- 28 Mart 2012
- 9.812
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmedigimde soruyom yanlis anlama kacgundur cekiyon agriyi duzenlimi agrin acilman varmihem açilmaya yardımcı, hemde ağrıvarı hafifletıyor canım. Bu arada benim ağrı ve sancılar devam ediyor ama ortada bişey yok
Bende de oluyor
Korkma canım ben de aynı senin gibi doğumdan çok çatı muayenesinden korkuyorum diyordum gecen hafta yaptırdım ne kadar rahat olursan o kadar iyi hem 2-3 saniyede bitiyor sen noldugunu daha anlamadan bu hafta bebek gelmezse haftaya tekrar yapacak doktorum
kızlar kalçalarımda acayip ağrı ve acı oluyor bu hafta.. özellilkle geceleri.. sanki biri kalçalarımı yumruklamışta morartı acısı gibi bıçak saplıyorlar gibi.. çok canımı acıtıyor.. sizde de böyle oluyor mu. doğum sancısı böyle kalçadan başlar mı ki
bende bu hafta başladı ve çok acıyor.. dün gece nasıl tuvaletim gelmiş ama kalçamın acısından kendimi döndürüp kalkamadım bi süre... aynen bi yere tutunmadan kalkmak çok zorİki haftadır bende de var o acıdan.Yürüyemiyorum bile.gece sağa sola dönmek işkence gibi bir yerlere tutunmam gerekiyor.Resmen 100 yaşında gibi hissediyorum kendimi
bende bu hafta başladı ve çok acıyor.. dün gece nasıl tuvaletim gelmiş ama kalçamın acısından kendimi döndürüp kalkamadım bi süre... aynen bi yere tutunmadan kalkmak çok zor
cok kasıcam gıbıme gelıyo ınş doktoru kızdırmam:26:
cok kasıcam gıbıme gelıyo ınş doktoru kızdırmam:26:
canım inşallah çabucak kavuşursun bebeğine nezamandır yoktum kocaman olmuşssunuz
bende uc hafta o agrıyı cektım magnezyum gecırdı hala ıcıyodum ama burda arkadaslar dogumu gecıktırıyo son aylarda sancıyı engellıyo demısler bende ıcmeyı bıraktım.zaten gecmıstı cok sukur.hakketen son aylar sıkıntılıymıs kızlar
Kızlar ben artık emınım benım kız gelmıcek karnımda yaslanıp kalacak herhalde umudumuz kalmadı artık bende dıkkkat etmıcem hanı dıyolar ya merdıven ın cık yururus yap saatlerce ınanın hepsını o kadar cok yaptım kı daha hala gelmeye nıyetı yok bende bu saatten sonra full yatıcam hıc umrumda deıl gelıp gelmemesı sınırlerım bozuldu ya
Kızlar ben artık emınım benım kız gelmıcek karnımda yaslanıp kalacak herhalde umudumuz kalmadı artık bende dıkkkat etmıcem hanı dıyolar ya merdıven ın cık yururus yap saatlerce ınanın hepsını o kadar cok yaptım kı daha hala gelmeye nıyetı yok bende bu saatten sonra full yatıcam hıc umrumda deıl gelıp gelmemesı sınırlerım bozuldu ya