2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
napcas bu kiloları yaa ben de 172 boy 76 kilo.dediğin gibi veremeden hamile kaldım :))
bundan sonrası önemli dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime. şişmeye çok müsaitim çünkü :)

yakınmış kilolarımız. çok korkuyorum 20 30 kilo alırsam diye :) daha şimdiden parmaklarım şişiyo sabahları. inşallah 7-10 kilo ile biter( hayal kuruyorum sanırım)

çok sevindim canım ama ne bileyim 2 günde bir ikiye katlaması gerekiyor diyorlsr ya.değeri görünce ellerim ayalarım buz kesti yüzümden alev çıktı.böyle heryerimde sinir boşaldı.
cuma 1209 iken bugün 2671 çıkması az geldi.doktora söyledim hepsini.normal dedi bi problem yok dedi.bana düşük geldi dedim değil dedi.bakalım yarın ultrasonda bakınca ne diyecek?[/QUOT
endişenlme bazen 2 katından daha az ya da daha faza artabiliyormuş. benim de fazla arttı endişelndim normal dedi doktorum. ilk zamanlar hızlı gelişir dedi. beslenmene stresine dikkat et yeter

yakınmış kilolarımız. çok korkuyorum 20 30 kilo alırsam diye :) daha şimdiden parmaklarım şişiyo sabahları. inşallah 7-10 kilo ile biter( hayal kuruyorum sanırım)

endişelerimiz de bir demek ki :)))
almamalıyız. ihtiyaçtan fazlasını yememeliyiz. şımarıklık yapıp yemeğe dalmıycam kararlıyım :))

canım senin kan değerlerin hangi tarihlerde o şekil çıktı bana yazabilir misin?ben hala çok tedirginim ve bebeğime zarar veriyorum stres yaparak.rahatlamak istiyorum.

endişelerimiz de bir demek ki :)))
almamalıyız. ihtiyaçtan fazlasını yememeliyiz. şımarıklık yapıp yemeğe dalmıycam kararlıyım :))

benim iştahım ilk çok açıldı test yapmadan önce allahım yiyiroum yiyorum doymuyorum dedim herhalde psikolojik. öğrendikten sonra yiyorum ama daha sağlıklı. pirinç pilav yerine bulgur beyaz ekmek yerine esmer vs eşim de 9 ay sonraki taklidimi yapıyor:) çok şişko olucaksın diye. şu ilk bir kaç ay yürüyüş vs yaparak verebiliriz belki de off tanıdıklarıma soruyorum 17 kilo alan 20 kilo alan ohh 100 leri görmeyiz umarım

catie
canım senin kan değerlerin hangi tarihlerde o şekil çıktı bana yazabilir misin?ben hala çok tedirginim ve bebeğime zarar veriyorum stres yaparak.rahatlamak istiyorum.​

canım senin kan değerlerin hangi tarihlerde o şekil çıktı bana yazabilir misin?ben hala çok tedirginim ve bebeğime zarar veriyorum stres yaparak.rahatlamak istiyorum.

ilk değer seninle aynı gündü pazartesi 281 sonra sen çarşamba gitmiştin ben gidememiştim be perşembe gittim yani 3 gün sonra 844 sonra tekrar cumartesi gittim 2083 tekrar pazartesi gittim doktor artık bakmayalım 5 bin falan olmuştur görünür artık dedi ve göründü :)

benim iştahım ilk çok açıldı test yapmadan önce allahım yiyiroum yiyorum doymuyorum dedim herhalde psikolojik. öğrendikten sonra yiyorum ama daha sağlıklı. pirinç pilav yerine bulgur beyaz ekmek yerine esmer vs eşim de 9 ay sonraki taklidimi yapıyor:) çok şişko olucaksın diye. şu ilk bir kaç ay yürüyüş vs yaparak verebiliriz belki de off tanıdıklarıma soruyorum 17 kilo alan 20 kilo alan ohh 100 leri görmeyiz umarım

ilk 3 ay yürüyüş yasak diye biliyorum ben. sakın yorma kendini gezip :))

