Bende evvel ki gün mesaj atmıstım ama sana gelmedi galiba. Ankarada mısın felan diye
Nişan olduğunu sanmıyorum kuzum ya, sarımsı bişeydi ama çok ucuk kahveye de benziyodu. hani ıslanıp kuruyan çamaşırda leke kalırya öyle bişey olmuş :26: şimdi onu takip ediyorum ama nişan olmasını çokk isterdimmm.bnm anne baba da ankk doğumlu, tanışmış olabilir miyiz acaba daha önce :)) biz keçiörende oturuyoruz şuan :)
Sevgili 0685 dogumu Ankara'da mi yapacaksin yoksa?
Yok cnm ben kastamonudayım ailem ank burds yapcam doğumuda(
zaman ne gösterir bilinmez ki canım, bi bakmışsın beraber büyütmüşüz bebişleri :)Insallah girusuruz, soyle bebekleri yan yana koyup guleriz artik :)
Ben de guya bebegin gelisimi ilerde gidiyor diye 9 ekim evlilik yil donumumuzde dogar mi acaba demistim ama nerdeee?
Bendeki sıkıntılar soyle: bazen tuvaletteyken asagi dogru buyuk bir baski, yemek uzerine uzandigimda mide rahatsizligi, geceleri ozellikle boyun cevremin acayip terlemesi, sık sık uyanma, yattigimda bazen baskidan kalbimin tekliyor gibi olusu...ama dogumun yakinlastigina dair pek bir isaret yok gibi :)
bizde hep keçiörendeydik ama son iki sene batıkentte oturduk. şimdi yine k.örene döndü annemler. beypazarıda güzel yer gerçekten, şehrin pisliği gürültüsü kayboluyo orda :) benim adet ağrıları da geçmedi, bari artsada doğursak hayırlısıyla :)) sendeki nasıl bi ağrı canım ? doktoruna sorsan önce daha iyi değilmi..Bizde yenimahallede oturuyoruz cnm :)) bizde seneye anl taşınmsyı düşünüyotuz annem baksın diye bebişe:)))biz 12 senede beypaxarında kaldık 7 senedir falan yenimahalledeyiz:))) inş mişsndır cnm den yinede kont et sürekli benim ağrılarım çoğaldı biraz böle giderse acile giderim heralde
0 burun yüzünden çok çektim ben yaa, 6. ayıma girerken kuruluk ve tıkanma yüzünden iki taraflı yara oldu burnum. kan genzime akıyodu artık. geceleri kabus gibi geçmeye başlayınca kontrole gittiğimde kbb ye de gittim. sprey felan verdi onu kullandım. kanama sorunu daha yeni geçti. temizleyemiyodum bile. Sinüzitte kötü olur ya, eğer doktorun yasaklamadıysa sıcak suya vicks atıp buharını çek, yüzünde terleyince rahatlatıyo..Bu arada gece uyuyamama nedenlerimden biri de burnumun tikanip durmasi...hamilelikte sinuziti olanlarin boyle iyice artarmis zaten. Nefes almak iyice zorlasiyor...
Ben yarın 39 giriyorum canım :)))Haydi hayirlisi olsun insallah. Kacinci haftadaydin sen canim?
zaman ne gösterir bilinmez ki canım, bi bakmışsın beraber büyütmüşüz bebişleri :)
sağlıcakla kavusalım artık da ne zaman gelirlerse beklicez :)
baskı hissi, terleme, kalpteki sıkışma, mide sorunu ve daha biçoğu bende de mevcut canım, son haftaların getirdiği sıkıntılarmış bunlar. Bende geçen çarşambadan beri wc ye cıkmada fazlaydı, sadece idrar değil büyük tuvaletime bile sık cıkıyodum
Allah hepimize sabır versin insallahhh..
bizde hep keçiörendeydik ama son iki sene batıkentte oturduk. şimdi yine k.örene döndü annemler. beypazarıda güzel yer gerçekten, şehrin pisliği gürültüsü kayboluyo orda :) benim adet ağrıları da geçmedi, bari artsada doğursak hayırlısıyla :)) sendeki nasıl bi ağrı canım ? doktoruna sorsan önce daha iyi değilmi..
0 burun yüzünden çok çektim ben yaa, 6. ayıma girerken kuruluk ve tıkanma yüzünden iki taraflı yara oldu burnum. kan genzime akıyodu artık. geceleri kabus gibi geçmeye başlayınca kontrole gittiğimde kbb ye de gittim. sprey felan verdi onu kullandım. kanama sorunu daha yeni geçti. temizleyemiyodum bile. Sinüzitte kötü olur ya, eğer doktorun yasaklamadıysa sıcak suya vicks atıp buharını çek, yüzünde terleyince rahatlatıyo..
