- 4 Şubat 2013
- 246
- 0
kesinlikle doğru pek anlayışlı olmuyolar bu konuda k.validem iyi çok şükür olmadı ona söylerim o uyarır yoksa çıkarım kendi evime surat yapan yapsın napim
kız takma kafanaaaaa etkileme bebeğiniiiii
Kızlar midesi bulanan tek ben miyimacayip sekilde bulanıyor ya bu haftada böyle olması normal mı?Az once yemek yaparken cok zorlandım.
Kızlar midesi bulanan tek ben miyimacayip sekilde bulanıyor ya bu haftada böyle olması normal mı?Az once yemek yaparken cok zorlandım.
evet tatlım oldu kesemizi gördük geçen hafta ama onu göremedim doktorda ayın 20 gün verdi aç karna gel dedi galiba tahlil de yapılacak tatlillerden heberiniz var mı ne tatlilleri yapılıyor:44:
evet tatlım oldu kesemizi gördük geçen hafta ama onu göremedim doktorda ayın 20 gün verdi aç karna gel dedi galiba tahlil de yapılacak tatlillerden heberiniz var mı ne tatlilleri yapılıyor:44:
kızlar birşey sorcam, belki hurafedir ama sizin de duyduğunuz birşey mi merak ettim, bu akşam bizde balık var, annemle konuşurken söylediğimde , bu aylarda balığa dokunma iyi değildir falan dedi, böyle elde avuçta durmayan bir hayvan ya ondan mıdır nedendir ama dedim doktorlar yiyin diyor..
siz duydunuz mu balıkla ilgili birşey?
Hepinize iyi akşamlar güzel anne adaylarım. Yarın görüşmek dileğiyle bebişlerinize ve kendinize iyi bakın.Sağlıkla kalın
kızlar birşey sorcam, belki hurafedir ama sizin de duyduğunuz birşey mi merak ettim, bu akşam bizde balık var, annemle konuşurken söylediğimde , bu aylarda balığa dokunma iyi değildir falan dedi, böyle elde avuçta durmayan bir hayvan ya ondan mıdır nedendir ama dedim doktorlar yiyin diyor..
Aman olmasın.yok tatlım ya bende bulantı falan bilmiyorum neden bulanmıyor:44:
Aynen kendimi hasta gibi hissediyorum.Benim sabah aksam farketmiyor sürekli çalkantı halindeBende varım canım merak etme. Özellikle sabahları kahvaltı hazırlamak işkence oldu. Tansiyonum da düşüyor, geçen yemek yaparken kötü oldum kapattım ocağı falan geçip uzandım biraz. Yapıcak bişey yok bi süre katlanıcaz artık :S
bas dönmesi de varaynen bende senın gıbı oldum bıde ustune basım donmeye basladı benım ya
maydanozu bende duymuştum..ilave olarak özellikle adaçayı da çok zararlı..söktürücü özelliği olduğundan özellikle ilk üç ay kesinlikle yasakk..neyseki çok aram yok her ikisiyle de
hanımlar bişey sorucam beta hcgleriniz ilk baktırdığınızda kaç çıktı ve adetinizin kaçıncı günüydü?