- 27 Nisan 2012
- 978
- 0
canm normal doğumumdan yani oğluma doğum yapmadan önce 3 kimyasal gebelik yaşamış biri olarak söylüyorum sitres yapma.eğer ki anormal bi durum olsaydı lekelenmen yada kanaman kesinlikle olurdu.burda 3 düşük yaşamış tecrübe konusuyor.2.olarak en kötü ihtimal dış gebelik dicem allah korusun ondada yine lekelenmen yada kasıklarında feci ağrı olur.yada karnında.sanırsam bunları yaşamıyorsun.birde değerin 2671miş muhakkak yarın vajinal ultrasonda görürsün bebeğinin kesesini.dış gebelik içinde kasıklarına bastır biraz çok fazla ağrı olmuyorsa tedirgin olma.haa birde bu kan testlerini hep aynı yerde mi yaptırdın?farklı yerlerse eğer referans aralıkları farklı oluyor heryerin.birde şunu sölüm ben artık kan testinede çok güvenemiyorum.arkadaşım evde test yaptı gayet net pozitif çıktı.kan tahlili yaptırdı negatif.bisüre adet olmayınca doktora gitti ve arkadaşım hamile çıktı..umarım biraz olsun rahatlatabilmişimdir seni.yarın güzel haberlerini bekliyoruz inş
çok sağol canım dediğini yaptım ama kasıklarım da da ağrı yok.bi de değer düşmemiş en azından ama az artmış doktor da telefonda normal dedi.ama bende 1 kez kimyasal gebelik geçirdiğim için yine başıma gelicek diye korkuyorum.gerçi onda ilk kan değerim 78 iki gün sonra 63 beş gün sonrada 7 çıkmıştı..değer düşmüştü hep.