Bilemedim canım artık ne düşüneceğimi bilmiyorum..Kendimi pazartesi günü sezeryan durumuna alıştırsam iyi olacak gibi..ßende iyiyim şükür, bel ağrısını saymazsak :)
zulluuununda belirtisi yoktu ama suyu gelmiş bak, hayırlısıyla sıra sende inşallahhhh
hayırlı olsun öncelikle canım bence o mama yaramıyor bebişe benim yeğenimde öyle olmuştu bebelak ve aptamil kabız yaptı çocuğu sonra sma diye bir mama var onu kullandık o çok iyi geldi sen de dene istersenKızlaarrr 1 ekimde doğum yaptım bende ancak fırsat bulabildim nete girmeye. Sütüm yetersizmiş doktor mama verin dedi aptamil 0-6 ay devam sütü aldım bende bi kaç gündür onu veriyrm ve sanırım kabız oldu 3 gündür kaka yapmıyo normal mi bu durum değilse napabilirm
ben de oluyor hatta sadece wcde değil ayağa her kalktığımda diyebilirimKızlar bişey sorucam, bu ara wc ye gittiğimde bi anda bişeyler löp diye boşalıcakmış gibi hissediyorum. var mı aranızda bu durumu yaşayan :26:
Kızlar benim suyun geldi
Su an hastahanedeyim
Açılma yok dualarınızı
Bekliyorum
Kızlar benim suyun geldi
Su an hastahanedeyim
Açılma yok dualarınızı
Bekliyorum
Hayırlısıyla gelsinler inşallah canım, bende sancıların gerçeğe dönüşeceği anı bekliyorum, kendimi serbest bırakıyorum ama wc ye gittiğimde nişanı kontrol ederken yine de moralim bozuluyo. Allah'ım yardımcımız olsunnGünüm dolmadı biliyorum ama artık gelsinnnn istiyorum bu ağrılar beni öldürecek((((( çok ağrım olmaya başladı yine du gibi skıntım geldi böle sürekli sancı çekmekten yoruldummmmm ((( ağladım ağlıycam yaniii artık (((
Hayırlısı ne ise o olsun canım, sağlıcakla olduktan sonra önemli değil artık normal ya da sezeryan oluşu..Bilemedim canım artık ne düşüneceğimi bilmiyorum..Kendimi pazartesi günü sezeryan durumuna alıştırsam iyi olacak gibi..
benimde kafama takılmıştı linam yaa sağol.. wc ye tedirgin gidiyodum artık yapamıcak gibi hissediyodum kendimi..ben de oluyor hatta sadece wcde değil ayağa her kalktığımda diyebilirim
Merhaba ben de bugun 38+1 oldum. Benim de insallah bir oglum olacak kizlar :)
Kızlar bişey sorucam, belim ve kasıklarımdaki ağrı geçmediği gibi bi de wc ye gittiğimde pedimde belli belirsiz sarımsı kahverengimsi bişi gördüm uçuk bi leke gibiydi.. tam vajinin geldiği yerde incecikti kalemle sürülmüş gibi. bu ne olabilir :44:
ne güzel tatlım Allah sağ salim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.. 38+.. genelde oğlan sanırım :))
Hayırlısı olsun hakkında canım :) Ben 38+5 oldum bugün. Dediğin gibi sabırla bekliyoruz :)Merhaba guzel anne adaylari, sabirrrrla bekleyisimiz devam ediyor...
Benim gibi 38+1 olan var mi?
Bu arada benim oglan en son kontrolde dogum kanalina girmemisti bence hala girmedi, ayaklarini pitir pitir hissediyorum :) yan yatinca kiziyor sanki bana...hickiriklarini da cok net hissediyorum herhalde kafasi yerlesse boyle hissedemezdim...
Ben kismetse pzt.sezaryen olacagim zaten, cesitli sebepler yuzunden normal dogum olamayacak. Ama bu tembel oglan beni surundururdu herhalde normali bekleseydim, dogmak bilmezdi :)
Ankara'da dogum yapacak var mi peki?
