- 27 Nisan 2012
- 978
- 0
benim ağrım lekelenmem falan hiç olmadı.ama ne yapayım rahat olamıyorum.
Ben hscg değerine baktırtmadım bile daha. Çokta fazla evham yapmamak lazım Rabbim nasip ederse hepimiz evlatlarımızı alacağız kucagımıza..
selam kızlar bayadır gıremıyodum .dun dr a gıttım veee kesem dolu bebegı gordum .kalp atısını duydum. mıde bulantılarım arttı ozellıkle sabahları cok zor yemek yıyorum. sızın nasıl gıdıyo? bu arada sehır konya yas 25 ılk bebek sat tarıhı 27.12.2012 dogum tarıhı 03.10.2013
selam kızlar bayadır gıremıyodum .dun dr a gıttım veee kesem dolu bebegı gordum .kalp atısını duydum. mıde bulantılarım arttı ozellıkle sabahları cok zor yemek yıyorum. sızın nasıl gıdıyo? bu arada sehır konya yas 25 ılk bebek sat tarıhı 27.12.2012 dogum tarıhı 03.10.2013
ben önce idrar sonra bir kere kan yaptırdım. dünde keseyi görünce rahatladım . Pazartesiyi bekliyorum sabırla kalp atışını duyabilmek için
benm de son adetim 27 aralık ama dokor 2 hafta sonra duyucaz kalp atışlarını dedi dün sadece keseyi gördk ses faan dinlemedik. maşallah sizin bebişe erkenden duymuşsunuz
çok şükürr... darısı basınıza ınsallah.dun dr baktı maşallah bebegımız hızlı gelısmıs dedı ve rahım ıcıne yerlesmıs dedı ya bende sasırdım 2 gun once mınıcık kese sonra kese kocaman olmus :)) kalp atısı super bısey dıkıdık dıkıdık :)
çok şükürr... darısı basınıza ınsallah.dun dr baktı maşallah bebegımız hızlı gelısmıs dedı ve rahım ıcıne yerlesmıs dedı ya bende sasırdım 2 gun once mınıcık kese sonra kese kocaman olmus :)) kalp atısı super bısey dıkıdık dıkıdık :)
ayy bıde hastaneye gıdıcez kaynanamda gelmek ıstıyo ama cok heveslı degılmıs gıbı duruyo geldı napayım gelıyımmı dedı bende gel tabı anne sen gelmezsen zor olur dedım:) oda zaten mısafırını falan ıptal etmıs zaten dunden razı gelecek ehh ıyı mademm gelıyım barı dedı. geldı Allahımmm ultrasonda bakıyoz kaynanama soruyo dr gordun mu bak dıye kalbını dınlıyoz duydunuz mu dıyo benı bı gulme tuttu:)) kaynanamın bu cook ısteklı halı benı korkutuyo :))
Şimdiden sana bol sabır diliyorum ozamanAllah'tan benimkisi aynı memlekette değil
ama bende yine bi anormallik var o zaman.
pazartesi 174.0
çarşamba 444.4
cuma 1209.0
salı 2671.0 işte bu çok az değil mi?
canm normal doğumumdan yani oğluma doğum yapmadan önce 3 kimyasal gebelik yaşamış biri olarak söylüyorum sitres yapma.eğer ki anormal bi durum olsaydı lekelenmen yada kanaman kesinlikle olurdu.burda 3 düşük yaşamış tecrübe konusuyor.2.olarak en kötü ihtimal dış gebelik dicem allah korusun ondada yine lekelenmen yada kasıklarında feci ağrı olur.yada karnında.sanırsam bunları yaşamıyorsun.birde değerin 2671miş muhakkak yarın vajinal ultrasonda görürsün bebeğinin kesesini.dış gebelik içinde kasıklarına bastır biraz çok fazla ağrı olmuyorsa tedirgin olma.haa birde bu kan testlerini hep aynı yerde mi yaptırdın?farklı yerlerse eğer referans aralıkları farklı oluyor heryerin.birde şunu sölüm ben artık kan testinede çok güvenemiyorum.arkadaşım evde test yaptı gayet net pozitif çıktı.kan tahlili yaptırdı negatif.bisüre adet olmayınca doktora gitti ve arkadaşım hamile çıktı..umarım biraz olsun rahatlatabilmişimdir seni.yarın güzel haberlerini bekliyoruz inş
O yüzden dedimya sabır diliyorum diye :) Bilmiyorum ilk cocugunmu benim gibi ama simdi sana hiçbişey bilmiyormussun gibi davranılacak :)ya ben aslında cok sevıyorum kaynanamı ama bu heyecanlı halı urkutuyo benı :) ve bugunde komsularla oturduk kundagın faydalarından bahsettı.Allah yardımıcımız olsun :)
O yüzden dedimya sabır diliyorum diye :) Bilmiyorum ilk cocugunmu benim gibi ama simdi sana hiçbişey bilmiyormussun gibi davranılacak :)
ya ben aslında cok sevıyorum kaynanamı ama bu heyecanlı halı urkutuyo benı :) ve bugunde komsularla oturduk kundagın faydalarından bahsettı.Allah yardımıcımız olsun :)
hahaha sizinki gene iyi biz aynı şehirde değiliz benimki 2 yıl ben bakarım diyo( öyle bir talebimde olmadı pekde muhabbeli olduğumuz söylenemez yani kendisi pek konuşmaz ben kafayı yerim ya 2 yıl oooovvv noooo....
evet ılk cocugum bıraz oyle olucak galıba .bıde çalışıcam mecburen kaynanama bırakcam çocugu :) yandımm yanı ben :)