catie
canım senin kan değerlerin hangi tarihlerde o şekil çıktı bana yazabilir misin?ben hala çok tedirginim ve bebeğime zarar veriyorum stres yaparak.rahatlamak istiyorum.​

stres yapma allah korusun düşüyor falan olsa değer de düşerdi lekelenme vs olurdu. doktor da normal demiş endişelenme yarın da görür rhatlarsın. ama sen de benim gibi pimpiriklisin bu defa da kaç mm çıktı acaba küçük mü diye takılırsın:)

ilk değer seninle aynı gündü pazartesi 281 sonra sen çarşamba gitmiştin ben gidememiştim be perşembe gittim yani 3 gün sonra 844 sonra tekrar cumartesi gittim 2083 tekrar pazartesi gittim doktor artık bakmayalım 5 bin falan olmuştur görünür artık dedi ve göründü :)

ama bende yine bi anormallik var o zaman.
pazartesi 174.0
çarşamba 444.4
cuma 1209.0
salı 2671.0 işte bu çok az değil mi?

pazartesi 174.0
çarşamba 444.4
cuma 1209.0

doktorun normal dediyse değildir. ayrıca laboratuvar değerlendirmesinde de hata olabilir. bir çok şey olabilir kötü düşünme hemen. sonuçta artmış ve doktor normal demiş. ben ilk gittiğimde 281 e doktor düşük ir değer dedi panik yaptım sonra hızlandı iki katından da fazla arttı.demekki bazen yavaş hızlı değişkenlik gösterebiliyor. yarın gördüğünde rahatlıcaksın stres yapma daha fazla

pazartesi 174.0
çarşamba 444.4
cuma 1209.0

çok fazla kafana takıyorsun bence. stres yaparak bebeği de kendini de sıkıntıya sokuyosun.
değerini öğrenmek sana bişey katmaz moralini onu kucağına aldığın anı düşünerek yüksek tut :))

çok fazla kafana takıyorsun bence. stres yaparak bebeği de kendini de sıkıntıya sokuyosun.
değerini öğrenmek sana bişey katmaz moralini onu kucağına aldığın anı düşünerek yüksek tut :))

ayrıca senin burdan iki günde bir kan aldırdıgını mı anlıyoruz :))
kan miktarın azalıcak iki günde bir tüp kan vere vere :))

başka da birşey inatçı keçi benim doktor dediki: biz hscg değeri ultrason görüntüsü ile değil kalp atışı duyulduğunda gebelik başladı kabul ederiz. bana 7 hafta gel kalp atışı duyalım sonra detay konuşucaz dedi. yani ultrasonda görmek bile tatmin etmedi. sen de biraz sabret pıtpıtları duyalım hep birlikte rahatlayalım

pazartesi 174.0
çarşamba 444.4
cuma 1209.0

sen ona takılma düşünme hiç git keseyi gör rahatlayacaksın. ben 1 gün geriden geliyorum bnm bugün 5+2 dün kesem gözüktü yarın seninde kesen görünecek ve herşeyin yolunda olduğunu ögrenince rahatkayacaksın. Boşuna stres yapma. Aslında hepimiz aynı durumdayız. bende keseyi gördüm acaba kalp atışlarını duyabilecek miyim diye tedirginim ama allah ne yazdıysa o olacak . Şuana kadar kadar bebeğin kalp atışlarını duyan yok sanırım.
Sağlık ve sıhhat için bol dua edelim . sende kötü düşünme

başka da birşey inatçı keçi benim doktor dediki: biz hscg değeri ultrason görüntüsü ile değil kalp atışı duyulduğunda gebelik başladı kabul ederiz. bana 7 hafta gel kalp atışı duyalım sonra detay konuşucaz dedi. yani ultrasonda görmek bile tatmin etmedi. sen de biraz sabret pıtpıtları duyalım hep birlikte rahatlayalım

inşallah canım.ama benim değer düşük belki keseyi bile göremeyebiliriz yarın.

X