Bende Avcılar medicana ya gidiyordum ama bir daha gideceğimi hiç sanmıyorum. İnsan dinletmez mi hiç kalp atışını ya 1 kere attığını bile dinletse herşeyim feda uyuz oldum
Bizim doktor bugün 40 dk bekletti bizi geç kalmış birde başından savar gibi yaptı. Bir sürü test istedi yine ay sonunda gel dedi gider miyim hiç bi daha !!! Ay sonuna kadar net bi araştırma yapıp iyi bir doktor bulup bundan sonra hamileliğime onunla devam etmek istiyorum. Medilife de ne kadar muayene ücreti ben ssk lı olduğum için medicanada 37 tl ödedim muayeneye.
Eminim öyledir bende araştırmıştım zaten çok az duyulduğunu biliyorum ama ne bilim şimdi ay sonunu bekliycez mecburBebişi gördük ya o bile iyi. ALLAH herkese bebişini görmeyi kalp atışlarını duymayı sağlıklı bir doğum olmasını nasip etsin.
Kızlar merhaba,
Nasılsınız bugün? Daha yeni girebildim çok yoğundu bugün çalışma hayatım
Dün doktora gittim bana çocuğun 5 haftalık olduğunu söyledi. Keseyi gördük şükürler olsun ama içinde bebek yok. Olmayabilir boş gebelik olabilir dedi. Eşiminde benimde moralimizi çok bozdu. Ablamda ciciler almış gelmiş kız da üzüldü. Sonra eve geldik ben hesapladım 6. haftadayım. Hatta bugün 6+1. Yani imzamda da gözüktüğü gibi haftası 6 yavrumun. Bu doktor neden 5 dedi anlayamadım. Şimdi acaba boş gebelik mi diye korkuyordum. Birde korunurken hamile kaldım ya acaba olabilir mi diye çok endişelerim var. İçim hiç rahat değil. Kurtköy Emsey hastanesine gitmeyi düşünüyorum. Şükran hanım diye bir doktor varmış çok iyi olduğunu söylüyorlar ama orda da doğuma kesin doktorunla giriş yokmuş. Gece doğum yaparsan kime denk gelirse o giriyormuş. Kafam çok karıştı nereye gidip ne yapacağım bilemiyorum..
korkma canım benimde sadece kese gözüktü.haftaya bidaha çağırdı doktor.kesen kaç mm?
sanırım altta yazıyor. 8.1 mm diye
sanırım altta yazıyor. 8.1 mm diye
Kızlar bende hiç doktora gitmedim ne zaman gidiyim sizce ?
Daha 5+1 :)
hayırlı cumalar arkadaşlar doktordan geldim şimdi ama malesef kese çok az gelişmiş büyük ihtimal boş gebelik pazartesi belli olcak ve kürtaj olucam hayırlısı diyorum Rabbime inancım sonsuz mutlaka bi hayır vardır tek korkum operasyon sonrası oğlumla ilgilenenmemek ama inş onunda kolaylığını verir mevlam bana dua edin kızlar sağlıksız bi gebelikse zaten bu şekilde oluyormuş ve buda bi mucize aslında Rabbim kuluna çekemeyeceği yükü vermezmiş daha en baştan böyle olması hayırlıysa böyle olsun sizlere sağlıklı güzel gebelikler diliyorum Allaha emanet olun
ama sana vajinal ultrasonla mı baktı doktor?
Merhaba kızlar bende bugün gittim kontrole kese 2,17 cm olmuş geçen çarşamba 0,48 mm di. Bebişimide gördük hayırlısıyla ama doktor kalp atışlarını dinletmedi.
Sanıyorum çok ilgisiz bir doktor benim heyecanımı paylaşmıyor beni ne yapıp ne yapmamam konusunda bilgilendirmiyor. Onun beni yönlendirmesi gerekiyor. Sürekli ben sordum bugün bebek gözüktü mü, kalp atışını duyabilir miyiz diye çok az duyulur daha ay sonunda gel daha net duyarız dedi oysa ben bu günü sabırsızlıkla bekliyordum üzüldüm biraz.
Avcılar-Beylikdüzü'nde tavsiye edebileceğiniz doktor var mı?
Allah sabır versin. Farklı bir doktora daha git istersen. Belki farklı birşey söyler.
karnımın üstünden baktı idrara sıkışık mısın diye falan sordu. neden öyle dedi bende bilmiyorum işte. tedirgin etti beni. yani genel olarak iyi dedi. mide ekşimelerimi sordum normal bir gebelikte olmasını istediğimiz şeyler bunlar dedi. Sonra da boş gebelik olabilir dedi
karnımın üstünden baktı idrara sıkışık mısın diye falan sordu. neden öyle dedi bende bilmiyorum işte. tedirgin etti beni. yani genel olarak iyi dedi. mide ekşimelerimi sordum normal bir gebelikte olmasını istediğimiz şeyler bunlar dedi. Sonra da boş gebelik olabilir dedi
hayırlı cumalar arkadaşlar doktordan geldim şimdi ama malesef kese çok az gelişmiş büyük ihtimal boş gebelik pazartesi belli olcak ve kürtaj olucam hayırlısı diyorum Rabbime inancım sonsuz mutlaka bi hayır vardır tek korkum operasyon sonrası oğlumla ilgilenenmemek ama inş onunda kolaylığını verir mevlam bana dua edin kızlar sağlıksız bi gebelikse zaten bu şekilde oluyormuş ve buda bi mucize aslında Rabbim kuluna çekemeyeceği yükü vermezmiş daha en baştan böyle olması hayırlıysa böyle olsun sizlere sağlıklı güzel gebelikler diliyorum Allaha emanet olun
gunaydin kizlar nasilsiniz? ben gune burun akintisi ve hapsirikla basladim biraz once limon sıktım zar zor ictim insallah ilerlemeden biter su grip. ve akintim var boyle beyaz akiskan herkeste var mi merak ettim kasik agrilarim da baya baya azaldi cok nadiren bi agri gelip 2dk sürmeden geciyo, bu arada inatcikeciiii sunu farkettim gecmisi okurken herkese kesesini sorup kendininkiyle karsilastirma yapmissin cok takinti yapma tatlim kesende buyur bebisini de gorursun pitpitlari da duyarsin cok stresli gordum seni :)
Alla alla bebeğin gözükmesi için daha zaman var.doktor beni haftaya cuma çağırdı.
Kesenin büyümesinede bakıyorlar.Gittiğimizde kalp atışlarını duymasak bile kese kaç cm olmuş ona bakacaklar.