2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selamlar kızlar...
çarşamba günü 50 lik şeker yüklemem yapılmıştı sonucunu göndermişler normal 130 altı sizin değeriniz 141 diye. biraz canım sıkıldı doğrusu :KK5:

bizi arayın demişler birazdan arayacağız bakalım ne diyecekler bana da diyet yolu görünüyor galiba... offffffff.....:KK14:

Selam kızlar.. Geçmişi okuya okuya geldim. Doğum benim de geliyor aklıma. 15 gün önce sordum doktoruma ilk defa, "doğum şeklim ile ilgili ne düşünüyorsunuz?" diye.. "Normal" olacak dedi. Epidurali sordum. Tavsiye ederim, çok rahat edersin dedi. Ayy çok heyecanlı.. Görücez bakalım nasıl olacak?:KK55:

Kızlar bu arada biz yarın kendi evimize taşınıcaz. 5 yıldır kiradaydık. Çok heyecanlıyım :KK52:

Selam kızlar.. Geçmişi okuya okuya geldim. Doğum benim de geliyor aklıma. 15 gün önce sordum doktoruma ilk defa, "doğum şeklim ile ilgili ne düşünüyorsunuz?" diye.. "Normal" olacak dedi. Epidurali sordum. Tavsiye ederim, çok rahat edersin dedi. Ayy çok heyecanlı.. Görücez bakalım nasıl olacak?:KK55:

Kızlar bu arada biz yarın kendi evimize taşınıcaz. 5 yıldır kiradaydık. Çok heyecanlıyım :KK52:

inşallah dilediğin gibi olur canım.. hayırlı olsun yeni evinde yavrunu güle güle büyütmeyi nasip etsin Rabbim :nazar:

selamlar kızlar...
çarşamba günü 50 lik şeker yüklemem yapılmıştı sonucunu göndermişler normal 130 altı sizin değeriniz 141 diye. biraz canım sıkıldı doğrusu :KK5:

bizi arayın demişler birazdan arayacağız bakalım ne diyecekler bana da diyet yolu görünüyor galiba... offffffff.....:KK14:

pekı kaç kılo aldın canım hamılelgınde
acaba kıloylamı alakalı
ben genelde bır ıkı gıdıodum ama bu ay 3u gectım gıbı
oda benı korkutuyo sekerle alakalı ama hayrlısı ıns

hayırlı olsun canım eviniz bebeğinizle sağlıkla büyüsün içinde :)

hayrlı olsun canım
bebegin kısmetıyle gelıyo desene
darısı basımıza ınsallah:):):)

Merhaba Arkadaşlar,
2 gün önce bende 75lik şeker yüklemesi yaptırdım, sonuçlar biraz canımı sıktı açıkcası:KK43: açlık şekerim normal fakat 60dk glukoz 176, 120 dk glukoz 147 çıktı. Üst sınıra çok yakın ded doktorum dahiliyeye yönlendirdi. Bugünde hba1c yaptılar. Dahiliye doktoru kan şekeri ölçüm cihazlarından alıp evde günde 4 kez kanımı ölçüp değerlerini kaydetmemi istedi. Off çok moralim bozuldu gerçekten. Durup dururken bide bu çıktı başıma :KK43: benim durumumda olan anne adayları siz hangi kan ölçüm cihazını aldınız? Tavsiye edebileceğiniz bir marka mevcutmudur?

Merhaba Arkadaşlar,
2 gün önce bende 75lik şeker yüklemesi yaptırdım, sonuçlar biraz canımı sıktı açıkcası:KK43: açlık şekerim normal fakat 60dk glukoz 176, 120 dk glukoz 147 çıktı. Üst sınıra çok yakın ded doktorum dahiliyeye yönlendirdi. Bugünde hba1c yaptılar. Dahiliye doktoru kan şekeri ölçüm cihazlarından alıp evde günde 4 kez kanımı ölçüp değerlerini kaydetmemi istedi. Off çok moralim bozuldu gerçekten. Durup dururken bide bu çıktı başıma :KK43: benim durumumda olan anne adayları siz hangi kan ölçüm cihazını aldınız? Tavsiye edebileceğiniz bir marka mevcutmudur?

geçmiş olsun banada 75 gr yükleme yapıldı.
açlık kan şekerim normal
1.saat 187
2.saat 137
doktorum sadece diyetisyene yönlendirdi beni.2 haftadır diyet yapıyorum yarın tekrar bakılacak kan şekerime.

pekı kaç kılo aldın canım hamılelgınde
acaba kıloylamı alakalı
ben genelde bır ıkı gıdıodum ama bu ay 3u gectım gıbı
oda benı korkutuyo sekerle alakalı ama hayrlısı ıns
ben 4. aydan sonra ayda 2 kilo falan alıyorum toplamda en azla 7 kilo aldım gibi ama kiloyla alakalı olduğunu sanmıyorum canım.. ama şekeri olanlarda fazla kilo alımı olabiliyormuş biyerde öyle okudum...

bende doktorumu aradım pazartesi sabahtan 100 lük yükleme yapacaklar inşallah iyi çıkar.. bazı soran arkadaşlar vardı 12 den sonra bişey yiyip içmek yok ama sadece su içebilirmişim öyle dediler...