Tamam canım öyle yapıyım. Kv var, misafirler geldiğinden dolayı sadece durumu anlatabildim. Geliyomu acaba dedi direk :) Lekeye bende bakıyım diyo ama pedde durdukca kayboluyo gibi. en güseli çamaşırımı değiştiriyim ben..Merhaba canim, ped yerine beyaz ic camasirinda durumu takip et. En ufak bir suphede hemen doktorunu ara. Yakininda bu lekeyi gosterip akil danisabilecegin biri var mi, ablan, annen, kayinvaliden vs.gibi?
Hayırlısı olsun hakkında canım :) Ben 38+5 oldum bugün. Dediğin gibi sabırla bekliyoruz :)
Bende Ankaralıyım ama Ispartada yaşıyorum evlendiğimden beri. Sen neresindesin ?
Benimde son kontrol pzts günüydü, bebek daha yerleşmemiş dedi doktorum. Bende senin gibi ayaklarını hıçkırıgını vs net hissediyorum. Ama nette gördüğüm kadarıyla doğumun başlaması için illaki kafasının yerleşmesi gerekmezmiş. Genelde baş yerleştiğinde amniyon suyu da sızıntı şeklinde geliyomuş. Bilmiyorum ne kadar doğru :26:
Tamam canım öyle yapıyım. Kv var, misafirler geldiğinden dolayı sadece durumu anlatabildim. Geliyomu acaba dedi direk :) Lekeye bende bakıyım diyo ama pedde durdukca kayboluyo gibi. en güseli çamaşırımı değiştiriyim ben..
hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin insallahselam arkadaslar bende doğum yaptım 37 2 de bebegımın kalp atısları cok duzensızdı hoca alalım dedı ve oğlum dunyaya geldı 2750 geldı sımdı uyuyo ama hala ona baktıkca ıcım kıyılıyo keske erken gelmeseydı az daha anne karnında dursaydı
hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin insallah
Hiç canını sıkma kilosu gayet iyi. Benim arkadasım da 37yi doldurdu ve doğum yaptı. 2560 gr doğmus simdi 2500 kg. 0 da sürekli uyuyo ama hiç korkma toparlanır gider onlar :) Erken gelmesinde de bi hayır vardır mutlaka.. Sağlıcakla kavuştun ya önemli olan o :) ilk fırsatta hikayenide okuruz insallah :)
Yasamkent'te oturuyoruz biz beklerim :) zaten Isparta'dan gelirken yol ustu...
Camasirinda durumu takip et bizi habersiz birakma...yoksa esinin icine dogan sey gercek mi oluyor? :) artik cumbur cemaat misafirlerle hastaneye gidersiniz eger bebis geliyorsa, dizilerdeki gibisaka bir yana hayirlisi olsun sen hiiic telas filan yapma durum takibi yap, yalniz da kalma iceri odalarda, kayinvalidenin gozu onunde ol:)
Kızlar bişey sorucam, belim ve kasıklarımdaki ağrı geçmediği gibi bi de wc ye gittiğimde pedimde belli belirsiz sarımsı kahverengimsi bişi gördüm uçuk bi leke gibiydi.. tam vajinin geldiği yerde incecikti kalemle sürülmüş gibi. bu ne olabilir :44:
Bende evvel ki gün mesaj atmıstım ama sana gelmedi galiba. Ankarada mısın felan diyeKız nişanın mı geldi acaba:)))) takip et sürekli :)) bu arada ankarılıymışdın bende ankaraşı sayılırım doğma büyüme ankaralıyım:))))) bi yerden tanışıyo muyuz acaba baya ortak nokta bulduk:))))
Evet yolumuzun üstüymüş, doğumdan sonra yazın Ankaraya gelmeyi planlıyoruz bebişe annemin bakması için ama burada durumlar ne gösterir bilmiyorum :) Kısmet olursa görüşmek isterim tabiki :)
Durumu takip ediyorum şimdi, nişan olup olmaması bakımından değil akıntım gerçekten anormalleşirse doktoruma haber vermek açısından tetikteyim :)
Eşimin hisleri çok kuvvetlidir ama doğum konusunda ikimizde emin değiliz, heyecana kapılmamak elde değil çünkü :) hayırlısıyla bugün gelirse çok çokkk büyük bi mutluluk olur, 16 ekim bizim evliliğe doğru yola çıktığımız gün, 25 ekimde de nikahımız kıyıldı :) Sağolsun kimse yalnız bırakmıyo sorun yok o yönden :)
sende hrhangi bi sıkıntı ya da belirti var mı bu ara ?