- 28 Eylül 2011
- 1.355
- 5
- 40
Valla canım eşimden Allah binkere razı olsun biz beraber çalışıyoruz ofisin bi odasını bana tahsis etti rahat etmem açısından bir bardak bile aldırmıyor Rabbime şükürler olsunki bana acayip yardımcı ve çok çok anlayışlı..
Görüşürüz cnm sende kendine ve bebişlere iyi bak afiyet olsun simdiden görüşmek üzere..kızlar ben kaçıyorum...tabi sizin orda akşam olmak üzere burda daha sabah:)) oğlumla biraz dolaşıcam..akşamada eşim söylemesi ayıp bizi yemeğe götürecek..minik meleğimizi kutlucaz çekirdek aile olarak:))) hepinizi öptüm..öğleden sonra uğramaya çalışıcam..kendinize ve meleklerinize iyi bakın..
Pazartesi yaptırdım 35,80 çıktı ?
daha çok yeni belli ki geç döllenme olabilir canım inşallah yükselir değerin bi kaç gün sonra yine test yaptır değerlerini kontrol ettir ama takma kafana yükselir Allahın izniyle :)
Bu dönemde eşlerin anlayışlı olması çok önemli. Dinlenmen lazım zaten Bizim öyle bir şansımız yok ama benimde eşimden allah razı olsun evde çok yardımcı oluyor.
daha çok yeni belli ki geç döllenme olabilir canım inşallah yükselir değerin bi kaç gün sonra yine test yaptır değerlerini kontrol ettir ama takma kafana yükselir Allahın izniyle :)
Sağol canım inşallah pazartesi gidicem tekrar kan testi için doktorada muane olurum o zaman ...
Bu dönemde eşlerin anlayışlı olması çok önemli. Dinlenmen lazım zaten Bizim öyle bir şansımız yok ama benimde eşimden allah razı olsun evde çok yardımcı oluyor.
Kızlar 35,80 değer nasıl sizce ?
İyi akşamlar taze anneler:)
Bugün inatcikeci Dr a gidecekti, haber yok değil mi henüz?
Ya şu gaz derdi hepimizde var herhalde ben resmen geçen hafta gazman gibi dolanıyordumŞimdi biraz daha azaldı.Bu arada bu gün üşüttüm mü bilmiyorum ama isal gibiyim.Geçen hafta kabızdım :) Her hafta başka birşey :)
İstedikleri kadar surat yapsınlar ben kendim icmeme ragmen ögrendigim an derhal bıraktım keza eşimde yanımda içmiyor artık. öncelikle eşin tatlı dille uyarsın baktın devam ediyor sende kendi evine cıkmak zorundasın önce bebişin saglıgı bunun icin tavır yapan yapsın takma bence.benim eşim hep yardımcı olurdu bana ama dünden beri daha bi melekleşti
kızlar bu arada k.pederim sigara içiyo sanki nefes alamıyorum ama aldıran yok kendi evime çıksam surat yaparlar napcam nasıl koruycam bebeğimi bilmiyorum
İstedikleri kadar surat yapsınlar ben kendim icmeme ragmen ögrendigim an derhal bıraktım keza eşimde yanımda içmiyor artık. öncelikle eşin tatlı dille uyarsın baktın devam ediyor sende kendi evine cıkmak zorundasın önce bebişin saglıgı bunun icin tavır yapan yapsın takma bence.
Aynen canım ya benim burda kimsem yok zira eşiminde öyle hem ana hem baba hem arkadas herşey olmaya çalışıyor arada bir oturup ağlıyorum 3-4 günden beri yalnızım diye ama oda paralanıyor napsın..Sende bu konuda sanslı olanlardanmıssın ne güzel :)
eşim uyarıcam dedi ama bilmiyorum uyardı mı birazda kendileri düşünse ne güzel olur ama öksüre öksüre bi hal oldum tınlayan yok
slm tatlı hamişler nasıl gidiyor?ben hala beklemedeyim ayın 20 si nasıl gelecek ya bu doktor bizi çok bekletti kalp atışları için bugün tam 6. haftama geldim offff geçmiyor zaman bende bulantı falan yok bakalım biraz korkoyorum :18:
benim ailem yanımda çok şükür. destekler bana ama en önemlisi inan aynı evi paylaştığın kişinin anlayışlı olması en azndan nazımızı çekebiliyorlar. onlarıda zorlu bir dönem bekliyor. Sana da allah kolaylık versin uzak yerde olmak zor.
İnşallah uyarmıştır. Haklısın aslında onların düşünmesi lazım ama kusura bakmada büyükler biraz anlayışsız oluyorlar bu konularda. En olmadı uygun bir şekilde kendin anlat.
canım maşallah 6haftalık olmuş ne güzel inşallah kalp atışını da duyarsın