2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar merhaba ben cuma gününe randevu aldım tam randevu gününde beişim 5+3 haftalıkl oluyor acaba kalp atışlarını duyabilirmiyim sizce bilgisi olan varmı

kızlar merhaba ben cuma gününe randevu aldım tam randevu gününde beişim 5+3 haftalıkl oluyor acaba kalp atışlarını duyabilirmiyim sizce bilgisi olan varmı

cnm bende cuma gidicem inş tekrar ve bende öyle umut ediyorum 5+5 olucam inş ikimizde göerür ve duyarız sağlıklaa

çok normal hiç takılma ona bende oğlumda ilk haftalar daha halsiz dim tansiyonum düşüyodu şimdi pek bişi hissetmiyorum hatta midem az bulansa sevincem yani o derece:) buarada cnm bnmde sat 26 aralık ama bugün 5+1günlüğüm yani sen mi benmi yanlış hesaplıyoruz acaba

Son düzenleme:

cnm bende cuma gidicem inş tekrar ve bende öyle umut ediyorum 5+5 olucam inş ikimizde göerür ve duyarız sağlıklaa

Kızlar ilk gebeliğim 8. haftada kürtajla sonuçlandı.Ben allttan hiç baktırmadım 5+2 de kesesini gördüm.6+4 de kalp atışını duydum.Sizin çok erken ama alttan baktırırsanız o zmn duyarsınız belki.

ben internetteki otomatik hesaplayıcıyla hesapladım 27 aralığa göre 5 +5 çıkıyor, hiç bilmiyorum doktor gün vs söylemeden 5 haftlaık dedi ultrasondan bakınca

Gerçekten çok aydınlatıcı çok teşekkürler paylaşımın için :))

Buarada arkadaşlar kafanıza takılan birşey olursa bende uzunca listeler var doktorumun gönderdiği aklıma gelebilecek herşey hakkında ve herzaman arayıp bilgi alıp soru sorabiliyorum elimden geldigince yardımcı olurum sizlerede..

Son düzenleme:

verdiğin bilgiler için cok tesekkürler cok faydalı bilgiler rica etsem doktorun hakkında biraz bilgi verirmisin hastanede mi calısıyor yoksa kendi muayahenesi mi var bende doktor arstırıyorum ama sanırım cok göreceli herkesin cok begendiği bir doktoru bazıları cok kötü diyor bende kararsız kaldım

Rica ederim cnm ne demek birbirimize yardım etmemiz lazımki hep birlikte mutlu sona erelim. Ben doktorumu 1.5 sene evvel düşük yaptıgımda tanımıstım ve cok memnun kalmıstım açıkcası sabaha karşı evde kanamam başlamıştı sabah 9a kadar telefonda benimle uyumadan bekledi. Op. Dr Berra Önsoy Gidemez , İstanbul Bahçelievlerde kendi muayenehanesi var.Cok cici cok sevecen ayrıca cok iyi bir doktor bana göre. Ve şöyle bir güzelliğide istedigin heran gece gündüz ulaşabilmen.Yani seninde dedigin gibi göreceli bir durum ama bu stresli günlerde beni rahatlatması bile cok iyi benim icin.

Son düzenleme:

çok sağolasın çok iyi bir doktorun var sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…