0 burun yüzünden çok çektim ben yaa, 6. ayıma girerken kuruluk ve tıkanma yüzünden iki taraflı yara oldu burnum. kan genzime akıyodu artık. geceleri kabus gibi geçmeye başlayınca kontrole gittiğimde kbb ye de gittim. sprey felan verdi onu kullandım. kanama sorunu daha yeni geçti. temizleyemiyodum bile. Sinüzitte kötü olur ya, eğer doktorun yasaklamadıysa sıcak suya vicks atıp buharını çek, yüzünde terleyince rahatlatıyo..
hmm o zaman en güzeli gitmek canım, bende de var o ağrılar ama ıkınma hissim yok. ben otururkende oluyo kasılma ama ayağa kalkınca da dik duramadığım oluyo. en azından gidersen ne olduğu hakkında bişeyler söyleyler için rahat eder. bizi de haberdar et emi..Ben yarın 39 giriyorum canım :)))
Canım dr yok zaten son gittiğimde biley olursa direk acile git dedi sorsamda aynıdını söyleyecek ağrım aşağı tarafta belimde ağrıyo hrp büyük tuvaletim varmış gibi oluyorum ıkınma hissi geliyo daha kötü olursam gitcem zaten şu halde gitmem ayağa kalkınca direk taş gibi oluyorum adım atamıyorum adet ağrısı gibi olanağrıda devam ediyo(((
aminn.. ben ve bütün bekleyenlere hayırlı doğumlar nasip etsin Allah..Allah once saglıklı dogumlar sonrada ahyırlı bahtlar nasıp etsın.
hmm o zaman en güzeli gitmek canım, bende de var o ağrılar ama ıkınma hissim yok. ben otururkende oluyo kasılma ama ayağa kalkınca da dik duramadığım oluyo. en azından gidersen ne olduğu hakkında bişeyler söyleyler için rahat eder. bizi de haberdar et emi..
aminn.. ben ve bütün bekleyenlere hayırlı doğumlar nasip etsin Allah..
0685 yalniz degilsin degil mi? Mutlaka yaninda biri olsun ve telefonla irtibat kur doktorunla, o seni yonlendirir...
Guzel haberler ver bize insallah...
sağol cnm sanada cok gecmis olsun..Cok cok gecmis olsun...ben de buhar cekiyorum kafami ve yuzumu cepecevre havluyla sarip. Benim de ici yara oldu iki tarafli neyse ki gecti sonra...
Su bebekler bir hayirlisiyla gelse bunlari da unuturuz.
Biz kismetse Poyraz koyacagiz ismini bebegin, sizinki ne olacak?
biz bu gidişle aynı anda cıkar gideriz ya hayırlısı artıkBöle olursa gitmem daha cnm dayanabiliyorum çünküdaha kötü olursan giderim kızlar zaten yazarım ben gidiyorum diye:)))
sağol cnm sanada cok gecmis olsun..
evt bebişlerle ilgilenirken unutur gideriz inşallah :)
Adıyla yasasın cnm güzel isim.. bizimde 2 secenek vardı, poyraz ve ayaz.. son karar Ayaz oldu :)
biz bu gidişle aynı anda cıkar gideriz ya hayırlısı artık
aynı seyler düsünülmüs desene :)Inanmiyorum! Biz de Ayaz koyacaktik sonradan Poyraz koyduk :) Ayaz da cok guzel...adiyla yasasin.
kızlaar ben de doğum yaptım anca fırsatım oldu.perşembe günü akşam 22.35 de mustafa alp i epidural normal doğumla kucağıma aldım.çok kolay bir doğum oldu.Allah herkese böyle koly doğumlar nasip etsin.sancı çekerken doğum bekleyen arkadaşlara dua ettim.dğum yapanlara da gözleri aydın olsun diyorum.Allah hepimizin bebeklerini analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
Gozun aydin ne guzel bir haber...Allah anali babali buyutsun. Bebis emiyor mu? Bir de kacinci haftanda dogurdun? Guzel haberlerinin devamini da bekliyoruz :)
sağolasın teyzesi 39+0 da doğum yaptım.o gün kontrole gittik. muayeneden sonra ağrım olmuştu.ikindiden sonra sancılarım olmaya başladı.dr u aradım benm sancım var muayeneden dolayı mı olmuştur yoksa doğum sancısı mıdır dedim.o da bu saate ağrılarının geçmiş olması lazım doğum sancısı olabilir dedi.akşam 7 buçukta hastanedeydik 3 saat sonra da doğum oldu. bebeğim emiyor hatta doymak bilmiyor :) çok şükür sütüm de var.geceleri uyumuyor.gündüzleri de uyuduğunda ev işi ile uğraşıyorum.hep göğsümde uyuyor kerata.şimdi uyuyor da popom yer gördü çok şükür.doğum yapack az kişi kalmış sanırım. geçmişe çok bakamadım.
Gözünaydın canım Allah analı babalı sağlıcakla büyütmek nasib etsin insallahkızlaar ben de doğum yaptım anca fırsatım oldu.perşembe günü akşam 22.35 de mustafa alp i epidural normal doğumla kucağıma aldım.çok kolay bir doğum oldu.Allah herkese böyle koly doğumlar nasip etsin.sancı çekerken doğum bekleyen arkadaşlara dua ettim.dğum yapanlara da gözleri aydın olsun diyorum.Allah hepimizin bebeklerini analı babalı büyütmeyi nasip etsin.