2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Bizde yenimahallede oturuyoruz cnm :)) bizde seneye anl taşınmsyı düşünüyotuz annem baksın diye bebişe:)))biz 12 senede beypaxarında kaldık 7 senedir falan yenimahalledeyiz:))) inş mişsndır cnm den yinede kont et sürekli benim ağrılarım çoğaldı biraz böle giderse acile giderim heralde

Bu arada gece uyuyamama nedenlerimden biri de burnumun tikanip durmasi...hamilelikte sinuziti olanlarin boyle iyice artarmis zaten. Nefes almak iyice zorlasiyor...

zaman ne gösterir bilinmez ki canım, bi bakmışsın beraber büyütmüşüz bebişleri :)
sağlıcakla kavusalım artık da ne zaman gelirlerse beklicez :)
baskı hissi, terleme, kalpteki sıkışma, mide sorunu ve daha biçoğu bende de mevcut canım, son haftaların getirdiği sıkıntılarmış bunlar. Bende geçen çarşambadan beri wc ye cıkmada fazlaydı, sadece idrar değil büyük tuvaletime bile sık cıkıyodum
Allah hepimize sabır versin insallahhh..

bizde hep keçiörendeydik ama son iki sene batıkentte oturduk. şimdi yine k.örene döndü annemler. beypazarıda güzel yer gerçekten, şehrin pisliği gürültüsü kayboluyo orda :) benim adet ağrıları da geçmedi, bari artsada doğursak hayırlısıyla :)) sendeki nasıl bi ağrı canım ? doktoruna sorsan önce daha iyi değilmi..

Bu arada gece uyuyamama nedenlerimden biri de burnumun tikanip durmasi...hamilelikte sinuziti olanlarin boyle iyice artarmis zaten. Nefes almak iyice zorlasiyor...
0 burun yüzünden çok çektim ben yaa, 6. ayıma girerken kuruluk ve tıkanma yüzünden iki taraflı yara oldu burnum. kan genzime akıyodu artık. geceleri kabus gibi geçmeye başlayınca kontrole gittiğimde kbb ye de gittim. sprey felan verdi onu kullandım. kanama sorunu daha yeni geçti. temizleyemiyodum bile. Sinüzitte kötü olur ya, eğer doktorun yasaklamadıysa sıcak suya vicks atıp buharını çek, yüzünde terleyince rahatlatıyo..

Haydi hayirlisi olsun insallah. Kacinci haftadaydin sen canim?
Ben yarın 39 giriyorum canım :)))

Canım dr yok zaten son gittiğimde biley olursa direk acile git dedi sorsamda aynıdını söyleyecek ağrım aşağı tarafta belimde ağrıyo hrp büyük tuvaletim varmış gibi oluyorum ıkınma hissi geliyo daha kötü olursam gitcem zaten şu halde gitmem ayağa kalkınca direk taş gibi oluyorum adım atamıyorum adet ağrısı gibi olanağrıda devam ediyo(((

Allah once saglıklı dogumlar sonrada ahyırlı bahtlar nasıp etsın.

Cok cok gecmis olsun...ben de buhar cekiyorum kafami ve yuzumu cepecevre havluyla sarip. Benim de ici yara oldu iki tarafli neyse ki gecti sonra...
Su bebekler bir hayirlisiyla gelse bunlari da unuturuz.
Biz kismetse Poyraz koyacagiz ismini bebegin, sizinki ne olacak?

0685 yalniz degilsin degil mi? Mutlaka yaninda biri olsun ve telefonla irtibat kur doktorunla, o seni yonlendirir...
Guzel haberler ver bize insallah...

hmm o zaman en güzeli gitmek canım, bende de var o ağrılar ama ıkınma hissim yok. ben otururkende oluyo kasılma ama ayağa kalkınca da dik duramadığım oluyo. en azından gidersen ne olduğu hakkında bişeyler söyleyler için rahat eder. bizi de haberdar et emi..

