• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

GÜNAYDIN KIZLARRR

BIRAZ UZGUNUM ASLINDA BENCILLIKMI YAPIYORUM BILMIYORUM NİŞANLIMIN BABASI YOK GECEN AY ANNANESINI KAYBETTI EN YAKIN OLARAK DAYISI VAR YALNIZ DAYISIDA LENFOMA KANSERI
1 HAFTADIR YATIYORDU DUN GECEDE HASTANEYE KALDIRMISLAR..:53::53:
RABBIM DAYIMIZI AILESINE ESINE VE COCUKLARINA BAGISLASIN CUNKU GERCEKTEN COK GENÇ ALLAH KORUSUN BIRSEY OLURSA DUGUNUMUZ IPTAL OLABILR MI KIZLAR 9 GUNUMUZ KALDI EVIMIZ DIZILDI:59::59:
TABIKI MEVLAM HAKKIMZDAN HAYRLISI NEYSE ONU NASP ETSIN HEPIMIZE...
KAFAM COK KARISIK ACABA NOLCAK DIYE:58::58::58:

büşrammmmmm:25::25:

kuzucummmm yaaa Allah acil şifalar versin inş.
kötü düşünme canım Dua etde düğünü atlatın bir şey çıkmadan.En kötü ihtimal düğün iptal olur nikah yaparsınız dicemde ne bilim zor valla bu işler yaaa:25::2:

Selam kızlar,
Ben son birkaç yıldır fotoğrafçılıkla ilgileniyorum ve kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Portfolyo oluşturmak için ücretsiz nişan, düğün ve bebek çekimleri yapıyorum.Eğer özel gününüze ortak olmamı isterseniz sizinle harika bir çekim gerçekleştirebiliriz.Bir fotoğrafçı tutmuş olsanız bile gelip farklı açılardan fotoğraflayabilirim.
Düşünen olursa mesaj ile iletişime geçebilir.

http://www.kadinlarkulubu.com/fotograf-video/652313-ucretsiz-dis-mekan-cekimi.html#post31987576

Son düzenleme:
of yaa aynı dertten bende müzdaripim araştırdım da birazda korktum yanii benimde tam düğün günüme denk geliyo hadi düğünü kurtarsam balayında kesin denk gelicek yanii kaçış yokk :26: var mı bildiğiniz az yan etkisi olan bi geciktirici ya bide araştırırken bişey daha gördüm ne derece etkili bilmiyorumda adet erken getirici varmış bilen kullanan var mı? :15:

kızlar benimde düğünden bi gün sonra bende araştırdım geciktiricinin bi sakıncası olmuyomuş yılda bi iki kez kullanıldığında ama erken olmayı sağlayanı doktorlar tavsiye etmiyor hm sağlık açısından iyi değilmiş hem de erken olsan bile günün geldiğinde yine olabiliyomuş. ben de doktora gittim o bana geciktirici bi ilaç yazdı onu kullancam

Ballarım börekleriiimmm günaydın
Hepinize kokulu öpücük :16:
Çok özledim hepinizi.. Şafaklar erimiş bile.. Heyecanınız heyecanımdır :1:
Büşra kübra özlendiniz çokcaaaa.. Herşey yolundadır umarım..

Melodi(büşracım)veee arzummmmmmmmm nırılerdee kaldınızzzz :21::21:fıstıklarımmm umarım herseycıklerr yolundadırrrrrrrrrrrr

kuzucuklarr herşeyi atlatmış taze bir gelincik olarak geldim tekrar :))
arzucuk büşracık kübracık ve diğer tüm gelinlere selam :16::16:
kınası gelin alması düğünü ilk gecesi balayısı derken herşey arkamda kalmış inanamıyorum hala :)
şu an anneciğimin evindeyim bu ilk kavuşmamızdı gözyaşı sel oldu bundan daha uzun ayrı kalmıştık ama bu bambaşka bir duyguymuş:) şirin yuvamıza internetimiz bağlanmadı henüz o yüzden buraya gelince neti bulur bulmaz atladım buraya :))

inanın anlatcak o kadar çok şey var ki nerden başlasam bilemiyorum herşeyi en ince ayrıntısına kadar paylaşmak istiyorum ama bi duygu yogunlugu yasamaktayım:))

sadece düğünü yaklaşan gelincikler lütfen gerilmeyin kendinizi kontrol edin bunlar gelip geçiciymiş şimdi daha iyi anlıyorum ilerde gerçekten güzel aşk dolu mutluluk dolu günler sizi bekliyor buna inanın:16::16::16:

