2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

catie
canım senin kan değerlerin hangi tarihlerde o şekil çıktı bana yazabilir misin?ben hala çok tedirginim ve bebeğime zarar veriyorum stres yaparak.rahatlamak istiyorum.​

catie
canım senin kan değerlerin hangi tarihlerde o şekil çıktı bana yazabilir misin?ben hala çok tedirginim ve bebeğime zarar veriyorum stres yaparak.rahatlamak istiyorum.​

stres yapma allah korusun düşüyor falan olsa değer de düşerdi lekelenme vs olurdu. doktor da normal demiş endişelenme yarın da görür rhatlarsın. ama sen de benim gibi pimpiriklisin bu defa da kaç mm çıktı acaba küçük mü diye takılırsın:)

başka da birşey inatçı keçi benim doktor dediki: biz hscg değeri ultrason görüntüsü ile değil kalp atışı duyulduğunda gebelik başladı kabul ederiz. bana 7 hafta gel kalp atışı duyalım sonra detay konuşucaz dedi. yani ultrasonda görmek bile tatmin etmedi. sen de biraz sabret pıtpıtları duyalım hep birlikte rahatlayalım

inşallah canım.ama benim değer düşük belki keseyi bile göremeyebiliriz yarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…