- 28 Eylül 2011
- 1.355
- 5
- 40
canım ne biliyim baksana benim doktorum normal dedi.benimkinden büyük keselere neler deniyo kafam karıştı.
canım ne biliyim baksana benim doktorum normal dedi.benimkinden büyük keselere neler deniyo kafam karıştı.
Selamlar güzel anneler biz geldik :)
hoşşş geldiniiizzz:)Selamlar güzel anneler biz geldik :)
Hoşgeldin neredesin merak ettim açıkçası seni ?
hoşşş geldiniiizzz:)
Selamlar güzel anneler biz geldik :)
hoşgeldiniz canım nasılsın?
Hoşbuldum canım , biz iyiyiz bugün sizleri sormalı?
Hoşbuldum canımAlışverişeydim tayt giyme izni çıktıya caymasın diye hemen saldırdım :)))
evdeyiz canım bugün hiç dışarı çıkmayı canım istemedi.canım bişey yapmak istemiyor bir kanepeden kalkıp diğerine yatıyorum...sen naptın aldın mı taytlarını?
amin canm hayırlıhaberlerle gelin inş..günaydın ekim anneleri....biz geldik...
bugün doktora gidicem..dokuzda randevumuz var...kızlar sanki ilk defa hamile kalmışım gibi heyecan tavan yaptı bende..gece uyuyamadım bile..noluurrr dualarınızı eksik etmeyin bizden de size güzel haberlerle dönelim
günaydın ekim anneleri....biz geldik...
bugün doktora gidicem..dokuzda randevumuz var...kızlar sanki ilk defa hamile kalmışım gibi heyecan tavan yaptı bende..gece uyuyamadım bile..noluurrr dualarınızı eksik etmeyin bizden de size güzel haberlerle dönelim
kesinlikle değiştir ozaman canım ben medilifetan gerçekten memnunum asistan kızlarda çok tatlı.mesela ben salı günü doktora gittim doktor erken gelmişsin paranı geri al sonra gelirsin dedi başka doktor olsa hiç öyle dermi 25 tl canım tahliller felan çok ucuz ben beylikdüzü medicanada kan testini 62 tl ye yaptırmıştım ve ssklıydım ama şuan ssk yok ve medilifeta kan testine 19 tl ödedim ucuz ama ilgili istersen bi araştırma yap selda hanım hakkında selda örnek hanımoğlu tam ismi
Hoşbuldum canımAlışverişeydim tayt giyme izni çıktıya caymasın diye hemen saldırdım :)))
günaydın ekim anneleri....biz geldik...