Yok tatlım giricem ama kızım
Olunca onunla ilgilenmem gerekiyor
Kötü tatlım bebeğim kanalda değildicnm suyun gelmesı nıye kotu oldukı anlatsana suyun geldıgını fark edebılıyormusun tarıf etsene senıde fazla yormayayımm
cnm suyun gelmesını fark edıyormusun yoksa wc mı gordun ıslandıgını
Gözün aydınKendinize iyi bakın kızlar
Kızımı emzirmem gerek
Kızlarr hepinizee öncelikle iyi bayramlar iyi akşamlarr...Sonunda kızımı kucağıma aldım allahıma binlerce şükürler olsun çok ama çok mutluyum allahım bu mutluluğu herkese hakeden herkese yaşatsın inşallah .. 9 ekim sabahı 9:38 de sezeryanla dünyaya geldi kızım.3,260 gr 50 cmde boyu var gayet sağlıklı bebeğim..Herşey çok güzel geçti rüya gibiydi 2 gün hastanede kaldık sonra eve çıktık şimdi birbimize iyice alıştık geceleri hiç uyumuyor miniğim ama olsun değer onun için uykuszluğa:) allahım tez zamanda doğum yapmayan arkadaşlara da kolay doğumlar nasip etsin..doğum yapan arkadaşlarımıda yavrularıyla birlikte sağlıklı uzun ömürler diliyorum:)))evlat kokusu cennet kokusu derlerdi gerçektende öyleymişş allahım yavrularımızı bizlere bağışlasın...sevgiyle kalın...
kızlaar ben de doğum yaptım anca fırsatım oldu.perşembe günü akşam 22.35 de mustafa alp i epidural normal doğumla kucağıma aldım.çok kolay bir doğum oldu.Allah herkese böyle koly doğumlar nasip etsin.sancı çekerken doğum bekleyen arkadaşlara dua ettim.dğum yapanlara da gözleri aydın olsun diyorum.Allah hepimizin bebeklerini analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
benimde aynı yaaa, habire karnım kasılıp duruyo, belimin ağrısıda devam ediyo.. hayırlısıyla bugün bizide kavustursaydı Allah ne güzel olurduBencede çok sıkıcı benim ağrılar gittikçe kötüleşmedi hala evdeyim devam ediyor ama hala aynı seviyede:))) öleee ağrı çekiyorum:)))nasip bakalım
zullummmmm çok sevindimmm çokkk.. bu kadar bekleyişe değdi ve minişine kavustun sağlıcaklaSlm kızlar size haber vereyim dedim
12 saat suni sancı çektim sadece 3 cm
Açılmam oldu...zorunlu sezaryen oldum
Bebiş kanalada inmemişti zaten artık bebeğin
Alınması gerekti.kızım 12:40 dünyaya
Geldi şükür iyiyiz ayrıntılar sonra
Gözünaydın canımm Allah analı babalı büyütmek nasip etsin, maşallah ikinizedeKızlarr hepinizee öncelikle iyi bayramlar iyi akşamlarr...Sonunda kızımı kucağıma aldım allahıma binlerce şükürler olsun çok ama çok mutluyum allahım bu mutluluğu herkese hakeden herkese yaşatsın inşallah .. 9 ekim sabahı 9:38 de sezeryanla dünyaya geldi kızım.3,260 gr 50 cmde boyu var gayet sağlıklı bebeğim..Herşey çok güzel geçti rüya gibiydi 2 gün hastanede kaldık sonra eve çıktık şimdi birbimize iyice alıştık geceleri hiç uyumuyor miniğim ama olsun değer onun için uykuszluğa:) allahım tez zamanda doğum yapmayan arkadaşlara da kolay doğumlar nasip etsin..doğum yapan arkadaşlarımıda yavrularıyla birlikte sağlıklı uzun ömürler diliyorum:)))evlat kokusu cennet kokusu derlerdi gerçektende öyleymişş allahım yavrularımızı bizlere bağışlasın...sevgiyle kalın...
Zulum çok sevindim iyi olmanıza :)))hayırlısı öyleymiş demek ki sezeryan olmuşsun önemli olan ikinizinde iyi olması çok sevindim gerçektenSlm kızlar size haber vereyim dedim
Hayırlı olsun cnm allah analı babalı büyütsün inşşşşKızlarr hepinizee öncelikle iyi bayramlar iyi akşamlarr...Sonunda kızımı kucağıma aldım allahıma binlerce şükürler olsun çok ama çok mutluyum allahım bu mutluluğu herkese hakeden herkese yaşatsın inşallah .. 9 ekim sabahı 9:38 de sezeryanla dünyaya geldi kızım.3,260 gr 50 cmde boyu var gayet sağlıklı bebeğim..Herşey çok güzel geçti rüya gibiydi 2 gün hastanede kaldık sonra eve çıktık şimdi birbimize iyice alıştık geceleri hiç uyumuyor miniğim ama olsun değer onun için uykuszluğa:) allahım tez zamanda doğum yapmayan arkadaşlara da kolay doğumlar nasip etsin..doğum yapan arkadaşlarımıda yavrularıyla birlikte sağlıklı uzun ömürler diliyorum:)))evlat kokusu cennet kokusu derlerdi gerçektende öyleymişş allahım yavrularımızı bizlere bağışlasın...sevgiyle kalın...
Kendinize iyi bakın kızlar
Kızımı emzirmem gerek
A.S canım,bayram gezmelerini bitirdik geldik..Allah yardımcın olsun,inşallah miniğin ve sen sağlıkla eve dönersiniz..Bizleri de haberdar et..Ohh doğum yapamayanlar da tek tek azalmaktaselam kızlar nasılsınızz zullu dogum yapmıs gozun aydın bende hastanedeyım bugun musade altında tuttular 3-4 saatte bır nts baglıyorlar yarın sancı verılecek dualarınızı eksık etmeyın allaha emanet olun
selam kızlar nasılsınızz zullu dogum yapmıs gozun aydın bende hastanedeyım bugun musade altında tuttular 3-4 saatte bır nts baglıyorlar yarın sancı verılecek dualarınızı eksık etmeyın allaha emanet olun
Slm kızlar size haber vereyim dedim
Kendinize iyi bakın kızlar
Kızımı emzirmem gerek
selam kızlar nasılsınızz zullu dogum yapmıs gozun aydın bende hastanedeyım bugun musade altında tuttular 3-4 saatte bır nts baglıyorlar yarın sancı verılecek dualarınızı eksık etmeyın allaha emanet olun
gözünaydın canım.. Allah hayırlısıyla kavusmayıda nasip etsin insallah..kizlar 37+4 um ve bugun makat gelisli bebegim pozisyon degistirmis basasagi donmus bidik. kanala girip girmedigini solemedi kafa altta dedi. kanala nezaman girmisti sizinkiler hangi haftada?
zuluuucum gozun aydin saglikla buyusun kizin insallah..