- 22 Mart 2012
- 479
- 0
bende de var bel agırısı ayaga kalkarken sağ kasıgımda ağrı oluyo. bi de benim sabahları bulantım git gide artıyor. ama şikayet etmiyorum bebişim sağlıklı olsun yeter ki :)))
Aynen canım, benim de ağrıdan değil şikayetin korkum ona bişey olmasın, yani ağrıması normal bişiydir dimi, ben henüz doktora gitmedim çünkü, sağlık ocağında kan testinde çıktı, biraz büyümesini bekliyorum, en azından kalp atışlarını duymayı arzu ediyorum
inş. duyarız canım hepimiz hayırlısıyla. ben bi düşük yaptıgım için hemen gittim doktora mecburen.
aslında gitsen vitamin folik asit hapları falan verirdi başlardın bi an önce.
adet sancısı gibi sancılar olması normal diye biliyorum ben.
kızlar vajinal ultrson yaptırıpta kese ve kalp atışını gören varmıydı:44::44:
Günaydın kızlar.Dün akşam bıraktığım yerden okuyayım dedim.Maşallah anca bittiDün akşam söylemesi ayıp canım balık istiyo die eşim kızarttırıp getirdi.ekmeksiz baya yedim.Ama hala midemde, sanki çıkarsam rahatlıcam.Midem bulanıyo ama kusamıyorum.Balığın tadı hala ağzıma geliyo.1 ay balık yiyemem artık
Günaydın kızlar.Dün akşam bıraktığım yerden okuyayım dedim.Maşallah anca bittiDün akşam söylemesi ayıp canım balık istiyo die eşim kızarttırıp getirdi.ekmeksiz baya yedim.Ama hala midemde, sanki çıkarsam rahatlıcam.Midem bulanıyo ama kusamıyorum.Balığın tadı hala ağzıma geliyo.1 ay balık yiyemem artık
canm bende çarşamba gideceğim senin sat bende 3 gün önce buda demek oluyoki eger senin p.tesi görülürse belki benmde çarşamba görülebilir.. yani tabi Allah ın izniyleBenden vajinadan baktı doktorum. Daha küçüktü karından göremeyiz dedi. Kalp atışlarınıda sanırım alttan bakarak kontrol eder. pazartesi gideceğim. tekrar haberlerim
günaydın canm hayırlı olsun bebişin inş. sağlıkla kucağına alırsın... ne güzel yeni evlenmişsin ve hemen hamile kalmışsın:))
ooo daha dur bu bi kaç güğn devam edecek . Ben öğreneli dün 1 hafta oldu hala işime adapte olmakta zorluk çekiyorum . Çok farklı ve heyecan verici bir duygu
canm bende çarşamba gideceğim senin sat bende 3 gün önce buda demek oluyoki eger senin p.tesi görülürse belki benmde çarşamba görülebilir.. yani tabi Allah ın izniyle
Rabbim cabucak yüzünü güldürmüş işte ne güzel canm biz ne zametle adık yavrumuzu inş.teşekkürederim canım... amin, yaşım yirmi dokuz o yüzden vakit kaybetmek istemedim. :)
amin canm inş. duyarım hatta duyarız.. Rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin..Geçen hafta pzt si kese gözüktü . bu Pazartesi kalp atışlarını bile duyabiliriz dedi doktorum. Sanırım yine vajinal muayene edebilir. Açıkçası bnm için sakıncası yok. güveniyorum doktoruma.
Sende çarşama belki kalp atışlarını bile duyabilirsin.
birde öyle duygusalım ki gözlerim hep dolu dolu senin yazını okurken bile aktı akacak gözümden yaşlar bu aptal halime gülüyorum içimden aynı anda hem ağlayasım hem gülesim var yani, kendimi çook özel hissediyorum. :)))
kızlar vajinal ultrson yaptırıpta kese ve kalp atışını gören varmıydı:44::44:
mide bulantınız başladı mı[/QUOTE/]
ben de daha bişey yok canım:)
Rabbim cabucak yüzünü güldürmüş işte ne güzel canm biz ne zametle adık yavrumuzu inş.
sonunuda görürüzde zahmetlerimize değer... geröi suan yaşattığı duygu bile zahmetlerime değdiğini belli ediyo canm:)
amin canm inş. duyarım hatta duyarız.. Rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin..
bende güveniyorum canm dr uma zaten ilk tüpümü ona yaptırdım ve ALLAH ın izniyle tuttu..
benmkide hem alttan bakıyodu şimdiye kadar yumurtaları rahimi iyi görmek için ama gebelik sürecinde napar bilmiyorum ama içimiz rahatlayacaksa ben alttan bakmasına razıyım..
Geçen hafta pzt si kese gözüktü . bu Pazartesi kalp atışlarını bile duyabiliriz dedi doktorum. Sanırım yine vajinal muayene edebilir. Açıkçası bnm için sakıncası yok. güveniyorum doktoruma.
Sende çarşama belki kalp atışlarını bile duyabilirsin.
kesene kaç mm dedi doktor?