2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

bende senin gibiyim fazla ayakta kalınca kasıklarım ağırıyor benimde midem senin gibi
ağzımın tadı yok yediğimden tat almıyorum

Bende de bel,bas agrisi oluyor ara ara ve mide bulantisi.Bilmiyorum hamileleikten dolayı mı yoksa psikolojimi mı?

nasıl bir sancı oluyor benimde akşamları özellikle oluyor belim ağırıyor bende korkuyorm

genelde kasıklarda aşağı doğru vuran bi sancı tam yumurtalık kısmından başlıyo gibi asla gerinemiyorum mesela uykuda farkında olmadan gerinince ağrıyla uyanıyorum ve biraz iş yaptığım zaman kasıklarım sızlıyo arada zonklama şeklinde bende anlayamadım bazen sanki adet ağrısı gibi sanki adet olucam ve bi rahatlama gelicekmiş gibi... öle işte

benimde senin gibi ağrıyor benim gibi olanları duyunca normal diyiyorum
demek bu ağrılar normal bebek erkek olunca ağrı olurmuş diyiyorlar

Aynen ben bu durumdayım

bende su içtikçe tuvalete gidiyorum
zaten sık sık gidiyordum şimdi durmadan wc deyim

ben ilk haftalar çok susuyordum,resmen dilim boğazım yapışıyordu,o zaman çok su içiyordum,tabi mide bulantım yoktu henüz,şimdi o kuruluk geçti ama çok içemiyorum bu sefer.

Kizlar evde bi grip nezle aldi basini gidiyor benimde genzim yanmaya basladi etkilenmemek icin ne yapmaliyim yaa dusundukce canim sklıyo bide k.pderim sigara iciyo pufur pufur oksurmekten nefes alamiyorum ama hic aldiran yok yarin esim uyaricak ama su gribe yakalanma riskini nasil kaldiricam ortadan :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…