- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim hepimize insallah...evet cok var oglan o tarihlerde hayirdir insallah bir de ben hamileyim diye mi oyle hissediyorum bilmiyorum ama sanki dogum patlamasi oldu bu sene...her yerde bebek goruyorum, hamile goruyorum...unlulerde bile bir artis var sanki hamilelikte :)
ablammm bayramın mubarek olsunnn :)
benim belim ve kasıklardaki ağrıda o şekilde rahatsız edici bişey. tam ifade edilmiyo :)
sırtındaki ağrı göbişine bağlı olarakta kendini hissettirebilir. süt kesiği akıntı genellikle mantar habercisi olabiliyo ablacım ama son haftalarda bu sekilde gelebilen normal akıntılar oluyomuş. yarın kontrolünde sor mutlaka.. benimde az az ve normalden daha katı sekilde geliyo nedense.. Yarın güzel haberlerle dönersin insallah, bende bekliyorum :)
sağolasın ablacım :) idrar tahlilleri yapıldıysa sorun yoktur ablacım.. ama bnm gibi içerde kalan enfeksiyon kırıntıların varsa ondan da olabilir.. benimde tahlillerde sorun cıkmamıstı.. aklında olsun yinedesaol canim benimmm, senin de bayramin mubarek olsunn. buada bayram falan olmayinc unuttum gitti:)
her gittigimde idrar örnegi aliyorlar, mantar olsa söylerlerdi bence. Ama hayirlisi, kasintim falan yok cok sükür...
sağolasın ablacım :) idrar tahlilleri yapıldıysa sorun yoktur ablacım.. ama bnm gibi içerde kalan enfeksiyon kırıntıların varsa ondan da olabilir.. benimde tahlillerde sorun cıkmamıstı.. aklında olsun yinede
her dk istemeden doğumu konusup ona endeksleniyoruz ve sürekli istem dışı bile olsa takip ediyoruz kendimizi..
beklemek çok yorucu olmaya başladı artık.. Allah'ım hayırlısıyla bizleride kavuştursun inşallah..
elle muayenede mikroskopla bakmisti. neyse hayirlsi..
canim benim ayni durumdayiz, ama ben ub sabah bir karar verdim. Artik olsun diye diretmicem hayirlisiyla ne zaman gelmek isterse gelsin. Allah biliyor ne zaman gelcegini, vakti saati gelince gelicek. Ugrasmiyorum artik...Karari verdim rahatladim:))
Ablam bende hep düşünmicem diyorum, tamam vazgeçtim diyorum, gelmesini istesem bile hayırlısıyla tez zamanda gelsin diye dua ediyorum ama olmuyo. hele ki şu bayram vakti varya gelen giden bi soruyo arayan bi soruyo mesaj atanlar bile soruyo. İnsan bi yerden sonra bunalıyo diken üstünde oturur hale geliyo. Günü var diyoruz ama ertesi gün görseler gene soruyolar, insanın sabrı kalmıyo artık.. Allah'ım dayanma gücü ve hayırlı doğumlar nasip etsin, bizlerde sağlıcakla kavusalım insallah miniklere..
insalllah tatlim benimmmmmm... Ee insanlara anlayis göster bisi diyoruz tarihleri akillarinda tutamiyorlar iste. Asil sorun hamilelik artik cok yordu. Bebegimizi cok özledik. Yani 9 ay gercekten uzun bir süre. Ayrica dogum yapanlari duyuyoruz ve sabirsizlaniyoruz. Bak bugün 6 saattir carsilardayim, iki kere oturdum. Ama ne sanci var ne dogum basladi. Merak ediyorum acikligim ne durumda. Arabada da oturma kaloriferini actim sicak belki acilma yapar diye. Bir numara yok yani anlayacagin istersen amuda kalk gelmeyince gelmiyor-...
Kızlar benim suyun geldi
Su an hastahanedeyim
Açılma yok dualarınızı
Bekliyorum
Slm kızlar size haber vereyim dedim
12 saat suni sancı çektim sadece 3 cm
Açılmam oldu...zorunlu sezaryen oldum
Bebiş kanalada inmemişti zaten artık bebeğin
Alınması gerekti.kızım 12:40 dünyaya
Geldi şükür iyiyiz ayrıntılar sonra
Kızlar listeleri güncelleyin olur mu
ayy gozun aydın cnmm demek sezeryan oldunnn o kadar sancı çekmene ragmen