- 19 Ocak 2013
- 151
- 0
Bende Avcılar medicana ya gidiyordum ama bir daha gideceğimi hiç sanmıyorum. İnsan dinletmez mi hiç kalp atışını ya 1 kere attığını bile dinletse herşeyim feda uyuz oldum
Bizim doktor bugün 40 dk bekletti bizi geç kalmış birde başından savar gibi yaptı. Bir sürü test istedi yine ay sonunda gel dedi gider miyim hiç bi daha !!! Ay sonuna kadar net bi araştırma yapıp iyi bir doktor bulup bundan sonra hamileliğime onunla devam etmek istiyorum. Medilife de ne kadar muayene ücreti ben ssk lı olduğum için medicanada 37 tl ödedim muayeneye.
kesinlikle değiştir ozaman canım ben medilifetan gerçekten memnunum asistan kızlarda çok tatlı.mesela ben salı günü doktora gittim doktor erken gelmişsin paranı geri al sonra gelirsin dedi başka doktor olsa hiç öyle dermi 25 tl canım tahliller felan çok ucuz ben beylikdüzü medicanada kan testini 62 tl ye yaptırmıştım ve ssklıydım ama şuan ssk yok ve medilifeta kan testine 19 tl ödedim ucuz ama ilgili istersen bi araştırma yap selda hanım hakkında selda örnek hanımoğlu tam ismi