2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Çok güldürdün beni :) Biz olsak kalp atışını duyunca ağlamaya başlarız sevinçten sen gülmüşsün ee buda k validenin mağrifeti diyelim

Burda olan olmayan bütün güzel anneler öpüyorum sizleri kendinize ve bebişlere dikkat edin. Eve gitme vakti az dinlenelim bizde bebişimle yarın görüşürüz :)

Hayırlı olsun,Vajinal ultrasondan mı gördün?

merhaba arkadaşlar
bhcg sonucum 60 çıktı. olumsuz bir sonuç gelecek gibi. perşembe dr a göstereceğim.
aranıza katılamıyorum.
size hayırlı güzel gebelikler diliyorum. Allaha emanet olsun bebekler.

beeeeeen:) 2 senedir levotiron kullanıyorum.100 mglık olanı haftaiçi yarım haftasonu birbuçuk içiyorum..

ben de 100 mglık tan kullanıyorum ama günde 1 tane.bugün gidecektim doktora ama hormon tahlillerimi alamadım,yarın gidicem inşallah.ilacı bugün atmamıştım ama birazdan atmayı düşünüyorum

merhaba arkadaşlar
bhcg sonucum 60 çıktı. olumsuz bir sonuç gelecek gibi. perşembe dr a göstereceğim.
aranıza katılamıyorum.
size hayırlı güzel gebelikler diliyorum. Allaha emanet olsun bebekler.

cnm beta hcg testine göre hamişsin ama reglin kaç gün geçince yaptırdın:))

ya benım at 27 aralık doktorun soyledıgı o cızelgede boyle gozukuyor anlamadım

ben de 3,5 aydır falan kullanıyorum,ben günde bi tane alıyorum 100 mcg lik.değerlerim normale inmişti en sonki tahlilimde,doktorum kullanmaya devam et,4 ay sonra yine gel demişti,ama 4 ay nisanda dolacaktı,şimdi hamilelik olunca gidip kontrol olmam gerek,dün sağlık ocağında hormon testi yaptırdım sonuçları bugün alıp gidecektim ama doktorum ve ebe olmadığı için sonucu alamdım,doktora da gidemedim,yarın gidicem inşallah.

İyi aksamlar herkese :) ben bugun iki haftalik hamile oldugumu ogrendim umarim saglikli bir gebelik doneminden sonra hepimiz bebislerimizi aliriz kucagimiza

slm arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyor hayat sancınız az da olsa oluyor mu

arasıra kasıklarıma sancı giriyor korkutuyor beni,ayakta biraz fazla kalınca da belim kopacak gibi oluyor.bende bi de mide bulantısı var ama kusacak kadar değil,böyle gün içinde sürekli midem bulandı bulanacak gibi dolaşıyorum,canım hiç bişey istemiyor,kahvaltımı bile zor yapıyorum,benim gibi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…