Ben uyku eğitiminde herlade başarılı oldum..oğlum 3,5 aylık ama son 1,5 aydır akşam 9-22:30arası uyuyo..ben öncelikle her akşam aynı şeyleri yapmakla başladım.önce bezini değiştirdim sonra pijamalarını giydirdim sonra da iki göğsümü emzirip yatak odasına geçtik kuzumla..odamız önceleri daha aydınlıktı ama baktık bebekte bi huzursuzluk var..abajuru indirelim yere ve üstüne ışığını kapatacak bişey koyalım dedi eşim ve gerçekten de işe yaradı..odada çok loş bi ışık var birbirimizin yüzünü zor görüyoruz..önceleri kucağımda azıcık tutup sallayınca uyurdu artık emerken uyuya kalıyo hiç uğraşmıyorum..ama oğlum yatırdıktan yarım saat sonra mutlaka uyanır..o zaman da kafasını okşayıp ninni söylüyorum ona hiç kaldırmadan..kuzum 3gündür akşam 9 da yatıyo 3-4 saatte acıktıkça uyanarak sabah 9 a kadar uyuyo..maaşallah..sizler de deneyebilirsiniz...k.validem bu aydaki çocuğun uyku düzeni mi olurmuş getirin sallayalım 10 dk uyusun uyansın dediyse de zafer benimdir..evet bu aylık bebeklerin bile bi uylu düzeni oluyoo
Maşallah canım nazar değmesin hep böyle devam eder umarım. Ben de denemeye çalışıyorum senin gibi ama olmuyo 23.30 olmadan gözler kapanmıyor benim sıpada fena azim yaptım bak şimdi 22.00 de girecek ben de odaya bakalım kim galip gelcek