Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar herkes iyidir inş hayırlısıylan bayramıda atlattık bakalım yarın kontrolüm var kızlar size sorum şimdi annemle eşim temizlik yapcak ama ne zaman başlamalıyız yani bu hafta daha erken mi başlamak için
midem yanıyoooo uyuyamıyorum boğazım acıyo artık asitten.allahım sen bize yardım et.
gunaydınlarrrr...bır hafta daha beklemek ıyyı olur sankı halıları kaldır serme daha dogumunu yapınca annen yada eşin serer ben oyle yapıcam dogum tarıhınız bellı mı sezeryan tarıhı yada
herşey çok ters gidiyor...
okullar 16sında açılıyor.beklenen doğum tarihi 15i.ve biz lojmandan 19unda taşınmak zorundayız...
istanbul/ tuzlada ilkokula yakın ev arıyorum fakat gidip görmem herhalde imkansız bu saatten sonra
bağıra bağıra ağlamak istiyorum herşey üst üste geldi
gaviskon şurup öneriyorum..benim drum ilaca karşıdır bunu düşünmeden yazdı mide yanması için ve gerçekten etkili..druna bi sor istersen...
inş cnm dediğin gbi olur, bebeişim de sana benzesn o zaman maşallah hareketlerimiz çok sık ve çok belirgin.. yaramaz olurlarsa da yapçak bi şey yok :))Ben izlemiyorum korkmamak icin bu arada her hareketli bebek yaramaz olacak diye birşey yok ben annemin karnında cok hareketliymisim ama bebekligim cok ama cok usluymus benim bebeğim de çok hareketli ama bnm içime uslu bir bebek olacakmış gibi doğuyor
ben de aynen öyle hissettm benm doktorum da çok pozitif çok doğal tatlı belki bzim hkayelermiz de böyle olucak demi sabredip beklemek lazım ..Azcik kiskandim ben okurken.benim doktorumda guleryulzudur iyidir ama bu doktora hayran olmamak mumkun degil
herkese günaydın
dün bebeğimin hareketlerini normalden az hissettim doktora gittik şükür bebeğim iyiymiş 15 gündür görmüyodum en azından güzel haberlerini almış olduk bakalım yarın da kontrolümüz var doktorumuz ne diyecek çatı muaynemiz de var bir de bende acayip mantar olduğunu farkettim yarın onu da sorucam
kızlar çok alakasız olucak ama sizlere de sorayım dedim bebek şekeri yaptıran yaptırcak olan var mı bi saattr nette ona bakıyorm pek anlamadğm bi konu..
hayırlı haberlerle gel canım inşallah temizliği bende bu hafta tekrarlatacağım eşimle arefe günü temizledik ama 15inden sonra doğumu bekle dedi doktorumuz o yüzden halıları ve koltukları sileceğiz malum bayramda gelen gidenimiz de oldu bende salonda uyuduğum için terliyorum haliyle ence vaktidir sonra üstünden yine geçilir sen hastaneden gelene kadar..günaydın kızlar herkes iyidir inş hayırlısıylan bayramıda atlattık bakalım yarın kontrolüm var kızlar size sorum şimdi annemle eşim temizlik yapcak ama ne zaman başlamalıyız yani bu hafta daha erken mi başlamak için
herkese günaydın
dün bebeğimin hareketlerini normalden az hissettim doktora gittik şükür bebeğim iyiymiş 15 gündür görmüyodum en azından güzel haberlerini almış olduk bakalım yarın da kontrolümüz var doktorumuz ne diyecek çatı muaynemiz de var bir de bende acayip mantar olduğunu farkettim yarın onu da sorucam
günaydıınn herkeseee.. henüz kahvaltı yapmadan buraya geldim artık uzun uyuyorum maşallah bu hiç iyi olmadı bi ay sora uyku uyku die ağlıycam yanlş zamanda alıştım uyumaya galiba :))
inş cnm dediğin gbi olur, bebeişim de sana benzesn o zaman maşallah hareketlerimiz çok sık ve çok belirgin.. yaramaz olurlarsa da yapçak bi şey yok :))
ben de aynen öyle hissettm benm doktorum da çok pozitif çok doğal tatlı belki bzim hkayelermiz de böyle olucak demi sabredip beklemek lazım ..
kızlar dünden beri garip bi akıntım var gayet fazla oluyor arada dışına çıkıyor acaba bi durum mu var yarın dr kontrlüm var bakalımm bu kadar erken tarhte gelmez kızım inş.. daaa yatağmz yok annannemz burda diill kzıım duurrr :)))
merhaba.. mantar olduğunu nasıl farkettin ve bu mantar denilen şey nasıl bir şey tarif eder misin? Çünkü benimde kaşıntım oluyor acaba mantar mı diye düşündüm ama emin olamadım e malum artık göbüşten bir şey de göremiyorumm
kızlar çok alakasız olucak ama sizlere de sorayım dedim bebek şekeri yaptıran yaptırcak olan var mı bi saattr nette ona bakıyorm pek anlamadğm bi konu..
merhaba.. mantar olduğunu nasıl farkettin ve bu mantar denilen şey nasıl bir şey tarif eder misin? Çünkü benimde kaşıntım oluyor acaba mantar mı diye düşündüm ama emin olamadım e malum artık göbüşten bir şey de göremiyorumm
1 saate yakin karnim agriyor gaz agrisi gibi sabah kabiz gibiydim sonra ishale yakindim..sekerli su soda iciyomm