2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar merhaba bende aranıza katılmış bulunuyorum.Henüz doktora gitmedik ama pazartesi kan testi yaptırdım sonucum 35,80 çıktı.İnşallah önce kesemizi görürüz sonra kalp atışımızı duyarız...
Hep beraber sağlıklı hamilelik geçiririz ,sağlıkla gelir yavrularımız

kömürde ızgara olunca evet zararlı ama bende haşlamayı pek sevmem..yiyemem yani..o yüzden en güzeli elektirkli ızgaralar benim için:))

hoşgeldinnn...ne güzel ya..iyice kalabalığız...ben oğluma hamileyken kk yı henüz keşfetmemiştim..sizlerle gebelik daha zevkli ve heyecanlı olacak

mrb canım telaş yapmana gerek yok benimde son adet tarihim 13ocak ve sonucum 79çıktı normalmiş bi kaç gün sonra yine test yaptır inşallah artar bende cuma günü tekrar yaptırcam inşallah yükselir

Zararlıymış canım haşlama yada bugulama tavsiye ediyorlar çünkü ızgara yaptıgın zaman etin üzerindeki yağ yanıyormuş zaten yandıgıda belli oluyor oda oldukca zararlıymış.

Ne yapalım buğlamada güzel :) paylaştığın bilgiler için teşekkürler.

ayy kasıklarım ağrıdıkça mutlu oluyorum kızlar bana da dr ara öğünlerde fındık fıstık kuru kayısı kuru incir ceviz bir kase yogurt ve meyve yememi söyledi biraz önce portakal yedim ama midem bulanır gibi oldu gerçi daha bulantılar için çok var ama anlamadım

Hoşgeldinmn. Hayırlı olsun.

Amin canım.. Sende hoşgeldin aramıza Rabbim seninde bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin..

her ağrı böyle güzel şeyler için olsa:)) benim daha çok belim ağrıyor..özellikle bugün..ama bulantım hiç yok..bulantın olması normal aslında canım..zaten normalde 12.haftadan sonra geçiyor normal bulantılar..

bu topik kış gibi soğuk geldi bana kaç tane mesaj yazdım hiç birine cevap yazılmadı neden acaba

bu topik kış gibi soğuk geldi bana kaç tane mesaj yazdım hiç birine cevap yazılmadı neden acaba

canımm..olur mu hiç..gözden kaçmıştır..herkeste heyecanlı ve ağzı kulaklarında olunca..aksine çok güzel bir topik burası..henüz dün yazmaya başladım..güzel paylaşımlar var..senin sorun mu vardı tatlım..

fasulye06 kızlar aklıma gelmısken söyleyım maydanozu bu aylarda fazla tuketmeyın duşuk rıskını arttırıyormus marol yıyın bebegınız cok zekı olurmus bunlar kanıtlanmıs bılgılermış

belimin ağrısı çok nadir oluyo ama kasık ağrım her on dk da bi oluyo eğer test falan yapmasaydım şu an adet olacağımı düşünüyo olurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…