2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Bu dönemde eşlerin anlayışlı olması çok önemli. Dinlenmen lazım zaten Bizim öyle bir şansımız yok ama benimde eşimden allah razı olsun evde çok yardımcı oluyor.

Görüşürüz cnm sende kendine ve bebişlere iyi bak afiyet olsun simdiden görüşmek üzere..

Bu dönemde eşlerin anlayışlı olması çok önemli. Dinlenmen lazım zaten Bizim öyle bir şansımız yok ama benimde eşimden allah razı olsun evde çok yardımcı oluyor.

Aynen canım ya benim burda kimsem yok zira eşiminde öyle hem ana hem baba hem arkadas herşey olmaya çalışıyor arada bir oturup ağlıyorum 3-4 günden beri yalnızım diye ama oda paralanıyor napsın..Sende bu konuda sanslı olanlardanmıssın ne güzel :)

benim eşim hep yardımcı olurdu bana ama dünden beri daha bi melekleşti

kızlar bu arada k.pederim sigara içiyo sanki nefes alamıyorum ama aldıran yok kendi evime çıksam surat yaparlar napcam nasıl koruycam bebeğimi bilmiyorum

İyi akşamlar taze anneler:)

Bugün inatcikeci Dr a gidecekti, haber yok değil mi henüz?

bende aynı senın gıbı gaz bombası gıbı dolasıyorum ortada ayakları usutuyoruz ondan oluyor sanırım :)

İstedikleri kadar surat yapsınlar ben kendim icmeme ragmen ögrendigim an derhal bıraktım keza eşimde yanımda içmiyor artık. öncelikle eşin tatlı dille uyarsın baktın devam ediyor sende kendi evine cıkmak zorundasın önce bebişin saglıgı bunun icin tavır yapan yapsın takma bence.

eşim uyarıcam dedi ama bilmiyorum uyardı mı birazda kendileri düşünse ne güzel olur ama öksüre öksüre bi hal oldum tınlayan yok

slm tatlı hamişler nasıl gidiyor?ben hala beklemedeyim ayın 20 si nasıl gelecek ya bu doktor bizi çok bekletti kalp atışları için bugün tam 6. haftama geldim offff geçmiyor zaman bende bulantı falan yok bakalım biraz korkoyorum :18:

benim ailem yanımda çok şükür. destekler bana ama en önemlisi inan aynı evi paylaştığın kişinin anlayışlı olması en azndan nazımızı çekebiliyorlar. onlarıda zorlu bir dönem bekliyor. Sana da allah kolaylık versin uzak yerde olmak zor.

eşim uyarıcam dedi ama bilmiyorum uyardı mı birazda kendileri düşünse ne güzel olur ama öksüre öksüre bi hal oldum tınlayan yok

İnşallah uyarmıştır. Haklısın aslında onların düşünmesi lazım ama kusura bakmada büyükler biraz anlayışsız oluyorlar bu konularda. En olmadı uygun bir şekilde kendin anlat.

canım maşallah 6haftalık olmuş ne güzel inşallah kalp atışını da duyarsın

Amin canım. Allah bu dönemi yaşayan tüm çiftlere kolaylık versin.

İnşallah uyarmıştır. Haklısın aslında onların düşünmesi lazım ama kusura bakmada büyükler biraz anlayışsız oluyorlar bu konularda. En olmadı uygun bir şekilde kendin anlat.

kesinlikle doğru pek anlayışlı olmuyolar bu konuda k.validem iyi çok şükür olmadı ona söylerim o uyarır yoksa çıkarım kendi evime surat yapan yapsın napim

canım maşallah 6haftalık olmuş ne güzel inşallah kalp atışını da duyarsın

evet tatlım oldu kesemizi gördük geçen hafta ama onu göremedim doktorda ayın 20 gün verdi aç karna gel dedi galiba tahlil de yapılacak tatlillerden heberiniz var mı ne tatlilleri yapılıyor:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…