Ballarım börekleriiimmm günaydın
Hepinize kokulu öpücük :16:
Çok özledim hepinizi.. Şafaklar erimiş bile.. Heyecanınız heyecanımdır :1:
Büşra kübra özlendiniz çokcaaaa.. Herşey yolundadır umarım..

kuzucuklarr herşeyi atlatmış taze bir gelincik olarak geldim tekrar :))
arzucuk büşracık kübracık ve diğer tüm gelinlere selam :16::16:
kınası gelin alması düğünü ilk gecesi balayısı derken herşey arkamda kalmış inanamıyorum hala :)
şu an anneciğimin evindeyim bu ilk kavuşmamızdı gözyaşı sel oldu bundan daha uzun ayrı kalmıştık ama bu bambaşka bir duyguymuş:) şirin yuvamıza internetimiz bağlanmadı henüz o yüzden buraya gelince neti bulur bulmaz atladım buraya :))

inanın anlatcak o kadar çok şey var ki nerden başlasam bilemiyorum herşeyi en ince ayrıntısına kadar paylaşmak istiyorum ama bi duygu yogunlugu yasamaktayım:))

sadece düğünü yaklaşan gelincikler lütfen gerilmeyin kendinizi kontrol edin bunlar gelip geçiciymiş şimdi daha iyi anlıyorum ilerde gerçekten güzel aşk dolu mutluluk dolu günler sizi bekliyor buna inanın:16::16::16:

Allahım allahım kuzularım gelmiş:16::16:ay şafak sayıyordunuz bittide 16-17 günlük evli hatunlar mı oldunuz siz.Tü tü tü mahşallahhhh:nazar::nazar::nazar::nazar:

Bende hayla heycan yok sakinim korku yok. Sadece mutluyum çok duygusalım ve yorgunluktan gerginim o kadar.

yaa siz neler yaptınız nasıl geçtiii.Çatlıyorum ben meraktan:35::35::35:

bız ayrıldık bıttı dugun ıptal oldu dualarınza ıhtıyacm var

Zor bir durum gerçekten, ama zaman herşeyi törpülüyor acıları da ve devam ediyor. Her şeyde vardır bir hayır.Umarım hakettiğiniz mutluluğu çok geçmeden bulursunuz

erz24 arkadaşım hakkında hayırlısı olsun çok üzüldüm :50::50::50:
umarım düzeltebilceğiniz bi konudur, hayırlısı ..

bız ayrıldık bıttı dugun ıptal oldu dualarınza ıhtıyacm var

canım........:19::19: ne dicemi bilemedim kaldım öyle:50: bu kadar az kalmışken ne olduda bitti ya inş. doğrudur kararın hayırlısı olsun dualarımız seninle...

canım........:19::19: Ne dicemi bilemedim kaldım öyle:50: Bu kadar az kalmışken ne olduda bitti ya inş. Doğrudur kararın hayırlısı olsun dualarımız seninle...

emınecm saol dualrınızı eksık etmeyın benden aılelr yzuunden ayrldık onsuzluk ölümden farksızmıs yasayan bı ölüyüm hayallerım 7 yılım bıtıı gıtıı babamm benım yzuumden dun ıckı ıcms sabaha kadar aglamss hayatım bıtıı o bıtıı ben napacammm nasıl dyaanacamm

erz24 arkadaşım hakkında hayırlısı olsun çok üzüldüm :50::50::50:
Umarım düzeltebilceğiniz bi konudur, hayırlısı ..

dilammm allah razı olsun kesın bıtııı ınanamıyorum ama bıttı dayanılcak bısey deıl severek ayrıldık dugunume sayılı gun kala evım hazrkennn herseym yarım kaldı gulucuklerımmm umudumm ben nasıl alısacagm nasıl atlatacagmmm ölümden farkı yokmss

zor bir durum gerçekten, ama zaman herşeyi törpülüyor acıları da ve devam ediyor. Her şeyde vardır bir hayır.umarım hakettiğiniz mutluluğu çok geçmeden bulursunuz

allah razı olsun oyle ama acısıda bana kaldııı onsuzluga nasıl alısırm artık bılmıyorum hayat durduuu yasayan ölüyum kımseyle konsmyrm dua edın

Allah yardımcın olsun ama bu kadar üzme kendini lütfen

severek diyebiliyorsan hala bir çıkış yolu da olmalı... sebebini tam bilemiyorum ama aileler dediğin sey iki genc insanın mutlulugundan öte olmamalı...

Seviyorsan sahip cık derim tabi geri donulemez bir hata yapılmamıssa...

Back