Allah once saglıklı dogumlar sonrada ahyırlı bahtlar nasıp etsın.
aminn.. ben ve bütün bekleyenlere hayırlı doğumlar nasip etsin Allah..

0685 yalniz degilsin degil mi? Mutlaka yaninda biri olsun ve telefonla irtibat kur doktorunla, o seni yonlendirir...
Guzel haberler ver bize insallah...

Böle olursa gitmem daha cnm dayanabiliyorum çünküdaha kötü olursan giderim kızlar zaten yazarım ben gidiyorum diye:)))

sağol cnm sanada cok gecmis olsun..
evt bebişlerle ilgilenirken unutur gideriz inşallah :)
Adıyla yasasın cnm güzel isim.. bizimde 2 secenek vardı, poyraz ve ayaz.. son karar Ayaz oldu :)
Böle olursa gitmem daha cnm dayanabiliyorum çünküdaha kötü olursan giderim kızlar zaten yazarım ben gidiyorum diye:)))
biz bu gidişle aynı anda cıkar gideriz ya hayırlısı artık

Inanmiyorum! Biz de Ayaz koyacaktik sonradan Poyraz koyduk :) Ayaz da cok guzel...adiyla yasasin.

Inanmiyorum! Biz de Ayaz koyacaktik sonradan Poyraz koyduk :) Ayaz da cok guzel...adiyla yasasin.
aynı seyler düsünülmüs desene :)
Hersey tamam sanırım bi bebişler eksik, Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla kavustursun artık :)

Biz bi yemek yiyelim, sonrasında pc kocişte olmazsa geliriz yine

kızlaar ben de doğum yaptım anca fırsatım oldu.perşembe günü akşam 22.35 de mustafa alp i epidural normal doğumla kucağıma aldım.çok kolay bir doğum oldu.Allah herkese böyle koly doğumlar nasip etsin.sancı çekerken doğum bekleyen arkadaşlara dua ettim.dğum yapanlara da gözleri aydın olsun diyorum.Allah hepimizin bebeklerini analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

Gozun aydin ne guzel bir haber...Allah anali babali buyutsun. Bebis emiyor mu? Bir de kacinci haftanda dogurdun? Guzel haberlerinin devamini da bekliyoruz :)

Gozun aydin ne guzel bir haber...Allah anali babali buyutsun. Bebis emiyor mu? Bir de kacinci haftanda dogurdun? Guzel haberlerinin devamini da bekliyoruz :)

sağolasın teyzesi 39+0 da doğum yaptım.o gün kontrole gittik. muayeneden sonra ağrım olmuştu.ikindiden sonra sancılarım olmaya başladı.dr u aradım benm sancım var muayeneden dolayı mı olmuştur yoksa doğum sancısı mıdır dedim.o da bu saate ağrılarının geçmiş olması lazım doğum sancısı olabilir dedi.akşam 7 buçukta hastanedeydik 3 saat sonra da doğum oldu. bebeğim emiyor hatta doymak bilmiyor :) çok şükür sütüm de var.geceleri uyumuyor.gündüzleri de uyuduğunda ev işi ile uğraşıyorum.hep göğsümde uyuyor kerata.şimdi uyuyor da popom yer gördü çok şükür.doğum yapack az kişi kalmış sanırım. geçmişe çok bakamadım.

Masaallah...darisi basimiza. Ben de pazartesi dogum yapacagim kismetse 38+6'da...insallah ben de sizlerle guzel anilari ve haberleri paylasirim.
Bebegi coook opuyorum minik gozlerinden yormasin cok annecigini :)

Gözünaydın canım Allah analı babalı sağlıcakla büyütmek nasib etsin insallah
Doğumunun kolay geçmesine çok sevindim, inşallah Allah bizlerede kolay doğumlar nasib eder..
Güzel haberlerinin devamını ve ilk fırsatta da doğum hikayeni bekliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…