2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar midesi bulanan tek ben miyim:KK43: acayip sekilde bulanıyor ya bu haftada böyle olması normal mı?Az once yemek yaparken cok zorlandım.

Kızlar midesi bulanan tek ben miyim:KK43: acayip sekilde bulanıyor ya bu haftada böyle olması normal mı?Az once yemek yaparken cok zorlandım.

Bende varım canım merak etme. Özellikle sabahları kahvaltı hazırlamak işkence oldu. Tansiyonum da düşüyor, geçen yemek yaparken kötü oldum kapattım ocağı falan geçip uzandım biraz. Yapıcak bişey yok bi süre katlanıcaz artık :S

evet tatlım oldu kesemizi gördük geçen hafta ama onu göremedim doktorda ayın 20 gün verdi aç karna gel dedi galiba tahlil de yapılacak tatlillerden heberiniz var mı ne tatlilleri yapılıyor:44:

bende de pek yok canım sadece bugün portakal biraz bulandırır gibi oldu

kızlar birşey sorcam, belki hurafedir ama sizin de duyduğunuz birşey mi merak ettim, bu akşam bizde balık var, annemle konuşurken söylediğimde , bu aylarda balığa dokunma iyi değildir falan dedi, böyle elde avuçta durmayan bir hayvan ya ondan mıdır nedendir ama dedim doktorlar yiyin diyor..

siz duydunuz mu balıkla ilgili birşey?

Hepinize iyi akşamlar güzel anne adaylarım. Yarın görüşmek dileğiyle bebişlerinize ve kendinize iyi bakın. :KK49: Sağlıkla kalın :nazar:

kızlar birşey sorcam, belki hurafedir ama sizin de duyduğunuz birşey mi merak ettim, bu akşam bizde balık var, annemle konuşurken söylediğimde , bu aylarda balığa dokunma iyi değildir falan dedi, böyle elde avuçta durmayan bir hayvan ya ondan mıdır nedendir ama dedim doktorlar yiyin diyor..

Hurafedir o sen afiyetle balıgını ye bebişinde bayram etsin :) Ama ızgara yeme bugulama yemeye özen göster canım. Bende yedim bugün valla :KK70:

kızlar balık tüketelim bol bol inanma öyle şeylere:KK36::KK36: tatlım ya yada teditgin olduysan onlar yapsın sen ye:KK15::KK56:

ay hiç duymadım öyle şeyler :KK53::KK53:

İyi akşamlar güzel meleklerin güzel anneleri kendinize ve bebişlere iyi bakın eve gitme vakti geldi görüşmek üzere hoş ve hamiş kalın:)

Son düzenleme:

ben hıc duymadım oyle bısey ya sanmam balık cok faydalı ama bende yarın yapacam bısey olmaz ya kotu düşünme :KK70:

yok tatlım ya bende bulantı falan bilmiyorum neden bulanmıyor:44:
Aman olmasın.
Bende varım canım merak etme. Özellikle sabahları kahvaltı hazırlamak işkence oldu. Tansiyonum da düşüyor, geçen yemek yaparken kötü oldum kapattım ocağı falan geçip uzandım biraz. Yapıcak bişey yok bi süre katlanıcaz artık :S
Aynen kendimi hasta gibi hissediyorum.Benim sabah aksam farketmiyor sürekli çalkantı halinde:KK43:evet yapacak bir sey yok yaramazlıklar şimdiden başladı bizimkilerde:)) umarım daha da kötüye gitmez bu bulantılar.

aynen bende senın gıbı oldum bıde ustune basım donmeye basladı benım ya :KK43:
bas dönmesi de var:KK43:

maydanozu bende duymuştum..ilave olarak özellikle adaçayı da çok zararlı..söktürücü özelliği olduğundan özellikle ilk üç ay kesinlikle yasakk..neyseki çok aram yok her ikisiyle de :KK1::KK1:

yapma yaaa bende çay tiryakisiyim bir demliği bitirirm sırf bu isteğimi atlatmak için yani sıcak bişeyler içmek adına adaçayı içip duruyorum.. amannn içmem bidaha soğudum birden valla... bu arada kimdi hatırlamıyorum marul yiyin zeki olur yazmış o marula bulgurda eklesek yani kısır yapsak bizimde içimiz açılsa aşeren hamileler olarak:))

kızlar herkeze ıyı akşamlar kendınıze ve bebıslerınıze dıkkat edın yarın görüşürüz hoşçakalın :KK70:

X