2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
hayırlı cumalar arkadaşlar doktordan geldim şimdi ama malesef kese çok az gelişmiş büyük ihtimal boş gebelik pazartesi belli olcak ve kürtaj olucam hayırlısı diyorum Rabbime inancım sonsuz mutlaka bi hayır vardır tek korkum operasyon sonrası oğlumla ilgilenenmemek ama inş onunda kolaylığını verir mevlam bana dua edin kızlar sağlıksız bi gebelikse zaten bu şekilde oluyormuş ve buda bi mucize aslında Rabbim kuluna çekemeyeceği yükü vermezmiş daha en baştan böyle olması hayırlıysa böyle olsun sizlere sağlıklı güzel gebelikler diliyorum Allaha emanet olun

hayırlısı boyleymıs canım bakarsın o gune kadar toparlar bebiş gerı doner hakkınızda hayırlısı neyse o olsun :)

geçmiş olsun canm umarım p.tesi hayırlı haberlerle gelirsin canm Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inş.

allah yardımcın olsun mübarek günde dualarımız seninle.. bende öncekinde 7 haftalık kalp atışını görmeye diye gtmiştim gelişmediğini öğrendim 2 gün sonrada kürtaja aldı zaten
inşallah ilerleme vardır kontrolleri ihmal etme içini ferah tut...

progestan ve şuursuzca uyku ben uyumaya gidiyorum hanımlar.. şaşı bakıyorum artık okuyabilmek için...

geçmiş olsun cnmm, inşallah hakkınızda hayırlısı olur..Hiç belli olmaz belki son anda bi süpriz yapabilir bebişiniz sizee..Senin de dediğin gibi sağlıksız bi gebelikse de tabiki de böyle olması daha iyi..Sen zaten yeterince olgunluk gösteriyorsun.Allah yardımcın olsun, hayırlısını versin inşallahh..

slm hamişlerim valla çok sabırsızlarımız var aramızda heee kız bide beni düşünün ben ayın 20 sinde gideceğim doktor o güne çağırdı beni aç gel dedi sabahtan .ben keseyi ayın 31 inde gördüm 1 cm ama bebeğimi göremedim doktor yavaş yavaş heyecan yok dedi ayın 20 sine az kaldı ama geçmiyor ki yaaa

desteğinizi için teş. arkadaşlar

hayırlısı neyse o olsun inş pazaretsi belli olunca yazarım aeolun

nuberra
tatlım benim allahtan hep hayırlısını istiyoruz hayırlısı olsun hepimiz için üzülme .

Son düzenleme:

Canım sakın canını sıkma.Benmde 8 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum ve doktor büyük ihtimal sağlıksız bi bebekti ve vücudun onu kabul etmedi dedi.Çok şükür dedm.Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsn.Kürtaj olursan eğer mutlaka sana yardımcı olcak birini bul annen k.validen gibi.Çünkü zor hem çocuk hem can acısı.Rabbim hakkında hayırlısını versin.

çok geçmiş olsun canım kesen ne kadar ki canım?

çok geçmiş olsun canım inşallah hakkında hayırlısı olur bence olumlu düşün bırakma kendini umudunu kesme bebişinden doktorlar bazen saçmalıyor oyuzden bekle bol bol dua et

Merhaba kızlar bende bugün gittim kontrole kese 2,17 cm olmuş geçen çarşamba 0,48 mm di. Bebişimide gördük hayırlısıyla ama doktor kalp atışlarını dinletmedi.
Sanıyorum çok ilgisiz bir doktor benim heyecanımı paylaşmıyor beni ne yapıp ne yapmamam konusunda bilgilendirmiyor. Onun beni yönlendirmesi gerekiyor. Sürekli ben sordum bugün bebek gözüktü mü, kalp atışını duyabilir miyiz diye çok az duyulur daha ay sonunda gel daha net duyarız dedi oysa ben bu günü sabırsızlıkla bekliyordum üzüldüm biraz.
Avcılar-Beylikdüzü'nde tavsiye edebileceğiniz doktor var mı?

maaşşallah barekAllah gördünmü mercimeğini darısı başımıza canım bende beylikdüzüne yeni taşındım çok araştırmalar sonucunda medilife hastanesinde selda hanımı buldum kadın çok ilgili sıra beklerken sesleniyo mesela hastası yoksa dışarı çıkıyor öyle sesleniyor felan benim ilk ayımdı ve hemen hamiş kaldım.forumlarda araştır çok tavsiye eden var.ayrıca hastane özel ama fiyatları çok uygun

bende bende bende duymak istiyorum yaaa

bende bende bende duymak istiyorum yaaa

ama o bebeği ilk gördüğümüz zaman hani 7 haftalıkken falan, kalp atışı duyuluyormuş, ama çok net gelmiyormuş, benim bir arkadaşım var da şu anda 8. ayında o öyle söyledi, bence doktorlar o yüzden dinletmek istemiyor. bir dahaki kontrole gttiğinde daha iyi duyulsun diye olabilir..

Bende Avcılar medicana ya gidiyordum ama bir daha gideceğimi hiç sanmıyorum. İnsan dinletmez mi hiç kalp atışını ya 1 kere attığını bile dinletse herşeyim feda uyuz oldum
Bizim doktor bugün 40 dk bekletti bizi geç kalmış birde başından savar gibi yaptı. Bir sürü test istedi yine ay sonunda gel dedi gider miyim hiç bi daha !!! Ay sonuna kadar net bi araştırma yapıp iyi bir doktor bulup bundan sonra hamileliğime onunla devam etmek istiyorum. Medilife de ne kadar muayene ücreti ben ssk lı olduğum için medicanada 37 tl ödedim muayeneye.

Eminim öyledir bende araştırmıştım zaten çok az duyulduğunu biliyorum ama ne bilim şimdi ay sonunu bekliycez mecbur Bebişi gördük ya o bile iyi. ALLAH herkese bebişini görmeyi kalp atışlarını duymayı sağlıklı bir doğum olmasını nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…