2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
fasulye06 kızlar aklıma gelmısken söyleyım maydanozu bu aylarda fazla tuketmeyın duşuk rıskını arttırıyormus marol yıyın bebegınız cok zekı olurmus bunlar kanıtlanmıs bılgılermış:KK70:

maydonuzun düşük yapma şeysini bende duymuştum ama zaten fazla tüketmem marula bayılırım özellikle göbek kısmını tuzlayıp yemeyi offff valla canım çekti :KK56:

belimin ağrısı çok nadir oluyo ama kasık ağrım her on dk da bi oluyo eğer test falan yapmasaydım şu an adet olacağımı düşünüyo olurdum :KK9::KK9:

zaten gebelik belirtileri regl belirtilerine çok benziyor..ama merat etme 2-3 haftaya azalır ağrılar..

fasulye06 kızlar aklıma gelmısken söyleyım maydanozu bu aylarda fazla tuketmeyın duşuk rıskını arttırıyormus marol yıyın bebegınız cok zekı olurmus bunlar kanıtlanmıs bılgılermış:KK70:

maydanozu bende duymuştum..ilave olarak özellikle adaçayı da çok zararlı..söktürücü özelliği olduğundan özellikle ilk üç ay kesinlikle yasakk..neyseki çok aram yok her ikisiyle de :KK1::KK1:

Ya benim göbüş çok şiş ve kaşınıyor nezaman iner bu şişlik çünkü hemen bukadar şişmesi anormal birde adet öncesi ağrı gibi bacaklarım hala ağrıyor :KK43: Valla ofise şişme yatak aldırttım kapımıda kilitledim uzandım yatıyorum :KK70:

maydonuzun düşük yapma şeysini bende duymuştum ama zaten fazla tüketmem marula bayılırım özellikle göbek kısmını tuzlayıp yemeyi offff valla canım çekti :KK56:

tuzlayıp yeme kız :KK70: tuz zararlı artık bıze ya ama sen bahsedınce benımde canım cektı ne yalan soyleyım :KK56:

oğluma hamileyken hiç naz yapmadım..aş falan da ermedim..ama bunda biraz nazımı çekecek galiba eşim...hiç aramam ama olsa marul yerdim bak şimdi..:KK1:

Ya benim göbüş çok şiş ve kaşınıyor nezaman iner bu şişlik çünkü hemen bukadar şişmesi anormal birde adet öncesi ağrı gibi bacaklarım hala ağrıyor :KK43: Valla ofise şişme yatak aldırttım kapımıda kilitledim uzandım yatıyorum :KK70:

gaz falan mı var acaba canım..ya da hamileliğin başlarından kabızlık en büyük sorunlardan biri..öyle bir şey varsa ondan olabilir..

oh keyfin beyde yok desene iyi dinlenmeler olsun sana :)
benimde çok uykum geldi eve gitmek için sabırsızlanıyorum

gaz falan mı var acaba canım..ya da hamileliğin başlarından kabızlık en büyük sorunlardan biri..öyle bir şey varsa ondan olabilir..

Anlamadımki canım bende adet olmadan 3 gün evvel böyle şişer olduktan sonra hemen inerdi şimdi baya şiş aynaya bakmıyorum valla napcamki gaz varsa sıcakmı tutmak lazım kabız değilim cok sükürde :S

oh keyfin beyde yok desene iyi dinlenmeler olsun sana :)
benimde çok uykum geldi eve gitmek için sabırsızlanıyorum

Valla canım eşimden Allah binkere razı olsun biz beraber çalışıyoruz ofisin bi odasını bana tahsis etti rahat etmem açısından bir bardak bile aldırmıyor Rabbime şükürler olsunki bana acayip yardımcı ve çok çok anlayışlı..

Ahh ahh sen bi de onu bana sor. Resmen 4 aylıklar gibi geziniyorum, eşim 1 ayda çıkarcan sen bu gidişle cocuğu diye dalga geçiyor. Gazdan canım o :) Kabızlık da başladıysa normal zaten. Bu sabah 6 gibi nasıl bir ağrıyla uyandım, midem ağrıyo karnım ağrıyo davull gibi olmuş. Söylemesi ayıp tuvalete gidince rahatladım vallahi. Sabah aç karnına 2 kayısı üstüne bir bardak ılık su çok rahatlatıyor bilginize... Bir de doktor bana tuvaletini sakın tutma hiç beklemeden yap yoksa alışkanlık olur ilerde başa çıkamazsın dedi.. Dikkat edin sizde...

Anlamadımki canım bende adet olmadan 3 gün evvel böyle şişer olduktan sonra hemen inerdi şimdi baya şiş aynaya bakmıyorum valla napcamki gaz varsa sıcakmı tutmak lazım kabız değilim cok sükürde :S

gazlı yiyeceklerden uzak dur canım..ılık su içi ve ayaklarını sıcak tut..merak etme dikkat edersen geçer..

Ahh ahh sen bi de onu bana sor. Resmen 4 aylıklar gibi geziniyorum, eşim 1 ayda çıkarcan sen bu gidişle cocuğu diye dalga geçiyor. Gazdan canım o :) Kabızlık da başladıysa normal zaten. Bu sabah 6 gibi nasıl bir ağrıyla uyandım, midem ağrıyo karnım ağrıyo davull gibi olmuş. Söylemesi ayıp tuvalete gidince rahatladım vallahi. Sabah aç karnına 2 kayısı üstüne bir bardak ılık su çok rahatlatıyor bilginize... Bir de doktor bana tuvaletini sakın tutma hiç beklemeden yap yoksa alışkanlık olur ilerde başa çıkamazsın dedi.. Dikkat edin sizde...

Aynen ya bizim velet hormonlu çabuk büyüdü diye dalga geçiyor ama ben cok rahatsız oluyorum :KK43:

Ya şu gaz derdi hepimizde var herhalde ben resmen geçen hafta gazman gibi dolanıyordum :KK1: Şimdi biraz daha azaldı.Bu arada bu gün üşüttüm mü bilmiyorum ama isal gibiyim.Geçen hafta kabızdım :) Her hafta başka birşey :)

kızlar ben kaçıyorum...tabi sizin orda akşam olmak üzere burda daha sabah:)) oğlumla biraz dolaşıcam..akşamada eşim söylemesi ayıp bizi yemeğe götürecek..minik meleğimizi kutlucaz çekirdek aile olarak:))) hepinizi öptüm..öğleden sonra uğramaya çalışıcam..kendinize ve meleklerinize iyi bakın..

tuzlayıp yeme kız :KK70: tuz zararlı artık bıze ya ama sen bahsedınce benımde canım cektı ne yalan soyleyım :KK56:

canım normalde tuzu fazla kullanırdım ama dünden beri azaltıyorum yavas yavas sonucumu almadan bi gün önce de eşimle geziyoduk tursucu gördük bi canım çekti anlatamam tabi hamileliğimin kesin olduğunu bilmiyodum aldık bi bardak içtim hemşireye anlattım oyyyy tursu kesinlikle yasak dedi :KK9:

X