sarıldım nişanlıma onu üzüp kırmalarıma ah ettim cidden beni böyle derin duygulara kaptırdın çok dua ediyorum inşallah huzura ericeksiniz

off of kübram ya içim parça parça inan çok üzülüyorum sen elinden geleni yapmışsın sakın pişmanlık duyma derdini veren Allah'ım dermanınıda verir canım sabırlı ol çokta salma kendini sen sadce ona lazım değilsin ailen var arkadaşların var biz varızzz hepimize lazımsın çok zor tahmin ediyorum ama gerekirse terket o yaşadığın yeri o hatıralarla hergün üzülmektense..:19:

dilammm ne desem bılmıyorm bn dun aksam aradı agladı ama nuh dedı ya kaçarsn dedı yada aılenle olursnnn babam benım yuzumden dun aglams bnde ıstıfamı verdm antalyaya gıdıyorum zor aglıyorum toprlaanamıyrm sankı ruya daym rabbım cok zor gucum kalmadı oysakı sadece 3 gunumuz kalmstı

off canımm yaaa..
hakkında hayırlısı olsundan başka bişe dökülmüyo dilimden..
daha yazıp üstüne gitmesen mi bilmiyorumm. sen gittikçe üstüne o daha da dikleniyo gibi..
bi gün müsade et bakalımm

benim de düğünüme 34 gün kaldı siteye bakıp duygularımı paylaşayım demiştim ama bu okuduklarım beni çok üzdü:(( canım Rabim yardımcın olsun içim parçalandı resmen 3 gün kaldı diyorsun insanın alı almıyor:(( gönlünden geçen nasılsa öyle olsun inş Allah çok büyük sen dua et

Kübrammm kocan senden vazgeçmiş olduğu için yapmıyor bu gururu eminim bak buna.Kaynananı az çok biliyorum anlattığın kadar umursamazlığı falan sonunda iğneleyici oldu herşeye.
Bence eşinde gelmek istedi barışmak istedi ama ben burda bir dolduruş seziyorum.Büyük olarak yol göstermediler o çocuğa.Baba yok bir büyük yok ortada kaynanananda ortamı ayarlayamadı.Tam tersi gerdikçe gerdi.
Sabret canım sabret.Sakın kaçıp gitmek gibide bir hata yapma(ki biliyorum böyle bir şey yapmazsın)Günlerdir aylardır burda bir olduk konuştuk dertleştik kuzum.Acın canımı yakıyor benimde.Sadece sakin ol bu düğün gerçekleşemicek belki bu hafta ama eşin anlıcak hatasını geçde olsa kavuşucaksınız eminim ben buna.

Back