2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Şanlı olanlardansız bir kerede tutması iyi olmuş senin için. Hayırlısı ile çocuklarımızıda rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
evet canm bende hala şoktaym nasıl oldu diye ama Rabbimin yapamayacağı şey yok canm ol dedi ve oldu:))

aynı ağrılar bende de var tatlım.ilk başlarda korkmuştum ama alıştım artık:)inşallah sağlıkla alırız bebeklerimzi kucağımıza:)

banada çarşamba 5 mm dedi.haftaya cuma kontrole çağırdı.ama benim doktorum vajinal ultrasonla bakmıyo.karından ultrasonla baktı.

Kiminin vajinal kiminin üstten bakıyor. biz bebek konusunda beklediğimiz ve sürekli kontrollerim olduğundan kesin emin olmak için alttan bakmış olabilir. Çünkü alttan bakıldığında küçükte daha net gözükebiliyor. Sanırım doktoruna bağlı.

Bende bekleyenlerden olduğum için duygularını ve durumunu çok iyi anlıyorum. Kontrolun ne zaman ?
13 ü çarşamba canm yaa heyecanlıyım valla:)
hemşirem ozamana vereyim keseyi nasipse hemen görürüz b,%90 kalp atışınıda görebiliriz demişti onun için 13üne aldık

13 ü çarşamba canm yaa heyecanlıyım valla:)
hemşirem ozamana vereyim keseyi nasipse hemen görürüz b,%90 kalp atışınıda görebiliriz demişti onun için 13üne aldık

Hayırlısı inşallah bende pzartesiyi bekliyorum . Dediğin gibi muhtemel olarak seninde kalp atıları duyulabilir. Çok güzel duygular ya.
Kasıklarında ağrı var mı?

evet vajinal ultrason bir hafta daha erken görme şansı tanıyo.ama doktorun çalışma anlayışı.benimki bakmadı haftaya attı kontrolü.zaten bakmasınıda istemezdim.herşeyin hayırlısı.şimdi gün sayıcaz.1 hafta var daha benim kontrole.

Sende muhatemel olarak cuma günü kalp atışlarını duyabilirsin o halde

Hayırlısı inşallah bende pzartesiyi bekliyorum . Dediğin gibi muhtemel olarak seninde kalp atıları duyulabilir. Çok güzel duygular ya.
Kasıklarında ağrı var mı?
canm bizim tüp bebek tedavisinden dolayı rahim olması gerektiğinden dahada büyüyo o yüzden o ağrılarım hepinizinkinden 2 kat daha büyük.. göğüslerim hem füze gibi hemde aşırı bi mavi damarlanma var canm bide 2-3 gündür sabahları hafif bulantı baska bişey yok çok sükür...

kızlar ben daha çizelgemi bile yapamadım...kaç haftalık hamile olduğumu bile net bilmiyorum..doktor 3 haftalık dedi 1 hafta önce keseyi gördü ama 14 şubata gün verdi o zaman belli olur dedi kalp atışını felan duyarsak 6 veye 7 haftalık olur dedi...benim neden karışık olduğumuda biliyordur bazı arkadaşlar sat tarihim 03 aralık adetim 13 gün geçince kan testi yaptı dr.negatif sonra adet söktürücü verdi içtim hala hasta olmadım tets yaptım pozitifti...inş. Allahım bu sefer sağ sağlim kucağıma alırım bebişimi...

Bende ara ara ağrı oldukça seviniyorum . Bebk yerleşmeye çalıştığından ağrıların olması muhtemel diyorlar. Kasıklarım ağrıdıkça iyi olduğunu düşünüyorum. Sana da onun için sordum .

Herşeye değiyor işte hayırlısı ile kucağımıza aldığımızda bitecek bu sıkıntılar.

MELEKCİ senin geç döllenme olmuş sperm
1hafta canlı kalabiliyor rahimde benimde sat 11aralik 8haftslik olması lazım ama 6hafta2 günlük

Kan tahlilinde normaslde çıkması lazımdı talihsizliğin olmuş. Kalp atışlarını duymak için ileri tarihe vermiştir. Gerçekten karışık bir durum olmuş tedirginliğini anlıyorum ama şunu söyleyeyim içini ferah tut. söktürücü kullanmana rağmen bak bebeğin çok güzel tutunmuş . sevinmelisin bence ve sabırla beklemelisin. Olumsuz değil hep olumlu düşüneceğiz. En büyük moralimiz bu

mrhb kızlar nasılız bugun benım hıc tadım yok ya agrılarım var ve sureklı bı uyku halı var sıkılıyorum cok of su haftaya cuma bı gelseydıde bebegımızın kalp atısını bı duysaydık rahatlayacagım bıraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…