arasıra kasıklarıma sancı giriyor korkutuyor beni,ayakta biraz fazla kalınca da belim kopacak gibi oluyor.bende bi de mide bulantısı var ama kusacak kadar değil,böyle gün içinde sürekli midem bulandı bulanacak gibi dolaşıyorum,canım hiç bişey istemiyor,kahvaltımı bile zor yapıyorum,benim gibi olan var mı?
nasıl bir sancı oluyor benimde akşamları özellikle oluyor belim ağırıyor bende korkuyorm
benim cuma beta hcg 1209 idi bugün 2671 olmuş.neden az artmış ya?
bu arada ne kadar su içiyorsunuz ben zorluyorum ama en fazla 1lt oluyor
genelde kasıklarda aşağı doğru vuran bi sancı tam yumurtalık kısmından başlıyo gibi asla gerinemiyorum mesela uykuda farkında olmadan gerinince ağrıyla uyanıyorum ve biraz iş yaptığım zaman kasıklarım sızlıyo arada zonklama şeklinde bende anlayamadım bazen sanki adet ağrısı gibi sanki adet olucam ve bi rahatlama gelicekmiş gibi... öle işte
bence ii hamilelik değer arasına bakınca normal çıkıyor sonuçta 5 haftalık bebek kafaya takma
içim yanıyo benim 2,5 litreyi buluyo iştah hiç yok bulantı ve baş dönmesi ooo çok çok süper
benim cuma beta hcg 1209 idi bugün 2671 olmuş.neden az artmış ya?
bu arada ne kadar su içiyorsunuz ben zorluyorum ama en fazla 1lt oluyor
arada 4 gün olunca içime kuşku düştü hiç rahat değilim.yarında doktorda randevum var bakalım ne olucak?
arasıra kasıklarıma sancı giriyor korkutuyor beni,ayakta biraz fazla kalınca da belim kopacak gibi oluyor.bende bi de mide bulantısı var ama kusacak kadar değil,böyle gün içinde sürekli midem bulandı bulanacak gibi dolaşıyorum,canım hiç bişey istemiyor,kahvaltımı bile zor yapıyorum,benim gibi olan var mı?
bak ona hiç dikkat etmiyorum ben,ne zaman susarsam o zaman içiyorum ama su da midemi bulandırıyor benim
bende su içtikçe tuvalete gidiyorum
zaten sık sık gidiyordum şimdi durmadan wc deyim
Canim sonuclarin gayet iyi az falan degil
bebeğim için bende hatime başlayacağım sizden okuyan var mı