fasulye06 kızlar aklıma gelmısken söyleyım maydanozu bu aylarda fazla tuketmeyın duşuk rıskını arttırıyormus marol yıyın bebegınız cok zekı olurmus bunlar kanıtlanmıs bılgılermış
belimin ağrısı çok nadir oluyo ama kasık ağrım her on dk da bi oluyo eğer test falan yapmasaydım şu an adet olacağımı düşünüyo olurdum
fasulye06 kızlar aklıma gelmısken söyleyım maydanozu bu aylarda fazla tuketmeyın duşuk rıskını arttırıyormus marol yıyın bebegınız cok zekı olurmus bunlar kanıtlanmıs bılgılermış
maydonuzun düşük yapma şeysini bende duymuştum ama zaten fazla tüketmem marula bayılırım özellikle göbek kısmını tuzlayıp yemeyi offff valla canım çekti
maydonuzun düşük yapma şeysini bende duymuştum ama zaten fazla tüketmem marula bayılırım özellikle göbek kısmını tuzlayıp yemeyi offff valla canım çekti
bu topik kış gibi soğuk geldi bana kaç tane mesaj yazdım hiç birine cevap yazılmadı neden acaba
maydanozu bende duymuştum..ilave olarak özellikle adaçayı da çok zararlı..söktürücü özelliği olduğundan özellikle ilk üç ay kesinlikle yasakk..neyseki çok aram yok her ikisiyle de
Ya benim göbüş çok şiş ve kaşınıyor nezaman iner bu şişlik çünkü hemen bukadar şişmesi anormal birde adet öncesi ağrı gibi bacaklarım hala ağrıyorValla ofise şişme yatak aldırttım kapımıda kilitledim uzandım yatıyorum
Ya benim göbüş çok şiş ve kaşınıyor nezaman iner bu şişlik çünkü hemen bukadar şişmesi anormal birde adet öncesi ağrı gibi bacaklarım hala ağrıyorValla ofise şişme yatak aldırttım kapımıda kilitledim uzandım yatıyorum
gaz falan mı var acaba canım..ya da hamileliğin başlarından kabızlık en büyük sorunlardan biri..öyle bir şey varsa ondan olabilir..
oh keyfin beyde yok desene iyi dinlenmeler olsun sana :)
benimde çok uykum geldi eve gitmek için sabırsızlanıyorum
değerin kaç canım:26:
Pazartesi yaptırdım 35,80 çıktı ?
Anlamadımki canım bende adet olmadan 3 gün evvel böyle şişer olduktan sonra hemen inerdi şimdi baya şiş aynaya bakmıyorum valla napcamki gaz varsa sıcakmı tutmak lazım kabız değilim cok sükürde :S
Ahh ahh sen bi de onu bana sor. Resmen 4 aylıklar gibi geziniyorum, eşim 1 ayda çıkarcan sen bu gidişle cocuğu diye dalga geçiyor. Gazdan canım o :) Kabızlık da başladıysa normal zaten. Bu sabah 6 gibi nasıl bir ağrıyla uyandım, midem ağrıyo karnım ağrıyo davull gibi olmuş. Söylemesi ayıp tuvalete gidince rahatladım vallahi. Sabah aç karnına 2 kayısı üstüne bir bardak ılık su çok rahatlatıyor bilginize... Bir de doktor bana tuvaletini sakın tutma hiç beklemeden yap yoksa alışkanlık olur ilerde başa çıkamazsın dedi.. Dikkat edin sizde...
gazlı yiyeceklerden uzak dur canım..ılık su içi ve ayaklarını sıcak tut..merak etme dikkat edersen geçer..
Ahh ahh sen bi de onu bana sor. Resmen 4 aylıklar gibi geziniyorum, eşim 1 ayda çıkarcan sen bu gidişle cocuğu diye dalga geçiyor. Gazdan canım o :) Kabızlık da başladıysa normal zaten. Bu sabah 6 gibi nasıl bir ağrıyla uyandım, midem ağrıyo karnım ağrıyo davull gibi olmuş. Söylemesi ayıp tuvalete gidince rahatladım vallahi. Sabah aç karnına 2 kayısı üstüne bir bardak ılık su çok rahatlatıyor bilginize... Bir de doktor bana tuvaletini sakın tutma hiç beklemeden yap yoksa alışkanlık olur ilerde başa çıkamazsın dedi.. Dikkat edin sizde...
tuzlayıp yeme kıztuz zararlı artık bıze ya ama sen bahsedınce benımde canım cektı ne yalan soyleyım