2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Ben hscg değerine baktırtmadım bile daha. Çokta fazla evham yapmamak lazım Rabbim nasip ederse hepimiz evlatlarımızı alacağız kucagımıza..

Ben hscg değerine baktırtmadım bile daha. Çokta fazla evham yapmamak lazım Rabbim nasip ederse hepimiz evlatlarımızı alacağız kucagımıza..

ben önce idrar sonra bir kere kan yaptırdım. dünde keseyi görünce rahatladım . Pazartesiyi bekliyorum sabırla kalp atışını duyabilmek için :KK49:

selam kızlar bayadır gıremıyodum .dun dr a gıttım veee kesem dolu bebegı gordum .kalp atısını duydum. mıde bulantılarım arttı ozellıkle sabahları cok zor yemek yıyorum. sızın nasıl gıdıyo? bu arada sehır konya yas 25 ılk bebek sat tarıhı 27.12.2012 dogum tarıhı 03.10.2013

selam kızlar bayadır gıremıyodum .dun dr a gıttım veee kesem dolu bebegı gordum .kalp atısını duydum. mıde bulantılarım arttı ozellıkle sabahları cok zor yemek yıyorum. sızın nasıl gıdıyo? bu arada sehır konya yas 25 ılk bebek sat tarıhı 27.12.2012 dogum tarıhı 03.10.2013

Hadi gözün aydın darısı bize olsun inşallah. ilk kalp atışını duyan sen oldun :KK23:

benm de son adetim 27 aralık ama dokor 2 hafta sonra duyucaz kalp atışlarını dedi dün sadece keseyi gördk ses faan dinlemedik. maşallah sizin bebişe erkenden duymuşsunuz

ben önce idrar sonra bir kere kan yaptırdım. dünde keseyi görünce rahatladım . Pazartesiyi bekliyorum sabırla kalp atışını duyabilmek için :KK49:

Umarım onuda duyar iyice rahatlarsın :) Valla ben cok evham yapmamaya özen gösteriyorum herşey ayın 12sinde doktorumda belli olacak işte rahat davranmaya çalışıyorum ama çok şükür lekelenmem falan yok ağrımda ufak spazm şeklinde adet sancısı gibi..

benm de son adetim 27 aralık ama dokor 2 hafta sonra duyucaz kalp atışlarını dedi dün sadece keseyi gördk ses faan dinlemedik. maşallah sizin bebişe erkenden duymuşsunuz

çok şükürr... darısı basınıza ınsallah.dun dr baktı maşallah bebegımız hızlı gelısmıs dedı ve rahım ıcıne yerlesmıs dedı ya bende sasırdım 2 gun once mınıcık kese sonra kese kocaman olmus :)) kalp atısı super bısey dıkıdık dıkıdık :)

çok şükürr... darısı basınıza ınsallah.dun dr baktı maşallah bebegımız hızlı gelısmıs dedı ve rahım ıcıne yerlesmıs dedı ya bende sasırdım 2 gun once mınıcık kese sonra kese kocaman olmus :)) kalp atısı super bısey dıkıdık dıkıdık :)

çok şekersin yaaa dıgıdık dıgıdık :))

Oh oh maşallah rabbim kucağına alıp kavuşmayıda nasip etsin sağlıklı bir şekilde.. Dıgıdık dıgıdık iyiymiş at gibi bebişlerimiz olacak desene :KK70:

ayy bıde hastaneye gıdıcez kaynanamda gelmek ıstıyo ama cok heveslı degılmıs gıbı duruyo geldı napayım gelıyımmı dedı bende gel tabı anne sen gelmezsen zor olur dedım:) oda zaten mısafırını falan ıptal etmıs zaten dunden razı gelecek ehh ıyı mademm gelıyım barı dedı. geldı Allahımmm ultrasonda bakıyoz kaynanama soruyo dr gordun mu bak dıye kalbını dınlıyoz duydunuz mu dıyo benı bı gulme tuttu:)) kaynanamın bu cook ısteklı halı benı korkutuyo :))

ayy bıde hastaneye gıdıcez kaynanamda gelmek ıstıyo ama cok heveslı degılmıs gıbı duruyo geldı napayım gelıyımmı dedı bende gel tabı anne sen gelmezsen zor olur dedım:) oda zaten mısafırını falan ıptal etmıs zaten dunden razı gelecek ehh ıyı mademm gelıyım barı dedı. geldı Allahımmm ultrasonda bakıyoz kaynanama soruyo dr gordun mu bak dıye kalbını dınlıyoz duydunuz mu dıyo benı bı gulme tuttu:)) kaynanamın bu cook ısteklı halı benı korkutuyo :))

