Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aceleci davranınca normal doğum oldu canım:)
kızlar hepinize merhaba... uzun zamandır girip yazamıyordum 21 ağustosta 36+5 te doğum yaptım:) oğlum ve ben iyiyiz.. Allahım hepinize nasip etsin bu mutluluğu
Merhaba arkadaşlar geçmişe bakamadım bende kızımı 29 ağustosda sezeryanla kucağıma aldım darısı bekleyenlerin başına. 4370 gr 52cm olarak dünyaya geldi kızım.
günaydın kızlar. kaldı 4 günüm hiç bu kadar uzun kalacağımı tahmin etmemiştim:)
Cenzey uzun mu kaldın Eylül annesiyiz yahu normal değil mi doğum süren bayaa azalmış aramız da 4 gün var hadi bakalım hayırlısı bizi haberdar edersin...
ufff çok sıkıldım artık sancım var hergün kanlı akıntım var kasılmam var, açılmam var, ishal oldum midem bulanıyo iştahım yok ama doğurmuyorum artık günler geçmek bilmiyo
Canım kanlı akıntın varsa neyi bekliyorsun gitsene doktora Allah korusun acil müdahele gerekir belki, ishal bende de oluş tu 4 gündür içim dışıma çıktı hem mide bulantısı hem ishal sabah sabah geçsin diye kahve içtim kahve ishale iyi geliyormuş haberin olsun...
herkese günaydın güzel annelerr
bebeğim dogduktan snra göğüs uucu problemi yaşıyporum ve cok canım acıyo
göğüs ucu kullanarak emzrmeye calısyorm
cocıuk doktoru yanlş emzirme teknıgınden kaynaklanıo dedı
bebegınz dogduktan snra bu konuya özellıkle dikkat edın arkadaslar
dogum sancısı gibi cok acır felan dıolardı göğüs ucu ıcın
okadrda degıl ne kadr acıyabılırkı dıyodum gercekten beter bıseymıs((
merhaba arkadaşlar ayy hepinizi çok özledim valla 3 gündür eşim evdeydi pek fırsatımn olmadı girmeye gerçkten eylülü bekleyen çok az kişilerden biride benim:) artık hayırlısı nasılsa yavrularımız için öyle olsun benim 1 2 gündür ara ara belime be sağ kasıgıma saplama şeklinde sancım giriyo ama saniyelik herkes dioya adet sancısı gibi die benim hiç adet sancım olmaz ki nasıl ayırt edicem hiç bilmiyorum
bide kafama takıldı yaa benim doktorum beni gene 2 hafta sonraya çağırdı 39 haftanın içinde olcam kaftaya perşembe ne nstye girdim ne açıklığıma ne çatıma bakıldı okuduğum kadarıyla çoğunuzuun doktoru kontrolleri haftada 1 düşürmüş ve çoktan nsteye girmişsiniz belkide hiç nstye girmeden doğurcam ben bi bildiği vardır diyip kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama genede kafamı kurcalamıyor değil
bide geçen perşembe 36+4 bebeğim 2650 gr dı normal mi sizce doğuma kadar 3ü geçer dedi ama az gbi geldi bana off çok kilo aldımmm bunalıma mı giriyorum ben yaaa 18 kilo almışım yuh bana dimi