- 26 Ocak 2009
- 298
- 9
- 38
amin cnm Allahım hepimizin bebeğini sağlıkla kucamıza almayı nasip etsinherkese selamlar arkadaşlar bu gün kese için doktora gittim ve kesemizi gördüm okadar mutlu oldumki anlatamam inşallah pıt pıtlarıda duyucam yüce rabbimin izniyle,allah herkesin evladını korusun.....
benimde bu ikinci hamileleiğim ilk hamileliğimde bende hastanelik olmuştum ama bu kez hiçbir şey yok tam ne zaman başlıyor bulantılar bilgin varmıkızlarr daha önceki hamleliğimde mide bulantısından nefes alamıyordum. eşim dahil herkes ve herşey midemi bulandırıdı. şimdi tık yok. sadece akşamları oluyor çok çok az. acaba normal mi erken mi diye ya da her hamilelik farklı mı acaba :)
bu arada inatçıkeçi keseyi görecekti ses çıkmadı hiç
kesemizi gördük bugün 5mm olmuş.
ya çok sevindim ne zaman bebek görünürmüş
valla canım artık o bebeğin keyfine kalmış.kan tahlili ve idrar tahlili yaptı.karnımdan ultrasona soktu.kese gözüktü.
5 mm olmuş kesen dedi.haftasına göre normal gidiyo dedi.haftaya cuma kontrole çağırdı.
bi de progestan hapı yazdı.bulantı yapar gece yatarken 2 adet sabah kalkınca da 1 adet yut dedi günde 3 tane.folik asit zaten kullanıyorum.
progestan ne için dedim gebelik koruyucu dedim.benim lekelenmem falan yok şükür.
valla canım artık o bebeğin keyfine kalmış.kan tahlili ve idrar tahlili yaptı.karnımdan ultrasona soktu.kese gözüktü.
5 mm olmuş kesen dedi.haftasına göre normal gidiyo dedi.haftaya cuma kontrole çağırdı.
bi de progestan hapı yazdı.bulantı yapar gece yatarken 2 adet sabah kalkınca da 1 adet yut dedi günde 3 tane.folik asit zaten kullanıyorum.
progestan ne için dedim gebelik koruyucu dedi.benim lekelenmem falan yok şükür.
bende ptsi gideceğim bakalım bebek görünür belki
bende pazartesi gidicem 8000leri geçer dedi hcg için, o zaman üstten bebeği keseyi görebiliriz dedi hayırlısıyla inşllah
ptsi senin kaç haftalık oluyor benim 6+1 olacak