Slm Cnm benim kizimda 16 ekimde 3350 grm dogdu
seninle bebislerimzin doğum tarihleri aynı....Cnm tarif ettiğin
gibi benimde gogsum ağrıyor ve ardından hemen sutum akiyor
ve ben sagiyorum saginca sizlama hemen geçiyor sende bir dene
Liderlik egolarım var bana koyun lazım, gelin bakayım face grubuma ...
ya ben 2 aylık hamileyim bir hata ettim galiba tüy dökücü krem kullandım veet çok bekletmedim kullandıktan sonra zararlı olur mu olmaz mı sonradan aklıma geldi şu an çok tedirginim anlatamam size doktora da söylemeye çekiniyorum daha zararı olmadığını bilsem de kullanmam çok kötü bir psikolojideyim lütfen hamilelikte kullanan var mı bebeğe zararı olmuş mudur?
bebeğimde polikistik böbrek çıktıı perişanım
Cnm ben dokuz ay boyunca kkullandim hiç birşey olmaz merakya ben 2 aylık hamileyim bir hata ettim galiba tüy dökücü krem kullandım veet çok bekletmedim kullandıktan sonra zararlı olur mu olmaz mı sonradan aklıma geldi şu an çok tedirginim anlatamam size doktora da söylemeye çekiniyorum daha zararı olmadığını bilsem de kullanmam çok kötü bir psikolojideyim lütfen hamilelikte kullanan var mı bebeğe zararı olmuş mudur?
bebeğimde polikistik böbrek çıktıı perişanım
Ayy evettt :))) masallah benim dogum cok zor oldu vakum yapildi 2 kez kordon dolanmis oyle cikti epidural yapildi tutmadi oksijen verdiler bana kalp atislari dustu bebegin kesi yapmadilar cok yirtildi vakumdan cok dikisim var bide ebe uzerime cikti dirsekleriyle basti fln hatirlamak bile istemiyorum((
arkadaşlar kaşıntı için dr gittim. mixovul ve travacort verdi. ama mixovulun prospektüsünde emzirenler kullanamaz yazıyor. emzirirken bu fitili kullanan varmı aranızda?
kızlar nerelerdesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?