Merhaba Arkadaşlar,

canım hiç canını sıkma hamilelerin %60 ında hamilelikte şeker çıkıyomuş banada 75 gr yüklendi açlık 98 çıktı
60. dk da 163
120. dk da 151 çıktı ve doktorum diyetisyene gönderdi bugün diyetisyene gittim yarın diyete başlıycam iki hafta sonra tekrar gel dedi sanırım test tekrarlancak ona göre bir yol izlenecek ben internetten araştırdım orda diyetisyen ile düzeltilmezse dahiliyeye yönlendiriliyor insilün veriliyormuş vücuda senin dr neden diyetisyene göndermeden dahiliyeye yönlendirdiki acaba ?

facede ki grup kuruldugundan berı burası pek sessiz:KK43:
canım facede kurulan grup hangisi nedir bende katılmak isterim iş yeri,inde rahat oluyor face ama bu siteye giremiyorum sana zahmet bana link yada grup ismini mesaj atarsan sevinirim burda belki göremem haftasonu gelmezsem ama mesaj iyi olur :))) şimdiden teşekkürler :nazar:

kızlar iyiakşamlar nasılsınız bugün temizlik yaptım resmen bittim birazda alışveriş yaptım kızımın odası için oda hazırlayan arkadaşlar resimlerini koyalım ben bitirince koycam hem fikir olur şimdilik böyle :KK16:

canım hiç canını sıkma hamilelerin %60 ında hamilelikte şeker çıkıyomuş banada 75 gr yüklendi açlık 98 çıktı
60. dk da 163
120. dk da 151 çıktı ve doktorum diyetisyene gönderdi bugün diyetisyene gittim yarın diyete başlıycam iki hafta sonra tekrar gel dedi sanırım test tekrarlancak ona göre bir yol izlenecek ben internetten araştırdım orda diyetisyen ile düzeltilmezse dahiliyeye yönlendiriliyor insilün veriliyormuş vücuda senin dr neden diyetisyene göndermeden dahiliyeye yönlendirdiki acaba ?

Bende diyetisyene gönderirler diye düşünüyordum fakat nedense evde kan şekeri ölçümüne devam etmemi istedi dahiliyeci. Sadece hamur işi yeme, yaz meyvelerini az tüket ,pirinç makarna yeme dedi. Başkada hiçbir yorum yapmadı. 4-5 gün ölçüm yap görüşelim tekrar dedi. Canım senin diyetinin içeriği nasıl? şahsen ben şu an her gıdaya şüphe ile bakmaya başladım resmen bütün gün açtım:KK43: bide günde 4 kez şeker ölçme psikolojisi bile rahatsız etti ama malesef yapacak birşey yok:/

geçmiş olsun banada 75 gr yükleme yapıldı.
açlık kan şekerim normal
1.saat 187
2.saat 137
doktorum sadece diyetisyene yönlendirdi beni.2 haftadır diyet yapıyorum yarın tekrar bakılacak kan şekerime.

Canım sanada çok geçmiş olsun, ben son 2 haftadır çok fazla tatlı hamur iş ve meyve yemiştim. Acaba diyorum ondan olmuş olabilir mi :/, şu ana kadar hiç şeker problemi yaşamamıştım umarım doğumdan sonrada herşey eski haline döner hepimiz için.

Senin diyetinin içeriği nasıldı ? Umarım yarın sonuçların çok ama çok iyi çıkar, benide bilgilendirmeyi unutma lütfen. İyi haberlerimi bekliyorum:)

Bu arada sende İzmirdesiniz sanırım, Hangi hastahaneye gidiyorsun? Ben Medical parka gidiyorum gebeliği öğrendiğimden beri.

Hahhaaaa? Ne güzelll doğumlar konuşulmaya başlanmış artık...gerçi henüz erken şuan tüm doktorlar normal der çünki bebeğin pozisyonu tam netleşmemiştir en doğal olandan yana tabiki herkes inşallah herkes az ağrılı sancılı doğumlar yaşar... Epidüral tabiki cok güzel bir konfor ama belkide hiç epidürale gerek kalmadan pıt diye doğuverir bebekler:)))yeni evinizde şimdiden hayırlı olsun tatlım iyi günlerde güle güle oturun..

Ya arkadaşlar doktorunun muayehanesine gidenler şeker yüklemeniz nasıl yapıldı benim bildiğin parmak ucundan şeker aletiyle kan aldı glikozu içtim bi saat sonra yine aynen aldı ama herkes kan alındı vs dio şaşırıorum:44:

Ya arkadaşlar doktorunun muayehanesine gidenler şeker yüklemeniz nasıl yapıldı benim bildiğin parmak ucundan şeker aletiyle kan aldı glikozu içtim bi saat sonra yine aynen aldı ama herkes kan alındı vs dio şaşırıorum:44:

benim kolumdan 3 kere kan aldılar birer saat arayla.75 lik yaptırttı doktor.

X