Şimdiden sana bol sabır diliyorum ozaman :KK70: Allah'tan benimkisi aynı memlekette değil :p

Şimdiden sana bol sabır diliyorum ozaman :KK70: Allah'tan benimkisi aynı memlekette değil :p

ya ben aslında cok sevıyorum kaynanamı ama bu heyecanlı halı urkutuyo benı :) ve bugunde komsularla oturduk kundagın faydalarından bahsettı.Allah yardımıcımız olsun :)

ama bende yine bi anormallik var o zaman.
pazartesi 174.0
çarşamba 444.4
cuma 1209.0
salı 2671.0 işte bu çok az değil mi?

canm normal doğumumdan yani oğluma doğum yapmadan önce 3 kimyasal gebelik yaşamış biri olarak söylüyorum sitres yapma.eğer ki anormal bi durum olsaydı lekelenmen yada kanaman kesinlikle olurdu.burda 3 düşük yaşamış tecrübe konusuyor.2.olarak en kötü ihtimal dış gebelik dicem allah korusun ondada yine lekelenmen yada kasıklarında feci ağrı olur.yada karnında.sanırsam bunları yaşamıyorsun.birde değerin 2671miş muhakkak yarın vajinal ultrasonda görürsün bebeğinin kesesini.dış gebelik içinde kasıklarına bastır biraz çok fazla ağrı olmuyorsa tedirgin olma.haa birde bu kan testlerini hep aynı yerde mi yaptırdın?farklı yerlerse eğer referans aralıkları farklı oluyor heryerin.birde şunu sölüm ben artık kan testinede çok güvenemiyorum.arkadaşım evde test yaptı gayet net pozitif çıktı.kan tahlili yaptırdı negatif.bisüre adet olmayınca doktora gitti ve arkadaşım hamile çıktı..umarım biraz olsun rahatlatabilmişimdir seni.yarın güzel haberlerini bekliyoruz inş

ya ben aslında cok sevıyorum kaynanamı ama bu heyecanlı halı urkutuyo benı :) ve bugunde komsularla oturduk kundagın faydalarından bahsettı.Allah yardımıcımız olsun :)
O yüzden dedimya sabır diliyorum diye :) Bilmiyorum ilk cocugunmu benim gibi ama simdi sana hiçbişey bilmiyormussun gibi davranılacak :)

O yüzden dedimya sabır diliyorum diye :) Bilmiyorum ilk cocugunmu benim gibi ama simdi sana hiçbişey bilmiyormussun gibi davranılacak :)

evet ılk cocugum bıraz oyle olucak galıba .bıde çalışıcam mecburen kaynanama bırakcam çocugu :) yandımm yanı ben :)

hahaha sizinki gene iyi biz aynı şehirde değiliz benimki 2 yıl ben bakarım diyo :KK43:( öyle bir talebimde olmadı pekde muhabbeli olduğumuz söylenemez yani kendisi pek konuşmaz ben kafayı yerim ya 2 yıl oooovvv noooo....

hahaha sizinki gene iyi biz aynı şehirde değiliz benimki 2 yıl ben bakarım diyo :KK43:( öyle bir talebimde olmadı pekde muhabbeli olduğumuz söylenemez yani kendisi pek konuşmaz ben kafayı yerim ya 2 yıl oooovvv noooo....

Bizde cok muhabbetli değiliz oda çok hevesli değil çok şükür ( şimdilik ):KK70::KK70: Allah sanada yardımcı olsun valla kızlar yandınız desenize :KK70:

X