- 27 Nisan 2012
- 978
- 0
5 mm dedi. Gelişmesine bakıcaz dedi bakalım pzt kaç mm olacak ?
banada çarşamba 5 mm dedi.haftaya cuma kontrole çağırdı.ama benim doktorum vajinal ultrasonla bakmıyo.karından ultrasonla baktı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 mm dedi. Gelişmesine bakıcaz dedi bakalım pzt kaç mm olacak ?
ben çarşamba günü karnımdan gördüm keseyi.
seninde 5 mm di dimi ? karından baktığında.
evet canm bende hala şoktaym nasıl oldu diye ama Rabbimin yapamayacağı şey yok canm ol dedi ve oldu:))Şanlı olanlardansız bir kerede tutması iyi olmuş senin için. Hayırlısı ile çocuklarımızıda rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
en azından yoruldun mu kıvrılırsın bir köşeye canım ya, hakikaten madem çalışmıyorsun bu saatte ne işin var yahu ayakta :))
kızlar benim inanılmaz belim ağrıyo ya kaç haftadır yani hamilelik başlangıcından beri diyebilirim, adet olcakmış gibi değişik bir ağrı, sırtıma vuruyo, sizin var mı böyle bir şikayetiniz
banada çarşamba 5 mm dedi.haftaya cuma kontrole çağırdı.ama benim doktorum vajinal ultrasonla bakmıyo.karından ultrasonla baktı.
evet canm bende hala şoktaym nasıl oldu diye ama Rabbimin yapamayacağı şey yok canm ol dedi ve oldu:))
13 ü çarşamba canm yaa heyecanlıyım valla:)Bende bekleyenlerden olduğum için duygularını ve durumunu çok iyi anlıyorum. Kontrolun ne zaman ?
13 ü çarşamba canm yaa heyecanlıyım valla:)
hemşirem ozamana vereyim keseyi nasipse hemen görürüz b,%90 kalp atışınıda görebiliriz demişti onun için 13üne aldık
Kiminin vajinal kiminin üstten bakıyor. biz bebek konusunda beklediğimiz ve sürekli kontrollerim olduğundan kesin emin olmak için alttan bakmış olabilir. Çünkü alttan bakıldığında küçükte daha net gözükebiliyor. Sanırım doktoruna bağlı.
evet vajinal ultrason bir hafta daha erken görme şansı tanıyo.ama doktorun çalışma anlayışı.benimki bakmadı haftaya attı kontrolü.zaten bakmasınıda istemezdim.herşeyin hayırlısı.şimdi gün sayıcaz.1 hafta var daha benim kontrole.
Sende muhatemel olarak cuma günü kalp atışlarını duyabilirsin o halde
hayırlı uğurlu gelsin inş. sağlıkla kucağına al bebişini :)
canm bizim tüp bebek tedavisinden dolayı rahim olması gerektiğinden dahada büyüyo o yüzden o ağrılarım hepinizinkinden 2 kat daha büyük.. göğüslerim hem füze gibi hemde aşırı bi mavi damarlanma var canm bide 2-3 gündür sabahları hafif bulantı baska bişey yok çok sükür...Hayırlısı inşallah bende pzartesiyi bekliyorum . Dediğin gibi muhtemel olarak seninde kalp atıları duyulabilir. Çok güzel duygular ya.
Kasıklarında ağrı var mı?
inşallah hayırlısı bakalım.sen bi git de haberlerini bekliyorum.
canm bizim tüp bebek tedavisinden dolayı rahim olması gerektiğinden dahada büyüyo o yüzden o ağrılarım hepinizinkinden 2 kat daha büyük.. göğüslerim hem füze gibi hemde aşırı bi mavi damarlanma var canm bide 2-3 gündür sabahları hafif bulantı baska bişey yok çok sükür...
kızlar ben daha çizelgemi bile yapamadım...kaç haftalık hamile olduğumu bile net bilmiyorum..doktor 3 haftalık dedi 1 hafta önce keseyi gördü ama 14 şubata gün verdi o zaman belli olur dedi kalp atışını felan duyarsak 6 veye 7 haftalık olur dedi...benim neden karışık olduğumuda biliyordur bazı arkadaşlar sat tarihim 03 aralık adetim 13 gün geçince kan testi yaptı dr.negatif sonra adet söktürücü verdi içtim hala hasta olmadım tets yaptım pozitifti...inş. Allahım bu sefer sağ sağlim kucağıma alırım bebişimi...