- 28 Mart 2012
- 9.812
- 27
acaba 2 çay kaşığı ıhlamur kaynatsam iyi gelir mi ki?
Aynen benim oğluşumun da kafası terliyo özellikle emzirirken..kızlar bide bişi sorcam bi sitede okudum meyve suyu değil de meyve püresiyle başlancakmış ek gıdaya..kafam karıştııı..
bn suyuyla basladim daha erken gibi geliyo bana bnm kizim daha kasigi.bile biberon gibi itip yemeye calisiyo ama bi denemek.lazim puresini de..daha faydali sanki.bnmde kafam karisti:)))
bnce sen dikkat et yatarak emzirme gece uyku hali belli mi olur allah korusun..bnde ilk zamanlar oyle yapiodum esim kac kere cocugun.kolunu bacagini kurtarmis benden.guya fikkatliyim tetikteyim( sonra korktum bnde.yinede sen bilirsin cnm
bisi sorcam acaba sizinde bebislerinizin kafasi terliyor mu?bnm kizimin ozellikle uyurken kafasi cok terliyor bildigin islaniyor bu uzun zmndir boyle.vucudunda olmuyo ter sadece kafasinda
Ben gece beraber uyuyoz arada bu teklif genelde esimden gelir.ben o gece uyuyamiyorum dogrudurust korkuyom birtarafina bisey olur diye. Ama sabah esim gittikten sonra onu yanima yatiriyom ellerini tutyom oyle uyuyom amaaaa cok guzel hir duyguuyaaavvHaklısın galiba bunun için bebislerin biraz daha büyümesini beklemek gerekiyo bende dayanamiyoru, ışte cok keyifli geliyo onunla uyumak
Doktor başlangıç demiş bide alerjik olabilr 6 aya kadar koruyucu veremiyorum demiş bi kaç ilaç yazmış 8 kilo olmuş,d vitaminini kesin bıngıldağı biraz erken kapanmaya başlamış demiş ben zaten sürekli unutuyordum d vitaminini vermeyi ama içime şüphe düştü erken kapanmasıyla ilgili hiç iyi şeler okumadım internette
bisi sorcam acaba sizinde bebislerinizin kafasi terliyor mu?bnm kizimin ozellikle uyurken kafasi cok terliyor bildigin islaniyor bu uzun zmndir boyle.vucudunda olmuyo ter sadece kafasinda
Ben gece beraber uyuyoz arada bu teklif genelde esimden gelir.ben o gece uyuyamiyorum dogrudurust korkuyom birtarafina bisey olur diye. Ama sabah esim gittikten sonra onu yanima yatiriyom ellerini tutyom oyle uyuyom amaaaa cok guzel hir duyguuyaaavv
Slm arkafaslar bnm oglusta 13 eylulde dogdu bu bingildak olayi gecn gun dikkatimi cekti sanki cok azalmis gibi geldi doktorada sorucam bakalim ins sorun yoktur kafa capi kac sizinkilerin bide 3.ay kilo 5990 boy 59 bas cevresi 39du sutum yetmiyo mama veriyorum ama ax veriyorum doktora danisicam sut ve mama verenler emzirdikten sonra kac cc mama veriyosunuz
Aynen benim oğluşumun da kafası terliyo özellikle emzirirken..kızlar bide bişi sorcam bi sitede okudum meyve suyu değil de meyve püresiyle başlancakmış ek gıdaya..kafam karıştııı..
canım ben baştan beri d vitaminini eksiksiz veriyorum 4 damla demişti doktor sağlık ocağına gittiğmizde 2 aylık kontolünde sanırım kapanmaya başlamış gibi birşey dedi 3 e indirin damlayı dedi kendi doktorumuzda gerek yok dedi 4 devam ettim şimdi ben de şüphe oluştu bu ay sorcam tekrar sağlık ocağına gerçi kendi doktorumuz her gittiğimizde kontrol ediyor bilemiuorum gecen ay sağlık ocağında 0,5 dedi ölçümüne kapanmak üzere dedi bunun kötü birşey olduğunu bilmiyordum bende
Ben gece beraber uyuyoz arada bu teklif genelde esimden gelir.ben o gece uyuyamiyorum dogrudurust korkuyom birtarafina bisey olur diye. Ama sabah esim gittikten sonra onu yanima yatiriyom ellerini tutyom oyle uyuyom amaaaa cok guzel hir duyguuyaaavv
Şahsi dusuncem ek gıdaya geciceksen arkadaşlar rin dedigi gibi elma suyu havuc suyu yaapabilrisin.doyurucu olsun dersen face de ek gıda diye grup varmis.ordaki tecrubeli annelerin den deneyimlerinden yararlanbilirsin.sana soylemisken bende bakam on hazırlık olsun benim içinde